Εχω ξεικινησει το παιχνιδι, προς το παρον μου αρεσει παρα πολυ, δεν εχω προχωρησει ιδιαιτερα οποτε δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμενη αποψη αλλα μεχρι στιγμης θα ελεγα οτι βρισκω φανταστικο το level design και τη πληθωρα των μηχανισμων που αρχιζουν και ανοιγουν απο πολυ νωρις και συνεχιζουν να ξεκλειδωνουν με σταθερο ρυθμο. Δεν εχω παιξει κανεναν αλλο τιτλο της σειρας οποτε δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης αλλα γενικα βρισκεται σε αρκετα υψηλα επιπεδα συγκριτικα τουλαχιστον με παιχνιδια οπως τα castlevania ή guacamelee που βασιζονται σε δομες που εθεσε η σειρα. Btw η counter επιθεση για την οποια εγινε και αρκετος λογος ως προσθηκη, βρισκω οτι λειτουργει εξαιρετικα δεδομενου του ολου στησιματος. Τελος το παιχνιδι ειναι πολυ ομορφο, ειδικα το πως φαινεται στην οθονη του 3ds (στα βιντεο χανει αρκετα θα ελεγα) ενω παρα πολυ καλη και tο the point ειναι και η μουσικη με ambient ηχους που ανεβαζουν αρκετα την ολη ατμοσφαιρα. Περισσοτερα στο μελλον, δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει καποιος αλλος εδω αλλα γενικα θα ελεγα πως η mercurysteam κανει δυνατο come back με αυτον τον τιτλο.
Comment