Θα μπορουσα να το ειχα γραψει εγω το παραπανω
.Δειτε οπωσδηποτε, αρκετα διασκεδαστικη "συνοψη".
.
.
), διοτι δε θεωρω πως υπηρχε τοσο καλο build-up / αφορμη για μια τετοια αποφαση (λογω μη επαρκους αναπτυξης και screen/dialogue time των χαρακτηρων), αλλα μου αρεσε αρκετα σαν μηχανισμος με την εννοια πως δινει βαση για μια νεα περιπετεια με εναν καθολου κλισε τροπο.
), μπορουμε να το συζητησουμε σε spoiler tags. Btw με το back-story του καθενα δεν εννοω αυτο που βλεπεις τωρα που εισαι στην αρχη του Act 2, αυτο ειναι interlude που δεν υπαρχει καν στην original εκδοση του παιχνιδιου, μπηκε στην Definitive Edition για να κανει πιο smooth το transition αναμεσα στα 2 πρωτα Acts. Τελος, ακομα και αν δεν παιξεις το Act 3 (που ειναι το real ending), η αρχη του ηταν για μενα απο τις πιο δυνατες στιγμες που εχω δει σε JRPG, εχω εξηγησει το γιατι στα προηγουμενα posts (σε spoiler tags) αλλα αυτο το συζηταμε οταν και αν φτασεις σε εκεινο το σημειο.
, εγω στο σημειο που εισαι ειχα αρχισει να δενομαι με τους χαρακτηρες και το παιχνιδι μου αρεσε περισσοτερο απο το VIII. Η πορεια ειναι ανοδικη συνεχως, και το story θα δεις οτι εχει αρκετα συγκινητικες στιγμες οι οποιες προσωπικα με αγγιξαν. Ξαναλεω ωστοσο πως εμενα και στο σημειο που εισαι το παιχνιδι ειχε αρχισει να μου τραβαει το ενδιαφερον και σεναριακα, μου αρεσε πολυ ο κοσμος του κοκ, οποτε δεν ξερω πως θα σου φανει δεδομενου οτι οι τωρινες σου εντυπωσεις ειναι χλιαρες. Σε καθε περιπτωση περιμενουμε εντυπωσεις αν προχωρησεις.
Leave a comment: