Εγώ έχω ξεκινήσει το παιχνίδι λίγο πιο αργά, κάπου τον Ιούλιο. Παίζω Eddy Gordo, Katarina και Lucky Chloe.
@Phantom Duck , ο τύπος που σ' έπαιξε Gigas φαίνεται να το είχε αρκετά καλά. Εγώ στη θέση σου θα έκανα ελιγμούς ή θα ήλεγχα την απόσταση για να μην τον αφήσω να με πλησιάσει. Αυτό είναι κάτι που κάνουν όλοι, και ειδικά οι επαγγελματίες. Ήσουν τυχερός που ξέφυγες το punish όταν έκανες το RA (Rage Art), γιατί θα σ' έκανε full combo punish. Το RA έχει πολύ recovery frame. Επίσης, για να σε βελτιώσω λίγο, το RA μπορεί ν' ακυρωθεί μόνο από γρήγορη επίθεση, ή από κάποια συγκεκριμένη επίθεση του χαρακτήρα εναντίον του, ή από το throw, αλλά μόνο στο πρώιμο στάδιο. Σε αυτό που ήταν καλός ο αντίπαλος σου ήταν που ήξερε πότε να χτυπήσει χαμηλά ή ψηλά για να σε μπερδέψει, γνωστό και ως 50/50.
@Ryu_gr , προσθέτω ότι για να γίνει το low parry θες να πατήσεις δύο φορές το D/F (κάτω/μπροστά). Το είχα πειραματιστεί με τα φιλαράκια μου εδώ Θεσσαλονίκη. Έχει δίκιο που είναι ρίσκο. Αυτό το low parry πιάνει ΜΟΝΟ όταν ο άλλος ρίξει κλωτσιά. ΔΕΝ πιάνει όταν ο άλλος ρίχνει μπουνιές. Την ίδια μέρα πειραματιστήκαμε για να βρούμε πως να γλιτώσουμε και το ρίξιμο, και τελικά το ξυλίκι που τρώς όταν ο άλλος είναι απάνω σου.
Ο τύπος που ξέφυγε τον King ήξερε μόνο προς το τέλος πως να τον ξεφύγει. Μπορείς να τον αποφύγεις, αν πατήσεις τη σωστή μπουνιά. Το throw το αποφεύγεις, αν πατήσεις το σωστό κουμπί την ώρα που εμφανίζεται η μωβ αύρα. Είναι θέμα αντανακλαστικών αυτό.
Το θέμα με το input lag υπάρχει καιρό, γιατί ήταν ευθύνη της Unreal Engine, της μηχανής γραφικών όπου δημιουρήθηκαν αυτά τα παιχνίδια. Θα έπρεπε να μειώσουν εντελώς το input lag, γιατί εξαιτίας του δεν παλευόταν η κατάσταση. Το φωνάζαμε καιρό αυτό, και ειδικά στον Harada, γιατί με το ζόρι μπορούσαμε να παίξουμε στο PS4. Το είχα παίξει ένα σετ μ' έναν Γάλλο, και δεν μπορούσα να κάνω τα γνωστά κόλπα μου με τον Eddy. Το παράτησα μέχρις να το φτιάξουν. Ας ελπίσουμε να το έχουν διορθώσει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tekken 7: Fated Retribution
Collapse
X
-
Πριν λίγες ημέρες έκανε η Unreal Engine ένα update για να μειώσει το input lag, και σήμερα έβγαλε η Namco δικό της update που το εφάρμοσε στην PS4 έκδοση. Τα αποτελέσματα ήταν να πέσει από τα ~8 στα ~5 frames. Το PC παίζει στα 4 με vsync off, το PS4 έχει vsync forced, επομένως το περίπου 1 καρέ για να μην υπάρχει screen tearing, είναι μεγάλο κατόρθωμα. Αρκετός κόσμος το τσέκαρε σήμερα και είπε πως βρήκε διαφορές στο timing, λογικά οι προ θα το εκμεταλλευτούν καλύτερα. Καλή φάση, πάντα τέτοια.
Leave a comment:
-
Αυτό το διάστημα ώρα με συνεπήρε το Witcher 3 τελικά, αλλά είμαστε arcadeάδες όπως και να το κάνουμε, οπότε κάποια στιγμή μελλοντικά το βλέπω να ενδίδω και 'γω με τέτοια τιμή.
Leave a comment:
-
@Ryu_gr , τελικά 20 ήταν το season pass, που είναι ξεχωριστά από το βασικό παιχνίδι. Το κανονικό ήταν γύρω στο 25άρι. Όχι πως έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία, επειδή με τις προσφορές των ημερών, έχει πέσει στα διάφορα κλειδάδικα στα 18+ ευρόπουλα, προσφορά την οποία και τίμησα ύστερα από πολύ σκέψη τελικά.
