Den to pistevw posos kosmos paizei akomh pokemon
. Βασικα δεν ξερω αν μπορω να το περιγραψω αλλα ο κοσμος και η ολη σχεδιαση ειναι βγαλμενη απο τιτλο του 90, υπαρχουν αορατοι τοιχοι, υψωματα 5 εκατοστων στα οποια ο χαρακτηρας δεν μπορει να ανεβει και εμποδιζουν την προσβαση σε περιοχες, κλαδια που κλεινουν μονοπατια για να παρεις καποιο αντικειμενο κλπ. Προσωπικα δεν ειχα καταλαβει ακριβως περι τινος προκειται και για να πω την αληθεια δεν φαινεται απο τα trailers και ουτε απο τα reviews, αλλα το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι μηχανικα και σχεδιαστικα σαν να παιζεις ακριβως καποιο pokemon παιχνιδι πρωτης γενιας και το μονο update που εχει γινει ειναι οπτικο. Τι να πω δεν εχω ξαναδει κατι αντιστοιχο και σου αφηνει πολυ περιεργο feeling (εκτος και αν τα πιο προσφατα παιχνιδια επισης ηταν ετσι και γι'αυτο δεν σχολιαστηκε, εγω εχω παιξει μεχρι το Gold). Τα παραπανω δεν τα λεω ως κατι αρνητικο απλα οποιος θελει να ασχοληθει με το συγκεκριμενο παιχνιδι καλο ειναι να εχει στο νου του οτι ουσιαστικα μιλαμε για τιτλο με σχεδιαση 90s και μαλιστα εξαιρετικα πιστο στα original παιχνδια σε οτι αφορα την ολη αποτυπωση. Οποτε για να κλεισω με τα παραπανω, θεωρω οτι πιθανον να επρεπε να εχει κυκλοφορησει με χαμηλοτερη τιμη, ισως στα 29 ευρω θα ηταν κατι ρεαλιστικοτερο και θα επαιρνε και καλυτερες βαθμολογιες, επιπλεον παροτι το παιχνιδι ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, τεχνικα δεν ειναι κατι παραπανω απο μια hd ρετουσαρισμενη εκδοχη ενος N64 game (που τρεχει στα 30 frames ενω σιγουρα θα μπορουσε να εχει γινει κατι καλυτερο). Tελος θα μονο η Eevee και o Pikatsu εχουν τα voice overs τους, τα υπολοιπα pokemon βγαζουν midi ηχους και οκ θα ηθελα κατι παραπανω εδω μιας και δεν θα ηταν και τοση πολυ δουλεια να δωσουν κατι πιο ολοκληρωμενο.
Comment