Originally posted by Xeno
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Street Fighter III
Collapse
X
-
Δεν ήξερα για την τραγική οικογενειακή και ψυχολογική κατάσταση του Κουρόντα,του καλύτερου παίκτη στον κόσμο και με όλους τους χαρακτήρες. Εντυπωσιακό
Leave a comment:
-
Δείχνει τη "reloaded", λογικά είναι κάποιου είδους event για να γιορτάσουν την original.
Leave a comment:
-
Είμαι σίγουρος πως στο τέλος του βίντεο είναι η γνωστή φάση με τον daigo και τον Justin wong.
Leave a comment:
-
Συλλογή από κορυφαίες στιγμές SF3: 3rd Strike στα 17 χρόνια πορείας του.
Leave a comment:
-
Επιστροφή στο 3rd strike και Xbox Live arcade!
Evo moment #37 trial completed!
OK δεν είναι δα και τρελό επίτευγμα όταν έχεις άπειρες προσπάθειες προφανώς, αλλά το βάζω λόγω fun fact ότι τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει ήταν με τον αγαπητό Xeno πριν κάμποσα χρόνια σε σπίτι φίλου, εξίσου πωρούκλη. Περνάγαμε ωραία ρε φίλε!Attached Files
Leave a comment:
-
Καθώς βολτάριζα στα σοκάκια της Γιάλοβας, τι να δω!

Third Strike powns your ass
Leave a comment:
-
Το θέμα μεταφέρθηκε και εγκαινιάζω την καινούρια τοποθεσία με μερικά χρήσιμα YouTube channels:
Leave a comment:
-
Μήπως να μεταφερθεί το θέμα στο General Discussion; Δεν το θεωρώ καθόλου Retro το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Leave a comment:
-
Ω ρε φιλε, 3rd Strike Top moments compilation, αυτά είναι! Είδα μέχρι το 5:00. Θα συνεχίσω αργότερα!
Leave a comment:
-
Μιας και το ειδα αλλου (credits to astral), ειπα να το ποσταρω κι εδω.
Μου θυμησε γιατι αυτο το παιχνιδι ειναι τοσο ξεχωριστο.
Οποιος κατεχει τα βασικα εστω, αξιζει να το δει.
Ειλικρινα δεν πιστευω πως αλλο vs παιχνιδι μπορει να χαρισει τετοιες μοναδικες στιγμες.
Leave a comment:
-
Ναι, ναι καλά, κοροϊδεύτε! Ζηλεύετε γιατί ο χαρακτήρας μου είναι o καλύτερος!Ραηγιού είπαμε. Σε παρακαλώ
[/b]
Leave a comment:
Leave a comment: