.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Phoenix Wright series
Collapse
X
-
Γιατί τη βαρέθηκα, αλλά ένας φίλος που την τελείωσε (μόλις πήρε ds και του το δάνεισα) μου είπε ότι σεναριακά ξεφεύγει και ξεπερνάει και την 4η. Βασικά ήταν ενθουσιασμένος και μου είπε ότι νιώθει τυχερός που την έπαιξε και δε με άκουσε
.
-
Εγώ προτείνω να παίξεις το 5ο case απλά γιατί είναι πολύ καλό. Κατά τη γνώμη μου στο ίδιο επίπεδο με το 4ο. Ακόμα είμαι στο Trials and Tribulations και φυσικά δεν έχω πιάσει το Apollo Justice αλλά δεν έχεις λόγο να πας Apollo Justice ενώ μπορείς να παίξεις την 5η αποστολή. Αλήθεια γιατί την άφησες;
Leave a comment:
-
Στο 5ο case απλα μαθαινεις καποια πραγματα παραπανω για την Ema Skye. Ειτε τα ξερεις, ειτε οχι δε μετρανε στο Apollo Justice.
Leave a comment:
-
Δηλαδή να συνεχίσω το apollo και να παίξω αργότερα το 5th case; Υπέθεσα ότι θα είναι χρήσιμο να ξέρω τι παίχτηκε τότε.
Leave a comment:
-
Δώσε μωρή αρρώστια capcom!!!
Τέλος πάντων, παρατήρησα ότι συνδέεται με το 5th case του πρώτου PW, επομένως το παράτησα και έπιασα το μοναδικό case που δεν έβγαλα...
Leave a comment:
-
.. και ναι λοιπον, σημερα ειπα να βγαλω το Apollo απ τη ζελατινα του μιας και σχεδον τελειωσα το Layton και κοπηκε και το ρευμα καποια στιγμη σημερα, οποτε η επιστροφη στα court rooms ηταν αναποφευκτη.
Μαλλον εχω χασει το touch, μιας και 10 λεπτα αργοτερα ειχα νυσταξει και αφησα το DS στην ακρη και εριξα εναν ωραιοτατο υπνακο.
Η Capcom εχει βρει το φαρμακο ΚΑΙ για την αυπνια.
Leave a comment:
-
εγω μπορει να κανω replay μονο το τριτο phoenix wright.
θελουμε την σειρα και στο Wii με voice acting
Leave a comment:
-
Κι εγω θα το κανω αυτο καποια στιγμη. Αν και τις αποστολες του πρωτου και του δευτερους τις εχω τελειωσει απο δυο φορες τη καθεμια, μερικες και τρεις φορες.
Στο Apollo τωρα, πιστευω να τελειωσω με τη 3η σημερα.
Leave a comment:
-
Το ίδιο πράγμα σκέφτηκα με το που το τελείωσα.θελω και αλλοοοοοοοοοοοο!!!1!!
[/b]
Σκέφτομαι πάντως σοβαρά να κάνω ένα replay στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, καμιά φορά όταν ξέρεις κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αργότερα, βλέπεις τα προηγούμενα με άλλο μάτι.
Leave a comment:
-
το τελειωσα χθες! απλα φοβερη η τελευταια case
θελω και αλλοοοοοοοοοοοο!!!1!!
edit: boy_without_a_fairy, Woot!1!! :blink: YAY!
Leave a comment:
-
Η Capcom ανέβασε ένα app sto site της που επιτρέπει να δημιουργούν δικές τους υποθέσεις οι χρήστες:
Οfficial Gyakuten Saiban case editor
http://editor.pc-saiban.jp/index.html
http://www.forums.court-records.net/...php?f=3&t=7824
Sample english case: http://player.pc-saiban.jp/view/play?sid=812
all your base are belong to us
Leave a comment:
-
Λοιπόν το τελείωσα μετά από αρκετό κάψιμο.
Η τελευταία case ήταν πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα, πραγματική φοβερή, τολμώ να πω ίσως η καλύτερη στην σειρά, κι αν όχι σίγουρα από τις καλύτερες.
Περισσότερα άλλη ώρα γιατί είμαι κουρασμένος και, μεταξύ μας, βαριέμαι πολύ να γράψω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο Drew Misham, είναι ίδιος ο Τρότσκι spoiler11!!
Τον σκοτώνουν κιόλας!

WTF?1
Leave a comment:
Leave a comment: