Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pro Evolution Soccer 2008:Wii Edition

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

νέες εικόνες
    http://www.gfdata.de/archiv01-2008-gamefront/3574.html
    http://www.flickr.com/photos/25792657@N00/...57603859145602/
    videos
    http://wii.com/jp/articles/wepm2008/
    info
    http://www.mcvuk.com/press-releases/34824/...e-like-no-other

28 Μαρτίου κυκλοφορεί ο τίτλος Ευρώπη
    http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=92126

NDS themes

Comment

Video-First halftime of Barcelona and Ajax Amsterdam
      http://www.videogameszone.de/?mag=23&article_id=632021

Famitsu review:
      - The game plays in an entirely unique fashion (RTS style), and effectively gives entirely unique sensations of gameplay.
      -The fact that the game tends to develop more like the real soccer makes it really fun.
      -The people who were used to the old control scheme might be puzzled. But because the buttons used in the game are actually so few, it is still accessible.
      -The players positions and formations can be easily adjusted.
      -Because the players and the cursors can be a bit small, we recommand this game to be played on a large TV.

Score : 9/9/8/9
      [/b]
      NDS themes

Comment

Sold ! Prosopika eimoun poli enantia stin mi xrisimopoihsh epilogis tou classic controller, alla omologo oti auto pou eida pio pano me exei kerdisei apolita ... Fainete paneksipno kai sou dinei tin entiposi oti oso kaliteros ginese, kai oso ypsilotero to epipedo, toso kalitero tha ginete kai to paignidi ..

Comment

Δεν ξέρω ακόμα ρε γμτ για αυτό το παιχνίδι! Είμαι τρελός φαν του προ (χτες έλιωνα στο ps2!) αλλά με προβληματίζει ιδιαίτερα ο χειρισμός που επέλεξαν! Κλασσίκα θα περιμένω περισσότερες info, reviews (όχι απο το ign που έχει διαφήμιση μέσα στο παιχνίδι) κλπ για να αποφασίσω.
          Μακάρι να είναι καλό
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

Προσωπική μου άποψη είναι ο τρόπος που θα έπρεπε να εξελιχθούν οι ποδοσφαιρική εξομοιωτές.

Όσο το βλέπω τόσο καταλαβαίνω πόσο ωραία πρέπει να είναι η αίσθηση με το wiiremote να μπορείς να ελέγχεις παραπάνω από ένα παίχτες και να δημιουργείς από το μηδέν τις δικές σου φάσεις.

Φεύγει πλέον ο περιορισμός της CPU που προσπαθούσε να ακολουθήσει τις εντολές που είχες δώσει εκ τον υστέρων με συνδιασμό πλήκτρων.

Το μυαλό σου πραγματικά είναι σε εγρήγορση και η παρατηρητικότητα σου πρέπει να είναι στα ύψη παρακολουθώντας τον κάθε παίχτη για το πότε να βρεθεί στην ευνοϊκότερη θέση για την δημιουργία φάσης.

I am sold too.....Να δούμε σχόλια τώρα περί gimmicks από αυτούς που κατηγορούν κάποιους ότι βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να έχουν παίξει συγκεκριμένους τίτλους.

Comment

Επειδή Άγγελε το σχόλιο σου αυτό απευθύνεται καθαρά σε εμένα, ή τουλάχιστον και σε εμένα, γνωρίζοντας τα όσα έχουμε συζητήσει και μέσω forum κι από κοντά.
              Θα σου απαντήσω καταρχήν ροτόντας πως, όταν αναφέρεις συμπεράσματα χωρίς να έχουμε παίξει εννοείς κάτι σαν αυτό ας πούμε;
              Εδώ κράζετε το Mass Effect το TLoZ δεν θα κράζετε......Και πάνω από όλα γουστάρετε Blue Dragon και Lost Odyssey και μιλάμε μέτα για ετεροχρονισμένα παιχνίδια τι να πω γούστα είναι αυτά.
              [/b]
              Ή σαν αυτό;
              Απλά το next gen ποδόσφαιρο έφτασε άλλα όχι στις HD κονσόλες.
              [/b]
              Θα το πω για πολλοστή φορά, δεν έχω καταδικάσει ποτέ το control scheme του Pro Evolution στο Wii, έχω πει απλά ότι με βάση όσα έχω δει δε μου κάνει κλικ και πως θα προτιμούσα τον συμβατικό έλεγχο και την ίδια άποψη συνεχίζω να έχω μέχρι σήμερα, όπως άλλωστε τον προτιμώ και στα racing απ το να κουνάω το Wiimote αριστερά και δεξιά, γιατί όπως είπα και στο προηγούμενο post μου.
              δε με ενδιαφέρει κατά πόσο θα είναι διασκεδαστικό για τα πρώτα 30 λεπτά ή και γενικότερα το νέο control scheme, αλλά το κατά πόσο είναι καλύτερο, προσφέρει κάτι παραπάνω, εξελίσσει το υπάρχον σύστημα έλεγχου.
              [/b]
              Και στα racing πχ που είδαμε και παίξαμε την Wiimote άποψη (και στο PS3), καλή διασκεδαστική, χαβαλετζίδικη, αλλά ούτε εξελίσσει τίποτα, ούτε προσφέρει κάτι παραπάνω από τον συμβατικό έλεγχο, και προσωπικά τουλάχιστον συνεχίζω να προτιμώ τον απαρχαιωμένο και sooo last gen έλεγχο με αναλογικό και triggers παρά το ?next gen? του Wiimote, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