Οφείλω να πω πως για πρώτη φορά στα χρονικά, έσπασα και αγόρασα ψηφιακό παιχνίδι τόσο ακριβά. Το προηγούμενο ρεκόρ μου ήταν νομίζω το Walking Dead της Telltale στα 4€ περίπου (ο γύφτος
). Με βρήκε κορόιδο το Tekken και μου αδειάζει το πορτοφόλι, όμως είναι παιχνιδάρα γμτ, τι να κάνω κι εγώ ο έρμος. Πάντως έχουν κάνει και μαμώ τα optimization εκεί πέρα στην Namco, με την αρχαία κάρτα μου, παίζω low τα πάντα στα 60 fps ακατέβατα.
Ένα 4ωρο session και καμιά 10αριά ranks αργότερα, μπορώ να πω πως στάνιαρα, μου έφυγε η μεγάλη κάψα, best Tekken ever για εμένα
Leave a comment:
-
Καλά, αν θέλουν όλα γίνονται, απλά η Sony τώρα που είναι μπροστά, δεν την συμφέρει να έχει cross play με το ΧΒΟΧ που έχει τόσο χαμηλότερες πωλήσεις, δεν τους έχει ανάγκη. Με μία κονσόλα μόνο θα μπορούσε να γίνει cross play, όμως λογικά θα απαιτούνταν και τα αντίστοιχα φράγκα, το οποίο λογικά δεν έγινε εδώ. Απ' ό,τι θυμάμαι στο SFV η Sony (συν)χρηματοδότησε το παιχνίδι; Ή κάτι τέτοιο, γι' αυτό και κράτησε το cross play με το PS4, όμως η Namco το έφτιαξε μόνη της, και δεν κάθισε προσθέσει επιπλέον δουλειά, να μπλέξει με επιπλέον συμβόλαια κλπ.
20 Γιούργια πάντως είναι φοβερή τιμή, αν το σήκωνε η κάρτα μου παίζει να το έπαιρνα. Και πάλι αξίζει, αλλά μέχρι να πάρω άλλη κάρτα, οι τιμές θα πέσουν κι άλλο (ο πλεονέκτης
). Και δεν χρειάζεσαι και PS+ και αηδίες για online play, μια χαρά. Παρεμπιπτόντως, ανέβασαν επίσημα τους αγώνες στο YouTube
Leave a comment:
-
Μόλις 20 ευρώ digital για PC στα κλειδάδικα (πώς λέμε λαδάδικα), δελεαστικό!
Κρίμα που δεν υποστηρίζει cross-play, διάβασα ότι ήταν αδύνατο λόγω διαφορετικών προδιαγραφών online υπηρεσιών από MS και Sony.
Τα Street Fighter και Killer Instinct απ'την άλλη υποστηρίζουν γιατί βγήκαν μόνο σε μία κονσόλα + PC.
Leave a comment:
-
Χάσαμε ευκαιρία, έχω δώσει το PS4 πίσω στον φίλο που μου το είχε δανείσει, μαζί με το Tekken, tough luck
. Άλλη φορά θα κάτσει, δεν πειράζει.
Παρεμπιπτόντως, χθες τα χαράματα ήταν οι τελικοί του Tekken World Tour. Βάζω links αντί για embed για να μην δείτε spoilers στον τίτλο.
Οι χρόνοι στο περίπου
01:30:00 - Ξεκινάνε τα brackets
05:55:00 - Dragonball FighterZ gameplay
06:48:00 - Ομιλία του Harada που αναφέρει ότι θα μειώσουν το input lag και θα βάλουν άμεσο rematch σε 1v1
06:55:00 - Trailer νέου χαρακτήρα (Όσοι δεν έχετε φάει spoil ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, μου έφυγε το καφάσι που λένε, ο πιο απρόβλεπτος guest χαρακτήρας ever
)
07:02:00 - Top 8
09:27:00 - Grand Finals
Leave a comment:
-
Παίζει κανείς;Το ψιλοξεκίνησα χτες χαλαρά.Όποιος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει.
Leave a comment:
-
Το ίδιο έκανα και στο 1:07, τσέκαρε. Είναι low parry. Αν ο αντίπαλος σε χτυπήσει με low, έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να πατήσεις κάτω/πίσω για άμυνα. Η άλλη είναι να πατήσεις κάτω/μπρος την στιγμή που τρως το χτύπημα, επομένως τον κάνεις parry και έχεις free combo. Δεν συμφέρει πάντα και είναι ρίσκο επειδή πατάς μπροστά, επομένως αν κάνεις λάθος εκτίμηση, τρως dmg (σκέψου το σαν κάτι παρόμοιο με το SF 3: Third Strike).
