Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Γιατί τη βαρέθηκα, αλλά ένας φίλος που την τελείωσε (μόλις πήρε ds και του το δάνεισα) μου είπε ότι σεναριακά ξεφεύγει και ξεπερνάει και την 4η. Βασικά ήταν ενθουσιασμένος και μου είπε ότι νιώθει τυχερός που την έπαιξε και δε με άκουσε .

Leave a comment:

• straier
    replied
    Εγώ προτείνω να παίξεις το 5ο case απλά γιατί είναι πολύ καλό. Κατά τη γνώμη μου στο ίδιο επίπεδο με το 4ο. Ακόμα είμαι στο Trials and Tribulations και φυσικά δεν έχω πιάσει το Apollo Justice αλλά δεν έχεις λόγο να πας Apollo Justice ενώ μπορείς να παίξεις την 5η αποστολή. Αλήθεια γιατί την άφησες;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Στο 5ο case απλα μαθαινεις καποια πραγματα παραπανω για την Ema Skye. Ειτε τα ξερεις, ειτε οχι δε μετρανε στο Apollo Justice.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δηλαδή να συνεχίσω το apollo και να παίξω αργότερα το 5th case; Υπέθεσα ότι θα είναι χρήσιμο να ξέρω τι παίχτηκε τότε.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δεν αλλαζει κατι, μια μικρη κι ασημαντη λεπτομερεια μονο.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Δώσε μωρή αρρώστια capcom!!!

Τέλος πάντων, παρατήρησα ότι συνδέεται με το 5th case του πρώτου PW, επομένως το παράτησα και έπιασα το μοναδικό case που δεν έβγαλα...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    .. και ναι λοιπον, σημερα ειπα να βγαλω το Apollo απ τη ζελατινα του μιας και σχεδον τελειωσα το Layton και κοπηκε και το ρευμα καποια στιγμη σημερα, οποτε η επιστροφη στα court rooms ηταν αναποφευκτη.

Μαλλον εχω χασει το touch, μιας και 10 λεπτα αργοτερα ειχα νυσταξει και αφησα το DS στην ακρη και εριξα εναν ωραιοτατο υπνακο.

Η Capcom εχει βρει το φαρμακο ΚΑΙ για την αυπνια.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τελος...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Spam but anyway .

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    εγω μπορει να κανω replay μονο το τριτο phoenix wright.
    θελουμε την σειρα και στο Wii με voice acting

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κι εγω θα το κανω αυτο καποια στιγμη. Αν και τις αποστολες του πρωτου και του δευτερους τις εχω τελειωσει απο δυο φορες τη καθεμια, μερικες και τρεις φορες.

Στο Apollo τωρα, πιστευω να τελειωσω με τη 3η σημερα.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    θελω και αλλοοοοοοοοοοοο!!!1!!
    [/b]
    Το ίδιο πράγμα σκέφτηκα με το που το τελείωσα.
    Σκέφτομαι πάντως σοβαρά να κάνω ένα replay στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, καμιά φορά όταν ξέρεις κάποια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αργότερα, βλέπεις τα προηγούμενα με άλλο μάτι.

Leave a comment:

• Wii_Master_Link
    replied
    το τελειωσα χθες! απλα φοβερη η τελευταια case θελω και αλλοοοοοοοοοοοο!!!1!!

edit: boy_without_a_fairy, Woot!1!! :blink: YAY!

Leave a comment:

• akisz001
    replied
    Η Capcom ανέβασε ένα app sto site της που επιτρέπει να δημιουργούν δικές τους υποθέσεις οι χρήστες:
    Οfficial Gyakuten Saiban case editor
    http://editor.pc-saiban.jp/index.html
    http://www.forums.court-records.net/...php?f=3&t=7824

Sample english case: http://player.pc-saiban.jp/view/play?sid=812

all your base are belong to us

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Λοιπόν το τελείωσα μετά από αρκετό κάψιμο.
    Η τελευταία case ήταν πραγματικά το κερασάκι στην τούρτα, πραγματική φοβερή, τολμώ να πω ίσως η καλύτερη στην σειρά, κι αν όχι σίγουρα από τις καλύτερες.
    Περισσότερα άλλη ώρα γιατί είμαι κουρασμένος και, μεταξύ μας, βαριέμαι πολύ να γράψω.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο Drew Misham, είναι ίδιος ο Τρότσκι spoiler11!!
    Τον σκοτώνουν κιόλας!

WTF?1

Leave a comment:

Working...
X