εντάξει παιδιά, όταν με το καλό κυκλοφορήσει ο τίτλος θα ξέρουμε σίγουρα.

Τουλάχιστον έπεσε δουλειά απ΄ ότι φαίνεται στην μεταφορά αυτή,το πως θα προκύψει βέβαια, θα το δούμε σε λίγες εβδομάδες.
                NDS themes

Comment

Τουλαχιστον με εχει πεισει οτι θελω να το δοκιμασω αυτο το παιχνιδι. Ειχαν πει εξαρχης οτι το ψαχνουν μεχρι να βρουν κατι καλο και το οτι το παιχνιδι κυκλοφορει τωρα κι οχι μισο χρονο πριν μαζι με τις αλλες εκδοσεις λεει πολλα για το πως το αντιμετωπιζουν οι δημιουργοι του.

Πονταρω στο οτι θα ειναι καλο απ'τη στιγμη που και τα πρωτα previews εγραφαν θετικα σχολια για το τιτλο και το νεο χειρισμο. Μακαρι να το προωθησουν αρκετα και να μη παει χαμενη η προσπαθεια.
                  Do a barrel roll!

Comment

:blink: Άλλο και τούτο. Αν μη τι άλλο, θέλω να το δοκιμάσω να δω πως θα παίζει. Απ'το video πάντως μου 'ρθε εμετός.
                    sigpic

Comment

Επειδή Άγγελε το σχόλιο σου αυτό απευθύνεται καθαρά σε εμένα, ή τουλάχιστον και σε εμένα, γνωρίζοντας τα όσα έχουμε συζητήσει και μέσω forum κι από κοντά.
                      Θα σου απαντήσω καταρχήν ροτόντας πως, όταν αναφέρεις συμπεράσματα χωρίς να έχουμε παίξει εννοείς κάτι σαν αυτό ας πούμε;

Ή σαν αυτό;

Θα το πω για πολλοστή φορά, δεν έχω καταδικάσει ποτέ το control scheme του Pro Evolution στο Wii, έχω πει απλά ότι με βάση όσα έχω δει δε μου κάνει κλικ και πως θα προτιμούσα τον συμβατικό έλεγχο και την ίδια άποψη συνεχίζω να έχω μέχρι σήμερα, όπως άλλωστε τον προτιμώ και στα racing απ το να κουνάω το Wiimote αριστερά και δεξιά, γιατί όπως είπα και στο προηγούμενο post μου.

Και στα racing πχ που είδαμε και παίξαμε την Wiimote άποψη (και στο PS3), καλή διασκεδαστική, χαβαλετζίδικη, αλλά ούτε εξελίσσει τίποτα, ούτε προσφέρει κάτι παραπάνω από τον συμβατικό έλεγχο, και προσωπικά τουλάχιστον συνεχίζω να προτιμώ τον απαρχαιωμένο και sooo last gen έλεγχο με αναλογικό και triggers παρά το ?next gen? του Wiimote, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
                      [/b]
                      Πρώτον το Mass Effect δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ μαζί του όσο θα ήθελα άλλα έχω ασχολήθεί αρκετά μαζί του και δεύτερον το Blue Dragon έχω παίξει και έχω ασχοληθεί κάνα δύο ώρες ώστε να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για την αισθητική του τίτλου όσο και για τους μηχανισμούς του σαν RPG(επαναλαμβανόμενες μάχες,μηχανισμούς turn based,generic soundtrack που επαναλαμβάνεται διαρκώς ακόμα και στις δύο ώρες που έπαιξα) classic JRPG. Το μόνο που δεν έχω παίξει είναι το Lost Odyssey άλλα απ' όσα έχω διαβάσει και έχω δει σε videos αρκούν για να σχηματίσω άποψη διότι γνωρίζω τι μου αρέσει και τι όχι. Να τελειώσει αυτό το θέμα με το αν παίζω κάποια παιχνίδια πριν σχηματίσω άποψη δεν πάσχω εγώ απο αυτό το σύνδρομο όσο κάποιοι άλλοι νομίζω.....

