Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix Wright series

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Τέλος το έπος μετά από 38μιση ώρες.Αν σε κάποιον δεν αρέσει όλο το spiritual element του συγκεκριμένου τίτλου,δεν ξέρω πως θα του φανεί.Αν και κάτι τέτοια μου τη δίνουν,οι υποθέσεις είναι πολύ καλές χωρίς πολλά random στοιχεία,με εξαίρεση την 4η που έχει θεματάκια.Γενικά η ανάπτυξη των χαρακτήρων είναι υποδειγματική και μαθαίνουμε αρκετά για κάποιον από τους παλιούς χαρακτήρες.Υπομονή τώρα μέχρι το 7ο.Γαμώ τα cliffhanger teasers μου.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ατακάρα που μου άρεσε.
    A Dragon Never Yields.
    It glares,it roars, and it latches its jaws firmly onto its prey till the bitter end.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    5η case και τελευταία.Λίγο διαφορετική απ'ότι μας έχει συνηθίσει η σειρά,αλλά πολύ δυνατή και με μια ωραία έκπληξη.Αρχή είμαι ακόμα,θα έχει κι άλλες.
    Παίζει κανείς άλλος;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είμαι στα μισά της τρίτης υπόθεσης.Είχα δει στο IGN να λένε πως αποτελεί την χειρότερη υπόθεση του παιχνιδιού.Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά ως τώρα αν και είναι κάπως προβλέψιμα τα πράγματα ακόμα.Το παίζει κανείς άλλος;

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μία το region lock, μία ο χειρισμός, μία το υγειονομικό θέμα μου.
    Το region lock να το δεχτώ ότι ήταν ηλίθια απόφαση.
    Ο χειρισμός πώς είναι χειρότερος από το DS; Καμία από τις δύο κονσόλες δεν έχει ιδιαίτερα καλή εργονομία αλλά τι απαιτήσεις έχει ένα Ace Attorney σε αυτόν τον τομέα;
    Για το υγειονομικό θέμα δε σου φταίει κανείς αν σου πέφτουν οι κονσόλες μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Όταν λες ευνόητους λόγους,τι εννοείς;

Συνεχίζω με την δεύτερη υπόθεση αλλά πολύ αργά,διότι οι αντοχές αρχίζουν και πέφτουν.
    Μία το region lock, μία ο χειρισμός, μία το υγειονομικό θέμα μου.

Θα προτιμήσω να πάει σε μεγάλη οθόνη.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by 丹野 View Post
    Ελπίζω να φέρουν όλη τη σειρά Phoenix Wright στο Switch ή στο Steam. Ποτέ δεν μου άρεσε καν το 3DS για ευνόητους λόγους. Είχα παίξει όλα τα προηγούμενα στο Original DS πριν η σειρά μετακομίσει αποκλειστικά στο 3DS.

Όταν λες ευνόητους λόγους,τι εννοείς;

Συνεχίζω με την δεύτερη υπόθεση αλλά πολύ αργά,διότι οι αντοχές αρχίζουν και πέφτουν.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Ελπίζω να φέρουν όλη τη σειρά Phoenix Wright στο Switch ή στο Steam. Ποτέ δεν μου άρεσε καν το 3DS για ευνόητους λόγους. Είχα παίξει όλα τα προηγούμενα στο Original DS πριν η σειρά μετακομίσει αποκλειστικά στο 3DS.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δυστυχώς έχει πέσει πολύ δουλειά και πολύ κούραση αυτές τις μέρες,με αποτέλεσμα ο χρόνος για gaming να είναι ελάχιστος.Πρόλαβα όμως και τελείωσα την πρώτη υπόθεση.Πέρα από το γέλιο που ρίχνω κάθε φορά,θέλω να πω πως οι ατάκες του τελευταίου μάρτυρα είναι γεμάτες metal songs easter eggs.You've got another thing coming,We're not gonna take it μεταξύ άλλων.

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    Το αστείο είναι ότι μπήκα κι εγώ να το πάρω full price και πέτυχα το sale στα τελειώματα. Πολύ DLC πάντως. 15€ συνολικό κόστος μία κανονική υπόθεση, δύο what ifs και ένα costume pack.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το πήρα πριν από μερικές βδομάδες στην κανονική του τιμή. :'(

Leave a comment:

• Grimmtak
    replied
    15€ το είχε

Επίσης, πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι δείτε αυτό:

Leave a comment:

• straier
    replied
    Πόσο το πήρατε;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι εγώ το τίμησα και σήμερα ελπίζω να το ξεκινήσω.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Άψογος Γκριμ! Περίμενα πως και πως να πέσει η τιμή του για να το πάρω! Τώρα κατεβαίνει!

Αληθεια το έχει παίξει κανείς από εδώ; Συγκριτικά με τα άλλα πόσο καλό είναι;

Leave a comment:

Working...
X