Announcement

Collapse
No announcement yet.

Silent Hills (P.T)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Silent Hills (P.T)

Νέο Silent Hills trailer. Επίδειξη φαντασίας και σωστής ατμόσφαιρας. Φαίνεται βαρύ και old school.

Έκλεισαν ψες τα φώτα και έπαιξα και τελειωσα το demo. Ότι να'ναι καταστάσεις. Μιλάμε για heavy, πολύ heavy πράμα. Αποπνικτική ατμόσφαιρα, ψυχοφθόρα, η σειρά φαίνεται να θέλει να παίξει με την ψυχολογία και τα νεύρα σου περισσότερο από κάθε άλλη φορα. Old school, ίσος περισσότερο απότι πρέπει (για τα σημερινά δεδομένα κιόλας).

Δεν το βλέπω για κανένα λόγ,προτιμώ να το βάλω να το παίξω πρώτα όταν με το καλό γυρίσω.
    Μέχρι τότε απλά περιμένουμε.Όλοι κάνουν λόγο για κάτι αρκετά σάπιο.Επίσης ο Κοτζίμα σκέφτεται τη διάθεση του τίτλου σε επεισόδια χωρίς όμως να είναι κάτι επιβεβαιωμένο.
    Carpe diem

Comment

Το νέο video δεν δείχνει οτιδήποτε υπάρχει στο demo, αλλα αν θέλεις να τελειώσεις το demo πρώτα πριν δεις οτιδήποτε άλλο τότε ok. Σε επεισόδια δηλαδή Alan Wake style? Πάντως όντως πρόκειται για υπερθέαμα ψυχολογικού horror.

Δεν θυμόμουν ότι έχεις PS4, stile μου αν θέλεις το username σου να σε κάνω add.

Comment

Καλά ρε,κοτζάμ Infamous Second Son δεν το βλέπεις στην υπογραφή;Το ότι είμαι ο πρώτος από εδώ μέσα που το είχε D1 το ξέχασες;
        NoobShyBot.Υπάρχει και κάτω από το άβατάρ μου.

Ναι προτιμώ να παίξω το teaser πρώτα,αφού αυτό βγήκε πρώτο και μετά να δω τα βίντεο.
        Carpe diem

Comment

Aion πως στο διάολο κάνεις trigger το δεύτερο κλάμα;Χρησιμοποιήσες μικρόφωνο;
          Εντυπώσεις:Πριν κάνα μήνα περίπου,περπατούσα στο σκοτάδι και μου την πέσανε δύο σκυλιάΤα αντιμετώπισα,αλλά η τρίχα κάγκελο και η τρομάρα δεν έλεγε να φύγει ακόμα και ώρα μετά το περιστατικό.Με το συγκεκριμένο τίτλο,έτσι ήμουν όλη την ώρα.Χωρίς πλάκα,δεν το περίμενα έτσι.Απίστευτα σάπια ατμόσφαιρα.Το πραγματικό παιχνίδι ελπίζω είναι έτσι ακριβώς όσον αφορά την αίσθηση που σου δίνει,αλλά σε τρίτο πρόσωπο και χωρίς κάποια εκνευριστικά πραγματάκια που έχει το P.T.
          Carpe diem

Comment

Working...
          X