Τώρα αν κάτι το χαρακτηρίζεις ως gimmicκια αν δεν το καταδικάζεις τότε πως αλλιώς θα χαρακτήριζες ο ίδιος αυτή την έκφραση; Διότι αν θυμάμαι καλά έτσι το είχες περιγράψει το PES στο Wii μια gimmickia με waggle controls εγώ είμαι λάθος που τα εξέλαβα ως καταδικαστικό σχόλιο ή ο τρόπος που το είπες αυτό έδειξε;

Anyway εγώ μένω στα λεγόμενα του προηγούμενου post σου και να δούμε τι 8α λες μόλις βγει και το παίξεις τότε.

Comment

εικόνες από την τελική έκδοση:
                        http://www.livewii.fr/news/87470/PES-2008-...images.html?c=0

http://uk.wii.com/software/interviews/evol...ccer/index.html

Gameplay, controls, game modes
                        http://www.gamekult.com/video/7918203/

Video: Japan [1P] Vs S. Korea[CPU] - full time
                        http://sd-1.archive-host.com/membres...5105/smile.flv

NDS themes

Comment

WTF???? :blink:

Winning Eleven Review
                          http://spong.com/detail/editorial.jsp?eid=...d=&plid=&page=1

Conclusion
                          This is a radical redesign of Winning Eleven/Pro Evo, and for the most part it works exceedingly well. Assuming that it?s at least commercially successful enough to merit an update next year, Konami should think about tweaking the defensive controls. But Wiining Eleven is off to a fine start, regardless ? it?s a rare example of a third-party being sufficiently clever and bold in its use of Wii controls, and as a result it manages to create a completely new kind of footballing experience that can be immensely satisfying.
                          [/b]
                          91%!!! ΨΗΝΟΜΑΙ!!!
                          Αναφέρει αρκετά ενδιαφέροντα για το χειρισμό, όσοι έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά.
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming
                          water just wants to be around me.

Comment

http://wii.ign.com/articles/860/860254p2.html
                            This game is not only filled with modes and options, but it?s filled with the right modes and options, and that?s what makes it a must-have sports title on Wii. Yes, it has some issues to iron out, such as the somewhat clumsy defense system that doesn?t let you take direct control of just one member of the team, and the fact that the game?s new design makes it a hybrid of play calling and multi-task control (no traditional mode here), but in the end we?d take this design of Pro Evolution Soccer for Wii any day. If every design took the time to truly innovate on Wii as much as Pro Evo has, the console would be in a whole other league. The bar has just been raised.

8.5 Presentation
                            The menus are slick, the design is totally revamped for Wii pointer usage, and it feels like a truly unique and console-specific package.
                            8.0 Graphics
                            Models look decent, animation is well executed and fluid, but there are moments of PS2-ness throughout, specifically when looking at crowds, hair, net movement, and the like.
                            7.5 Sound
                            Some well executed commentary throughout, but no player-specific comments or direct mentioning of teams or nations. Music is all original, with no licensed tracks.
                            9.0 Gameplay
                            Pro Evo has changed the game of soccer, hopefully forever. Pointer control blends speed and fluidity with unprecedented strategy, and it?s an extremely rewarding innovation.
                            9.0 Lasting Appeal
                            Online, Wii-mote player trading, Wii Connect 24 team data sharing, Mii mode, Chaimpions Mode, full team/player editor, leagues, and cup play. Wow.
                            8.6
                            Great OVERALL

(out of 10 / not an average)[/b]
                            NDS themes

Comment

Damn, με προλαβες στο τσακ .
                              Πολυ καλα νεα, I'd love to try it .

Comment

Ελα μωρη παιχτουρα Konami! Την αλλη Παρασκευη κυκλοφορει εδω, ποιο καλο παιδι απο Αθηνα θα το παρει να το δουμε κι εμεις...
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X