Από εκεί και πέρα είναι mind games όπως σε όλα τα fightings. Π.χ. δες στο 0:52 που έχω σχεδόν χάσει και ξεκινάω αντεπίθεση. Μέχρι το 1:07 τον βαράω συνεχώς και έχω σχεδόν ρεφάρει. Έχω μείνει με μια σταλιά ζωή, αν μου ρίξει κλωτσιά από το έδαφος με κερδίζει, και δεν έχω κάνει low parry σε όλο το παιχνίδι. Εκεί το έπαιξα το parry, και μου έκατσε καλά, απλά δεν υπολόγισα ότι θα έβρισκε τοίχο που μου χάλασε το combo
Από την άλλη αν αυτός ήξερε πως πάω για low parry και σηκωνόταν με όρθια κλωτσιά, θα είχα χάσει επιτόπου. Κλπ κλπ.
Leave a comment:
-
Phantom δύναμη!Originally posted by Phantom Duck View PostΔιπλό Double KO που μου έτυχε χθες το βράδυ. Είχα μείνει στήλη άλατος με το στόμα ανοιχτό, σχεδόν δεν πρόλαβα να πατήσω «Revenge Match»
Εγώ είμαι με τον King (κλασικά) και παλεύω έναν Gigas με ~850 νίκες. Ρίχτε ένα βλέφαρο.
Βλέπω ωραίους νέους μηχανισμούς στο Tekken! Στο 1:28 έκανες κάποιου είδους counter και αντεπίθεση ενώ πήγε να κάνει κλωτσιά από το έδαφος; Καλή στιγμή!Last edited by Ryu_gr; 14-07-2017, 01:35 AM.
Leave a comment:
-
Τι να σου πω, παίζει να περάσω άμα κάτσει καλά το πρόγραμμα όμως δεν νομίζω πως είμαι και για τουρνουά. Αλλά και για την όλη φάση πιστεύω θα έχει χαβαλέ, θα δείξειOriginally posted by Deus View Post15-16 Ιουλίου θα γίνει πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεκεν 7 στο greek dojo. Όσοι από εδώ παίζουν το παιχνίδι και μένουν Αθήνα έχουν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους!
Old School, New School, Every School Gathering για όσους παίζουν Tekken7 και θα βρίσκονται στην Αθήνα 15 & 16 Ιουλίου 2017. Ελάτε να γνωρίσετε, να αντιμετωπίσετε και να συζητήσετε με παίχτες από όλη...
Φαντομ το ψήνεις;
Leave a comment:
-
Μου ξέφυγε αυτό το post sorry. Απλά ήθελα να πω ότι στο Injustice 2 έχουν δώσει τρομερές πληροφορίες σε αυτό το κομμάτι.Originally posted by Phantom Duck View PostΈνας ωραίος τυπάς έκατσε και έφτιαξε modification (για την PC έκδοση μόνο προφανώς) ώστε να δείχνει in-game τα frames. Είναι λίγο φασαριόζικο, δύσχρηστο, μπορεί να μην δουλεύει σωστά αναλόγως τον υπολογιστή, κλασικά mod πράγματα, όμως το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο. Λογικά θα αναπτυχθεί καλύτερα και στο μέλλον, είτε από τους ίδιους, είτε από άλλους.

Τα in-game frames παρεμπιπτόντως ανέκαθεν ζητούνταν από την ΤΕΚΚΕΝ κοινότητα, αλλά ο Harada και οι λοιποί αρνούνταν να τα βάλουν επειδή είναι αντίθετοι στην νοοτροπία να τα πετάς μέσα στα μούτρα του παίχτη. Όποιος θέλει λέει να τα βρει, θα τα βρει, σωστό μεν, αλλά από την άλλη είναι και το βολικό του θέματος. Τέλος πάντων, όσοι ενδιαφέρεστε για pro play στο PC, έχετέ το κατά νου. Εμένα δεν με απασχολούν αυτά, παίζω με ένστικτο (
), το αναφέρω όμως καλού κακού.
Πηγή
Από κει και πέρα Katarina ftw από τους νέους χαρακτήρες.
Leave a comment:
-
15-16 Ιουλίου θα γίνει πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεκεν 7 στο greek dojo. Όσοι από εδώ παίζουν το παιχνίδι και μένουν Αθήνα έχουν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους!
Old School, New School, Every School Gathering για όσους παίζουν Tekken7 και θα βρίσκονται στην Αθήνα 15 & 16 Ιουλίου 2017. Ελάτε να γνωρίσετε, να αντιμετωπίσετε και να συζητήσετε με παίχτες από όλη...
Φαντομ το ψήνεις;
Leave a comment:
-
Ο Γίγας είναι ο Marduk ουσιαστικά, απλά έχει φάει ολική επαναφορά Terminator φάση
Καλός είναι, έχει διάφορα νέα κολπάκια. Από τους νέους δεν μου γέμισε κάποιος το μάτι. Αλλά από την άλλη εγώ δεν μετράω, είμαι κλασικούρα. Αν δεν ήταν στο Tekken 1, δεν τους χρησιμοποιώ
Είμαι δηλαδή κυρίως προς King, Paul & Law.
Leave a comment:
Leave a comment: