Ναι προφανως σε οποιον ακουμπησεις παει απλα εχω προσεξει οτι το οπλο αυτο ερχεται οταν εισαι 3-5 θεση περισσοτερο οποτε εκει χτυπαει κυριως.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart Wii
Collapse
X
-
-
Μπορώ να πω πως σήμερα το βράδυ κατατρόπωσα ένα τύπο με όνομα TRAVELO
σίγουρα Έλληνας και έγιναν κορυφαία matchακια.
Gladiator ωραίος ρε φίλε γαμά τα ήταν σήμερα.
Παίχτη είδες ποίον ευνόησε σήμερα η CPU, 3 αγώνες 2 ήττες από το τραβέλι που με έκαψε άλλα δεν τον χάλασε η συνέχεια.
Ρε φίλε δεν το περίμενα είναι το καλύτερο Mario Kart που έχω παίξει μετά του DS.
Comment
-
Άποψή μου, μετά από σοβαρή ενασχόληση με τον τίτλο τόσο σε single όσο και σε multiplayer και online, είναι ότι πρόκειται για έναν εκ των πιο διπρόσωπων τίτλων που έχω παίξει όσα χρόνια ασχολούμαι με τα video games, έναν τίτλο που πραγματικά κάνει εντυπωσιακό χαρακίρι, τη στιγμή που θα μπορούσε να αποτελεί πραγματικά πάρα πολύ καλό παιχνίδι.
Πρόκειται για το παιχνίδι που θα μπορούσε να αποτελεί ακόμα τον καλύτερο τίτλο της σειράς (ναι ανώτερο τόσο από το Mario Kart 64 όσο και από το DS) αλλά αντίθετα, όσο υπερβολικό κι αν φανεί, κατάφερε να είναι το χειρότερο παιχνίδι της σειράς παρέα με το Double Dash.
Εάν το βαθμολογούσα δε θα του έβαζα πάνω από 5, πραγματικά υπάρχουν χαρακτηριστικά που στη κυριολεξία καταστρέφουν το παιχνίδι, είναι ανεπίτρεπτα και δε συγχωρούνται.
Mario Kart Wii aka ?Το τέλειο faq για το πώς να καταστρέψετε ένα καλό παιχνίδι?.
Κρίμα.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Ισως γιατι περα απ'το DS τα αλλα δε παλευονται πια. (Του cube δε παλευοταν ποτε, τα υπολοιπα γερασαν.)Ρε φίλε δεν το περίμενα είναι το καλύτερο Mario Kart που έχω παίξει μετά του DS.
[/b]
Comment
-
Το Double Dash ήταν μια χαρά αυτό που το έφαγε ήταν ότι δεν άρεσε το θέμα με τα διπλά kart.
Εγώ πάντως το είχα λιώσει και Multiplayer που εκεί ήταν το ζουμί του τίτλου ακόμα και lan με 8 άτομα. Κρίμα ήταν ωραία ιδέα άλλα και του Wii έχει πολύ βάθος στο gameplay και άσε τους Noobs να φωνάζουν.
Comment
-
Ε οχι ρε παιδια. Ενταξει οντως παιζει ρολο καποιες φορες η τυχη αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Αν εισαι ασχετος εννοειται δεν προκειται να βγεις τιποτα αλλα αν ξερεις να παιζεις η θεση σου θα ειναι απο 1ος - 4ος.
Ενταξει σιγουρα υπαρχουν και οι περιπτωσεις που μπορει να βγεις και 12ος αλλα πολυ σπανια.
Μηπως δεν ξερεις να παιζεις ρε φιλε Loggo?
Comment
-
Σε ολα τα ΜΚ υπηρχε παραγοντας τυχη, εδω ομως δεν υπαρχει καθολου καλο balance.
Comment
-
Δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι.Ε οχι ρε παιδια. Ενταξει οντως παιζει ρολο καποιες φορες η τυχη αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Αν εισαι ασχετος εννοειται δεν προκειται να βγεις τιποτα αλλα αν ξερεις να παιζεις η θεση σου θα ειναι απο 1ος - 4ος.
Ενταξει σιγουρα υπαρχουν και οι περιπτωσεις που μπορει να βγεις και 12ος αλλα πολυ σπανια.
[/b]
Η αναλογία skill/luck-randomness (ή απλά balance) είναι απλά τραγική, δεν βοηθάει καθόλου τον skilled gamer, αλλά τον noob. Μιλάμε για έναν τίτλο, όπου σε πολλές περιπτώσεις η...τακτική για να κερδίσεις είναι να μένεις εσκεμμένα πίσω!!!!! (ειδικά σε συγκεκριμένες πίστες είναι πολύ εμφανές το σκηνικό, όπως η τελευταία στροφή της Luigi Circuit). Πραγματικά τι να πει κανείς μετά από αυτό...
Εμ ναι, όντως είναι δύσκολο να μάθεις στο Mario Kart Wii, γιατί οι απαιτήσεις του, ειδικά στις κούρσες με πάνω από 6 οχήματα μέσα, είναι να είσαι noob για να κερδίσεις, ή τουλάχιστον να ανέβεις στις πρώτες θέσεις.Ρε Σωτ σε πήρανε χαμπάρι
.
[/b]
Επίσης σε μια κούρσα μεταξύ τριών, το unbalance δίνει ρεσιτάλ.
