Announcement

Collapse
No announcement yet.

Star Citizen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Ειναι καλό που το φορουμ έχει εκπροσωπο/παίχτη και για αυτον τον τίτλο.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • #92
      Νταξει εδω εχουμε μεγαλυτερους τιτλους που οντως θα κυκλοφορησουν ή εχουν βγει ηδη φετος και δε γραφει κανενας
      Do a barrel roll!

      Comment


      • #93
        O ΑrcCorp

        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • #94
          Video game legend Chris Roberts has spent seven years building "Star Citizen," drawing in money from average gamers in the world's biggest crowdfunded project outside cryptocurrency. The game is still not done.



          Σκληρό κείμενο, αλλά συνεχίζω να ελπίζω.

          Comment


          • #95
            “The game they promised us can’t even barely run. The performance is terrible. . . .
            Οποιος πλέον τα λέει αυτά ή είναι ψεύτης ή έχει pc ΓΤΠ
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • #96
              Originally posted by ChrisTop View Post
              https://www.forbes.com/sites/mattper.../#79d8e74b5ac9


              Σκληρό κείμενο, αλλά συνεχίζω να ελπίζω.
              Δε το λεω κακοπροεραιτα αλλα ρεαλιστικα δε μπορει να ολοκληρωθει αυτο το πραγμα. 7 χρονια, εχουν δαπανισει τα περισσοτεα χρηματα και εχουν ολοκληρωσει ποσο; ουτε το 1% νομιζω. Και γυρνανε καθε τοσο και σε πραγματα που χουν κανει να τα βελτιωσουν... εγω ελπιζω η η αλφα σε οποιο σταδιο φτασει να ειναι μια παρηγορια για αυτους που ξοδεψαν 100-200$. Αυτοι που ξοδεψαν πολλα περισσοτερο οκ θελω να πιστευω ειναι ανθρωποι που δε θα τους λειψουν.
              Do a barrel roll!

              Comment


              • #97
                To 1% από τι να ολοκλήρωσαν; Αρχικά ούτε ο ίδιος ο Ρόμπερτς πίστευε πως θα μάζευε τόσα χρήματα για αυτό μιλούσε για κυκλοφορία μέσα σε 2-3 χρονια καθώς το παιχνίδι θα ήταν κάτι πολύ πιο μικρό. Στη συνέχεια με ανακοίνωση ρώτησε τον κόσμο τι θέλει και ο ίδιος να γίνει. Να μείνουν με τα υπάρχοντα λεφτά για ένα μικρό game ή να συνεχιστεί η χρηματοδότηση για κάτι πολύ μεγαλύτερο. Από τους ήδη χρηματοδότες, τον κόσμο δηλαδή, οι τέσσερις στους πέντε ψήφισαν να συνεχιστεί η αναπτυξη για δημιουργία ενός πολύ μεγαλύτερου space sim. Βέβαια για κάτι τέτοιο δεν υπήρχαν πουθενά τα αντίστοιχα εργαλεία και έτσι έπρεπε να τα αναπτύξουν από το μηδέν κάτι το οποίο τους πήρε πολύ χρόνο. Τώρα πολλά από αυτά ειναι έτοιμα και έτσι η ολη διαδικασία προχωράει πλέον πολύ ταχύτερα όπως ο χρόνος δημιουργίας ενός πλανήτη. Πολλοί νομίζουν πως με μερικά κλικ γίνονται θαύματα και βγαίνουν λαγοί και πως ένα τέτοιο game θα ήταν έτοιμο σε 2-3 χρονια απο μια ομάδα που αρχικά είχε μολις 10 άτομα. Στις παρουσιάσεις που κάνουν υπάρχουν ολόκληρα βιντεο όπου εξηγούν τι αναπτύσσουν.

                από το χρονοδιάγραμμα
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • #98
                  Originally posted by BigBOSS View Post
                  Στη συνέχεια με ανακοίνωση ρώτησε τον κόσμο τι θέλει και ο ίδιος να γίνει. Να μείνουν με τα υπάρχοντα λεφτά για ένα μικρό game ή να συνεχιστεί η χρηματοδότηση για κάτι πολύ μεγαλύτερο. Από τους ήδη χρηματοδότες, τον κόσμο δηλαδή, οι τέσσερις στους πέντε ψήφισαν να συνεχιστεί η αναπτυξη για δημιουργία ενός πολύ μεγαλύτερου space sim.
                  Ναι και αυτο θα αποδειχτει το μεγαλυτερο λαθος. Υπαρχει λογος που λιγοι ανθρωποι τρεχουν εταιριες. Αυτοι που ψηφισαν ειναι gamers, δεν ειναι επιχειρηματιες, δε ξερουν τη τυφλα τους, πιστευουν οτι ο μονος λογος που δεν εχουν πετυχει στη ζωη τους ειναι οτι δε τους δοθηκε η ευκαιρια, χρηματοδοτηση κλπ. Ετσι ειμαι κι εγω ειδικος.
                  Do a barrel roll!

                  Comment


                  • #99
                    Αυτό θα φανεί στο τέλος, αν εισαγουν και το server meshing τοτε βρισκομαστε πολύ κοντά σε επισημη κυκλοφορία. Απο εκεί και πέρα οπως είπε και ο Ρομπερτς το παιχνιδι συνεχώς θα επεκτεινεται με νέο περιεχομενο και επιπλεον ηλιακά συστηματα. Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος και πιστεύω στο παιχνιδι αλλιως δεν θα το υποστήριζα. Οτι παιζω σε αυτη την Αlpha δεν το έχω δει πουθενα αλλού.
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

                    Comment


                    • Πολλοί νομίζουν πως με μερικά κλικ γίνονται θαύματα και βγαίνουν λαγοί και πως ένα τέτοιο game θα ήταν έτοιμο σε 2-3 χρονια απο μια ομάδα που αρχικά είχε μολις 10 άτομα.
                      Δε νομίζω πως υπάρχει κόσμος που νομίζει πως με ένα κλικ γίνονται θαύματα. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, θεωρούν πως απλά είναι ανέφικτο να κάνει όσα υποσχέθηκε η εταιρεία, η οποία έχει υποσχεθεί τα πάντα σε όλους.
                      Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι τα tools είναι επιτέλους 100% έτοιμα και έχουν αποφασίσει και τι παιχνίδι θα είναι πρέπει να φτιάξουν τους μηχανισμούς, τους χάρτες κλπ που σίγουρα χρειάζεται μερικά χρόνια. Εφόσον η πλειοψηφία των χρημάτων που έχουν πάρει έχει φαγωθεί θα χρειαστούν και άλλα γιατί η ομάδα ανάπτυξης δε θα δουλεύει τσάμπα...
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                      Comment


                      • Πρόκειται για online mmo παιχνίδι, ώπερ σημαίνει πως συνεχώς θα προσθέτουν περιεχόμενο. Aπο την άλλη το κοινό του SC συνεχώς υποστηρίζει το εγχείρημα και τα οικονομικά της CIG πάνε εξαιρετικά, το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά τους ως προς αυτό.

                        Απάντηση απο youtuber στο forbes



                        από 31:00 έως 36:00 το forbes επικαλείται ένα τύπο ονοματι Τζεσι Σελς που φτιάχνει παιχνιδάκια για φορητά που υποστηρίζει πως ειναι αφύσικο παιχνιδι να αναπτύσσεται επτά χρονια και του απαντάει ο youtuber πάνε πέστο αυτό σε Rockstar ή CD Projekt Εσκασα στο γέλιο σε αυτο το σημείο

                        πόσο μάλλον όταν Rockstar και CD Projekt είχαν ήδη προσωπικό και εγκαταστάσεις για να αναπτύξουν τα παιχνίδια τους ενώ οι του Star Citizan ξεκίνησαν ουσιαστικά από το μηδέν.
                        Last edited by BigBOSS; 07-05-2019, 09:47 AM.
                        Star Citizen videos Star Citizen gallery

