Νομιζω δεν υπαρχει στο forum αντιστοιχο θεμα (εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι) και μιας και το ξεκινησα ειπα να ανοιξω για να εχουμε ενα topic. Δεν ξερω αν το εχει πιασει κανενας απο εδω μεσα αλλα γενικα το παιχνιδι εχει παρει φανταστικες κριτικες απο τον επισημο τυπο και ακομα καλυτερες κριτικες απο διαφορα καναλια στο youtube (μερικα απο τα οποια εμπιστευομαι ιδιαιτερα) οπου και μιλανε για masterpiece τοσο μηχανικα οσο και θεματικα (καποιοι το βαζουν πανω ακομα και απο το καινουργιο zelda). Προσωπικα δεν εχω δει πολλα πραγματα ακομα, εχω βγαλει μονο την εισαγωγη. Οπτικα το παιχνιδι ειναι remaster ps3 like και τρεχει στα 60 fps (με τοσο 60αρι που εχω δει στα τελευταια games να δω πως θα γυρισω πισω στα 30) με ιδιαιτερο ωστοσο art direction και καταπληκτικο soundtrack (ειναι jap version παιχνιδων οπως το deus ex, και μοιαζει με το στυλ μουσικης που υπηρχε στο zoe της konami). Btw αναφερομαι παντα στην Ps4 εκδοση αλλα το παιχνιδι κυκλοφορει και σε pc. Θα πω περισσοτερα στο μελλον, οταν μπω λιγο παραπανω στο ζουμι και καταλαβω πως λειτουργει το παιχνιδι.
Και ενα previously on Nier για οποιον ενδιαφερεται,
Comment