Όποιος είναι δεύτερος είναι απλά καταδικασμένος, γιατί πολύ απλά τα αντικείμενα που παίρνει είναι τραγικά και δεν τον βοηθάνε να μειώσει την όποια διαφορά μπορεί να έχει από τον πρώτο, ενώ ο τρίτος παίρνει το ένα γαμάτο αντικείμενο μετά το άλλο και ουσιαστικά μπορεί εύκολα να γίνει μέχρι και το φαβορί για την πρωτιά, άσχετα εάν τόσο ο πρώτος, όσο και ο δεύτερος είναι αντικειμενικά καλύτεροι παίχτες!
Να παίζεις σε κούρσα των τριών, να είσαι δεύτερος και να σου δίνει σύννεφο, καμία λογική, κανένα νόημα, PHAIL.
Τι Dodonpachi και παπαριές, εδώ είναι το hardcore παιχνίδι, το δύσκολο στο mastering, MK WII. Εδώ θέλει πραγματική προσπάθεια για να βγεις πρώτος, γιατί όσο παιχτούρα και να είσαι δε φτάνει!
Στο Double Dash το τελευταίο πρόβλημα ήταν τα διπλά kart, για την ακρίβεια προσωπικά δεν τα βρήκα καν σαν πρόβλημα, όλο το παιχνίδι ήταν ένα πρόβλημα δυστυχώς, ενώ κατά την γνώμη μου, επρόκειτο για το έναυσμα της έναρξης του randomness και της εκνευριστικής CPU στη σειρά.Το Double Dash ήταν μια χαρά αυτό που το έφαγε ήταν ότι δεν άρεσε το θέμα με τα διπλά kart.
[/b]There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Μάλλον δεν καταλάβατε ότι το Double Dash και το MK WII επιτέλους μπήκε και ο παράγοντας racing μέσα. Αν ξέρεις να παίζεις καλά την πίστα δεν πέφτεις σε hazard και σίγουρα ο παίχτης που ξέρεις να παίζει στρατηγικά μπορεί να κάνει παπάδες.
Επειδή τα παλιά mario kart δεν ήταν τόσο προσεγμένα π.χ όλα τα kart ήταν ίδια αυτό που έκανε την διαφορά ήταν οι παίχτες που ο ένας αν ήταν βαρύς ήταν λίγο πιο γρήγορος ή αν ήταν ελαφρύς είχε καλό acceleration και δεν έχανε ταχύτητα στα off-road κομμάτια της πίστας.
Τώρα στο Mario Kart Wii το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο στρατηγικό όσοι μιλάν για random items, ο τελευταίος παίχτης να έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα με τα αντικείμενα πραγματικά το παιχνίδι το έχουν ακουμπήσει μόνο στην επιφάνεια.
Το παιχνίδι απλά με την δημιουργία πολλών hazards μέσα στην πίστα τα αντικείμενα γίνονται πιο καταστροφικά. Πόσες φορές έχω φάει μπλε καβούκι και είμαι στον αέρα προσπαθώντας να περάσω μια τεράστια χαράδρα και να πέφτω μέσα χάνοντας πολλά δευτερόλεπτα. Είναι η φύση των levels έτσι που σε αναγκάζει να παίζεις στρατηγικά και ανάλογα το όχημά που έχεις διαλέξει. Πόσα shortcuts έχουν οι πίστες στις οποίες δεν έχεις πρόσβαση μόνο με συγκεκριμένα οχήματα και με συγκεκριμένους χαρακτήρες ώστε να έχεις πλεονέκτημα.
Εγώ από την στιγμή που το έμαθα καλά το παιχνίδι το άμα κάνω κάτι λάθος μου στοιχίζει αρκετά μέσα στο παιχνίδι ΑΛΛΑ άμα παίξεις την πίστα σωστά στον καλύτερο χρόνο που μπορείς να βγάλεις απλά στηρίζεσαι μόνο στο skill. Τα αντικείμενα είναι ένας παράγοντας που πρέπει να έχεις τον νου σου συνέχεια πρέπει να προστατεύεσαι πάντα με μια μπανάνα η ένα καβούκι όταν είσαι πρώτος και στα κατάλληλα σημεία να στήνεις τις δικές σου παγίδες για τους πίσω.
Γενικά έχει διαφορετική λογική σαν Mario Kart και καλά κάνει μιας και είναι online σαν τίτλος είναι πιο ανταγωνιστικό και πρέπει να υπάρχει ισορροπία.
Τώρα αυτό που κάνει λάθος είναι η διαλογή των αντιπάλων στην online υπηρεσία της Nintendo όποτε κάποιος που έχει χαμηλή βαθμολογία παίξει με κάποιον που έχει πιο υψηλή και χάσει, το penalty στην βαθμολογία θα είναι μεγάλο. Επίσης κακό είναι το ότι δεν μπορείς να κάνεις επιλογή mode για τα items τα κυβικά και για τις mirror πίστες αυτό είναι το μόνο στοιχείο random στον τίτλο και είναι πολύ εκνευριστικό.
Random νίκη δεν υπάρχει στο ποσοστό το οποίο αναφέρεστε προσωπικά από την στιγμή που έμαθα καλά το παιχνίδι στις online μονομαχίες δεν βγαίνω πιο κάτω από δεύτερος. Τώρα στις μονομαχίες μεταξύ τριών που λέει ο Loggo είναι καθαρά θέμα skill και το τι όχημα αντιμετωπίζεις και σε ποία πίστα οπότε σταμάτα να γκρινιάζεις και μάθε που έχεις πλεονέκτημα στην κάθε πίστα με το όχημα και τον χαρακτήρα που παίρνεις, πιστεύω πως αν θέλεις να παίξεις ανταγωνιστικά πρέπει να μάθεις που υπερτερείς.
Τώρα όποιος θέλει COME GET SOME.
Comment
Comment