                        Comment


                        • Γενικα παντως 7 χρονια αναπτυξης ειναι οντως αφυσικο. To Witcher 3 με βαση την wikipedia πηρε 3.5 χρονια για να φτιαχτει, το RDRII δεν μπορω να βρω αλλα για να πουμε για 7 χρονια παει να πει οτι ειχαν αρχισει να φτιαχνουν απο την PS3 era. Τα μονα παιχνιδια που σιγουρα εχουν παρει τοσο καιρο απ'οσο ξερω ειναι τα παιχνιδια που το direction το ειχε ο Nomura απο την Square Enix, βλεπε Final Fantasy XV και Kingdom Hearts 3 (οπως και FFVII που υποθετω οτι δεν θα βγει συντομα ή και ποτε) και σε αυτη την περιπτωση επισης εχει σχολιαστει αρνητικα με ορους κακοδιαχειριση κλπ. Το σιγουρο αρνητικο ειναι οτι ενα παιχνιδι που εχει τοσο μεγαλο κυκλο αναπτυξης εχει αντικειμενικα καποια προβληματα που α) εχουν να κανουν με την τεχνολογια που λογω του οτι προχωραει πιθανον να σε αναγκασει να γυρισεις πισω και να ξαναφτιαξεις πραγματα τα οποια ειχες δημιουργησει στην αρχη, β) με τα standards που υπαρχουν στον σχεδιασμο και στο gameplay που επισης εξελισσονται καθως περνανε τα χρονια. Μιλαμε για 7+ χρονια αλλωστε που σημαινει μια ολοκληρη γενια gaming και σχεδιαστικων λογικων που κανεις skip.

                          Προσωπικα θεωρω οτι στην περιπτωση του Star Citizen ωστοσο, δεδομενου οτι μιλαμε για μικρη ομαδα, kickstarter project και δεδομενου οτι θελουν να κανουν ολα αυτα που λενε, τα 7 χρονια ειναι λιγο (ισως να ηταν και λιγο για πολυεθνικη, δεν ξερω). Το project θεωρητικα ειναι μη βιώσιμο (και μιλαω παντα για το αρχικο πλανο και το τι εχουν πει οτι στοχευουν να πετυχουν) αλλα αφου στην πραξη υπαρχει alpha και την παιζει ο κοσμος, ε τουλαχστον παραμενει ζωντανο. Καποια στιγμη παντως θα ηθελα να ακουσω αν το παιχνιδι ειναι ενδιαφερον σε οτι αφορα το gameplay και τι διαφορα εχει απο αλλα παιχνιδια του ειδους (περα απο το ποσο καλες ειναι οι τεχνολογιες και τα γραφικα).

                          Edit: To παιχνιδι παει για launch title στις νεες κονσολες, αυτο ηταν το σχεδιο απο την αρχη .

                          Edit 2: Προσπαθωντας να καταλαβω πως παιζει το παιχνιδι (μιας και γενικα δεν εχω καταλαβει απ'οσα εχω διαβασει-δει) βρηκα αυτο το video που μου αρεσε:

                          Παροτι ουτε απο εδω καταλαβα τι γινεται, τουλαχιστον υπαρχει access σε κανονικο gameplay και πως ειναι τα segments που σου δινει το παιχνιδι. Στο video και ο δημιουργος παραδεχεται οτι του φαινεται ενδιαφερον (παροτι το παιχνιδι ειναι γεματο bugs και τρεχει απαραδεκτα). Γενικα και μενα μου φαινεται ενδιαφερον κυριως το γεγονος οτι ειναι τιτλος που προσπαθει να διωξει απο πανω του το video game logic και το scope ενος πραγματικου κοσμου χωρις κλιμακα, απο την αλλη βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αυτο δημιουργει ενα ενδιαφερον παιχνιδι τελικα (γιατι ναι, στο τελος της ημερας για παιχνιδι θα μιλαμε).
                          Last edited by nooto; 07-05-2019, 11:58 AM.

                          Comment


                          • Άμα δεις πως ήταν το Star Citizen το 2013 και πως ειναι τώρα, μέρα με τη νύχτα

                             

                            και το βιντεο που ανέβασα


                            Τέλος πάντων, εγώ είπα τι πιστεύω και απολαμβάνω το SC και στην φάση που βρίσκεται. Από εκεί και πέρα ο καιρός θα δείξει ποιος είχε δίκιο.

