Announcement
Collapse
No announcement yet.
Uncharted 4 A Thief's End
Collapse
X
-
Έχεις ξαναπαίξει εσύ με grappling hook στα προηγούμενα Uncharted;Cheat;Hack;Time travel;
-
Ο evans ως ανήκων στην pc master race αποδεχεται πως το pc ειναι η ανώτερη πλατφορμα για gaming χωρις αυτο να αποκλειει την ενασχοληση του και με τις κονσολες. Αυτο σημαινει pc master race.
Tώρα σχετικά με το παιχνίδι, πρώτα να πω πως αυτο το gameplay δεν έχει καμια σχέση με το βιντεο της e3, το οποιο κατοπως φαινεται ήταν cgi. Eπισης κατι λέγανε για 60fps, τώρα λένε για 30hz (ντοιγκ!), γιατι ντρέπονται να πουνε 30fps;
Κατα τ'αλλα ο τίλτος δειχνει πως έχει εξαιρετικο level design και art direction. Oσον αφορά το gameplay νομιζω πως οτι ειδαμε στο συγκρεκριμένο βιντεο το έχουμε ξαναδει και ξαναπαιξει, τουλάχιστον όσοι τερματισαμε τα προηγούμενα Uncharted.
Leave a comment:
-
Κάτσε βρε Evans δηλαδή θα ρίξεις το επίπεδό σου και θα γίνεις ψευτοpeasant; Θα σου τη λένε μετά οι τουμπανοπισάδες στο chat.
Leave a comment:
-
Εγώ πάντως με την πρώτη προσφορά που θα πετύχω, το τσιμπάω το PlayStation 4
. Λογικά η αγορά θα γίνει αυτά τα Χριστούγεννα και θα το στείλω σε μία φίλη Αγγλία, όσο εγώ θα είμαι Ελλάδα. Όλο και κανένα καλό deal θα κάτσει στο Amazon.
Leave a comment:
-
Uncharted 4 A Thief's End
Ο νέος τίτλος της Naughty Dog αναπτύσσεται αποκλειστικά για το Playstation 4 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.
Για την ώρα,ορίστε το πρώτο τρέηλερ
καθώς και μια gameplay παρουσίαση στα πλαίσια του Playstation Experience.
Tags: None
Leave a comment: