Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bloodstained: Ritual of the Night

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Ενταξει ρε παιδια συμφωνοι, αλλα ο ανθρωπος kickstarter εκανε για να φτιαξει το sequel του SotN (και μαλιστα ακριβως επειδη ειναι kickstarter υποθετω οτι δεν ηθελε να παρεκκλίνει και πολυ). Ως προς αυτο το παιχνιδι ηταν τελειο, τωρα απο κει και περα ενταξει, μακαρι να βρει χρηματα και να φτιαξει και αλλα πραγματα με μεγαλυτερη ελευθερία.

    Σε οτι αφορα το CotM, προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα παιχνιδια του ειδους. Ο σχεδιασμος του ειναι καταπληκτικος και σαν εμπειρια ισως ειναι πιο tight απο αυτη του RotN.

    Comment


    • #47
      Nooto δεν αμφισβητώ καθόλου αυτά που λές. Το δέχομαι ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και συμφωνώ πω φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, να είναι ένα παιχνίδι στο ύφος του SOTN. Μάλιστα είμαι σίγουρος ότι κάνει πολύ καλά αυτό που υπόσχεται. Απλά δεν είναι για εμένα. Έχω παίξει τόσα πολλά αυτού του είδους που έχω χορτάσει.

      Να πω κάτι σχετικό άσχετο με το θέμα, η βαφτισιμιά μου εξελίσσεται με τεράστιο gaming fan, πρόσφατα τελείωσε το Symphony of the Night και έχει ξετρελαθεί. Έχει πάρει τα σωστά ερεθίσματα από εμένα. Μαζί της το ξαναθυμήθηκα και εγώ, αυτό το παιχνίδι πραγματικά δεν έχει γεράσει καθόλου.


      Tidy!

      Do not blame me.Blame yourself or God.
      In Matsuno we trust.

      Comment


      • #48
        Best bloodstained is back:

        Comment


        • #49
          Πολύ μου αρέσει αυτό το άκρατο ζοριλίκι που βγάζει ο τύπος που μιλάει στο βιντεο.


          Tidy!

          Do not blame me.Blame yourself or God.
          In Matsuno we trust.

          Comment

          Working...
          X