                            Ενδιαφέρον το gameplay; Για ποιον να είναι ενδιαφέρον το gameplay; Άμα σου αρέσουν τα space sim τότε σίγουρα θα σου είναι ενδιαφέρον και σίγουρα το παιχνίδι δεν απευθύνεται στους πάντες αλλά σε συγκεκριμένο κοινό. Δεν θα αρέσει στους πάντες 15 λεπτά να ειναι σε quantum travel για να διανύσουν 30 εκατομμύρια χιλιόμετρα από τον ένα πλανήτη στον άλλο.

                            Το παιχνίδι προσπαθεί να είναι όσο πιο ρεαλιστικό space sim γίνεται στα πλαίσια ενος videogame. To παιχνίδι είναι εξομοιωτής διαστήματος και το κάνει σαφές από τα πρώτα λεπτά. Για να πας από τον ένα πλανήτη στον άλλο, πρέπει να περιμένεις το τρένο να πας στο "διαστημικό αεροδρόμιο" να ζητήσεις το σκάφος να είναι έτοιμο στον αντίστοιχο χώρο απογείωσης, να πάρεις τον ανελκυστήρα και να πας εκεί, να επιβιβαστείς στο σκάφος σου να το βάλεις μπρος, να ζητήσεις άδεια απογείωσης, σιγά σιγά να ξεφυγεις απο την βαρύτητα του πλανήτη και όταν πλέον είσαι σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας να στοχεύσεις τον πλανήτη ή φεγγάρι που θες να πας, και αν πρόκειται για μικρή απόσταση πχ 100000χμ θα πας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αν η απόσταση είναι εκατομμύρια χιλιόμετρα ανάλογα και με το σκάφος θα κάνεις κάποια λεπτά. Υπάρχει μια αλληλουχία δηλαδή, απο το α πας στο β και από εκεί στο γ κτλ. Απο εκει και πέρα υπάρχουν διάφορα quests σε αυτη την φάση του παιχνιδιού, οπως delivery missions όπου μεταφέρεις πακέτα απο το ένα σημείο στο άλλο, bounty missions, missions απο κάποιους npc, αναλυτικά εδώ
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment


                            • Εκανα ενα μικρο edit και εβαλα ενα βιντεο απο καποιον που τεσταρει το κομματι που περιγραφεις στην τελευταια σου παραγραφο. Ενταξει εγω πιο πολυ ρωταω διοτι καλη ειναι η κλιμακα και το space simulation απλα στο τελος της ημερας πρεπει να καταλαβουμε και πως παιζει, τι εχει να προσφερει γιατι για παιχνιδι μιλαμε. Θελω να πω πανω κατω εχουμε δει τη βασικη δομη, το στησιμο και το scope αλλα προσωπικα δεν εχω καταλαβει πως παιζει και το τι εν τελει κανεις που νομιζω ειναι και το σημαντικοτερο.

                              Comment


                              • Εχώ δώσει μια γενική ιδέα πως παίζει το Star Citizen και έχω ανεβάσει και σχετικό βίντεο που ο ίδιος ο Ρομπερτς λέει περί τίνος πρόκειται. Απο εκεί και πέρα πρέπει να παιξεις και εσύ ο ίδιος για να πάρεις πολύ καλύτερη και ανάγλυφη εικόνα.

                                Bugs έχει, απαράδεκτα δεν τρέχει, εχω ανεβάσει αρκετά βίντεο, μια χαρά το παίζει το pc μου, ποσο μάλλον για Alpha ακομα και στις πιο απαιτητικές περιοχές.

                                αυτό το "barely running" που γράφτηκε στο forbes ειναι πλέον ψέμα για το SC, και όπως είπα ο τύπος σε pc παλαιοντολογία θα προσπαθούσε να το παιξει.
                                Last edited by BigBOSS; 07-05-2019, 12:29 PM.
                                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                                Comment

                                Working...
                                X