Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bayonetta 2 - Nintendoes what Segadon't

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• paixtis
    replied
    Το φορτίζω όταν χρειάζεται.Όταν τρως κόλλημα τρως κόλλημα όχι αστεία! ;)
    Btw έπαιξα σήμερα το bayo2 demo.Ok πολύ χαοτικό.Αυτό μπορεί να είναι καλό αλλά και κακό πολλές φορές.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πως γίνεται να παίζεις πάνω από 3 ώρες;Μετά θέλει φόρτιση.Και δεν μπορώ να είμαι συνέχεια με τα καλώδια και τη μπρίζα δίπλα,έλεος.Πάντως ναι,για μικρά sessions είναι μια χαρά.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Καλά μιλάω σοβαρά εγώ.Αφήστε τις ειρωνείες!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    "20χρονη ιντερνετ περσονα δηλωνει περηφανη στη τηλεοραση οτι παιζει 24 ωρες τη μερα"

...oh wait

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    "Hardcore gamer αναφερει πως το χειριστηριο του gamecube εχει απαραδεκτο grip και πως τον κουρασε μετα απο 72 ωρες non-stop gaming".

Θα το προωθησω για αρθρο στο Κουλουρι.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Μιλάω για 10-15 ώρες καθημερινά...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν εχω παιξει μεγαλα sessions αλλα για μια - δυο ωρες δεν ειχα θεμα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Βολικό το gamepad και καλό grip??Are u kidding me?Οι αποστάσεις είναι τόσο μεγάλες που μετά από αρκετή ώρα gaming(ναι έχω λιώσει monster hunter εδώ και δέκα μέρες) τα χέρια μου είναι μονίμως πιασμένα και πονάνε!Από τα χειρότερα όσον αφορά το grip κατεμέ.Εντάξει το χειρότερο είναι το 3ds χωρίς ccp.Δεύτερο έρχεται το gamepad.Θα μου κάψει τα χέρια λέμε!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Χτες το demo το εβγαλα στο gamepad. Τελευταια φορα που ανοιξα TV ηταν στο Wind Waker HD γιατι νομιζα οτι χρειαζοταν αν και τωρα βλεπω οτι γινεται και χωρις.

Donkey Kong, Mario Bros, Mario Kart ολα στο gamepad τα παιζω

ΥΓ: Να προσθεσω οτι ειναι πολυυυυ πιο βολικο απο το να παιζω στο 3DS XL.

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Σοβαρά; Καλό αυτό. Ψιλοφοβόμουν είναι αλήθεια διότι έχουν μεγάλη απόσταση τα 2 αναλογικά μεταξύ τους και όσον αφορά το βάρος - καλά άστο αυτό, εδώ με το Duke του πρώτου Xbox δεν είχα πρόβλημα στο Wii U θα κολλήσω;

Άμα κάτσει φάση θα τεστάρω Zombie U να νιώσω λίγο αντρίλα. Τα αρνητικά reviews τα χέζω. Οι δημοσιογράφοι του σήμερα είναι πολλοί βουτυρομπεμπέδες και τα θέλουν όλα στο πιάτο.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Παραδόξως έχει πολύ καλό grip και ειναι απίστευτα βολικό και ΑΑΑ κατασκευής. ΙΜΟ εχει τα καλύτερα triggers μετα το pad του 360 και του original Xbox- βέβαια δεν έχω εμπειρία με αυτό του PS4. Επίσης το βάρος του δεν με εχει επηρεάσει καθόλου. Για να είμαι ειλικρινής σε ο,τι game έχω ασχοληθεί πολλές ώρες και σε παρατεταμένα sessions μεχρι τωρα στο Wii U, δεν με εχει κουράσει καθόλου, ειναι σαν να κρατάω συμβατικό χειριστήριο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    :troll:

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Τέλος κι απο μένα το demo. Respect στη Platinum και στο Wii U που ναι η μονη κονσόλα που παιζει το game άψογα.
    Γιατί βγήκε και αλλού;( το Bayonetta 2)

Άσχετο αλλά εσείς οι Wii U με αυτό το τεράστιο μαντζαφλάρι που έχετε για χειριστήριο πως τα καταφέρνετε; Από το classic controller του Wii πήγα να πιάσω αυτό το Game Gear 1,5 (μέγεθος) και μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω, ένα πράγμα ΝΑ

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τέλος κι απο μένα το demo. Respect στη Platinum και στο Wii U που ναι η μονη κονσόλα που παιζει το game άψογα.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Bayonetta 2 demo now live on EU eshop

EDIT:
    Θα έβαζα gifάκι με την αντίδρασή μου μετά το demo, αλλά δε θέλω να βαρύνω τη σελίδα. Το έπαιξα δύο φορες απανωτά και οκ δεν έχω λόγια... Αν συνεχίζει έτσι όλο το game, απλώς ρισπέκτ. Fluid σύστημα μάχης( οκ σιγά το νέο), η Μπατονέτα πιο κουλ από ποτέ, τα setpieces και τα boss fights είναι καταπληκρικά... Άντε να έρθει τέλος Οκτώβρη να πάρει σειρά μετά το Hyrule. Ευελπιστώ να μην στραβώσει κάτι και να έχω και την first day... Btw bronze και sliver και θα την παλέψω για το gold. Έχει και Afterburner αναφορά- αυτό θα έλειπε... Το μόνο αρνητικό πως το demo έχει πάλι περιορισμένο αριθμό χρήσης- δλδ οκ 15 attempts, απορώ γιατί το κάνουν αυτό στην N...

Leave a comment:

Working...
X