Εχω ξεκινησει το παιχνιδι και μετα απο παροτρυνση και του Ryu ειπα να ανοιξω topic για εντυπωσεις κλπ. Το παιχνιδι το εχω ξεκινησει σε ps5, και γενικα για οσους δεν γνωριζουν εχει παρει patch και υποστηριζει 3 modes: α) 4k-60fps, β) 1800p-60fps-Ray Tracing, γ) 1800p-120fps. Δεδομενου οτι δεν μπορω να δω το τελευταιο γιατι δεν εχω το καταλληλο panel, θα προτεινα το δευτερο γενικα μιας και η αναλυση παραμενει ψηλα και η δουλεια στο RT ειναι πολυ καλη και κανει τεραστια διαφορα (οι περισσοτερες επιφανειες εχουν RT αντανακλασεις ενω στο απλο mode δεν υποστηριζουν ουτε συμβατικες τεχνικες, οποτε θελω να πω ειναι κατι που το προσεχεις στο μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου και το "ντυνει" περισσοτερο). Περισσοτερα μπορειτε να βρειτε και στο video του DF.
Σε οτι αφορα την ps5 εκδοση πιο συγκεκριμενα, υπαρχει και υλοποιηση των dual sense features η οποια ειναι λεπτη μεν, αλλα παραμενει ωραια δε. Προς το παρον δεν θα γραψω κατι αλλο, ειμαι στην αρχη ακομα, αλλα οτι εχω δει μου αρεσει πολυ. Ελπιζω να υπαρξει κινηση-ενδιαφερον, και περισσοτερα απο μενα εν καιρω!
Comment