Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

IMO απτα πιο διασκεδαστιμα Multi play racings σαν σειρα, μαζι με τα Diddy Kong Racing & Crash Team Racing τα κορυφαια που εχω παιξει.

Αποτι βλεπω οι πιστες διατηρθηκαν απτη DS εκδοση κι αυτο ειναι καλο μιας και θεωρω το Mario Kart DS ως το καλυτερο της σειρας.

Τεσπα, αρκετα αναμενομενο! (σαν τιτλος)
    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

ONLINE & STATS[/u]

● 12 player online
      ● Two players can play online on the same machine
      ● Mario Kart Channel to download records, ghosts, tournaments and weekly challenges, among others
      ● Comprehensive stat-tracking - race and battle count, distance travelled, number of tricks, WFC wins/losses, tournaments played, how many times you've hit/been hit etc.
      (και disconnect rate πρέπει...)
      [/quote]
      NDS themes

Comment

Σαφέστατα και με ενδιαφέρει το Fire Emblem, αλλά τη τελευταία φορά που κοίταξα ήταν developed by Nintendo και μεταξύ μας, δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι από τότε.
        [/b]
        Κοιτα εγω απλα ηθελα να πω οτι παιχνιδια γενικα κυκλοφορουν αυτη τη περιοδο κι οτι δε χρειαζοταν το ΜΚ για να καλυψει καποιο κενο.

Τελος παντων εγω το παιχνιδι το περιμενω περισσοτερο απο καθε αλλο αυτη τη στιγμη. Ακομη κι απ'το Smash. Ελπιζω μονο να ακολουθει τα βηματα του DS κι οχι του Double Dash(με το οποιο μοιαζει τρομερα σε εμφανιση). Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αξιοποιησω τις online δυνατοτητες της κονσολας. Το οτι μπορεις να κανεις δεις ποιοι φιλοι σου ειναι μεσα και να κανεις join ειναι πολυ σημαντικο.
        ● Mario Kart Channel to download records, ghosts, tournaments and weekly challenges, among others[/b]
        Απ'οτι φαινεται θα εχουμε πραγματα να ασχοληθουμε.
        Do a barrel roll!

Comment

Θελω καποιος να μου χαρησει ενα Wii τωρα!!!!!!!!

SPOILERS
          </span>
          (πληροφοριες απο το http://mariokartwii.com/showthread.php?t=1950&page=8 )

<span style="color:#FFFFFF">
          -The comeback character is none other than Wart from Super Mario Bros. 2. It is unknown if he will make any more appearances in future games.
          -There will be two new original characters. I don&#39;t have the names, but they are the girlfriends of Wario and Waluigi. I&#39;ve been told they&#39;re really ugly and Wario&#39;s girlfriend is taller than he is.
          -King Boo and R.O.B will not be coming back. I&#39;ve heard that Paratroopa will not be coming back from a different source but it&#39;s highly doubtful. Boo will replace King Boo.
          -Metal Mario is a secret driver.
          -King Boo and Metal Bowser (from SMS) are both bosses in Mission Mode.
          -There will be a theme park-themed course that involves driving on a rollercoaster.
          -There will be a Spiny item. It can be thrown as a ball at opponents and will then turn into a roaming turtle that will walk back and forth in the path. It may fall off the path if it is too narrow.
          -It was implied to me that there will be a completely re-vamped version of Koopa Troopa Beach from MK64. It&#39;s either featured as a retro course or modified to be an entirely new course, I&#39;m not sure which.

Comment

lol wapeach confirmed? που σαι ρε ferryman
            NDS themes

Comment

lol wapeach confirmed? που σαι ρε ferryman
              [/b]
              OMG&#33;&#33;&#33;
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Agh... Το λεγα κι εγω χθες πως θα γινει αυτο καποια στιγμη.. Μαρτυρας μου ο Ramparter .
                Μα με τετοια αυξηση cast σιγουρα θα βαλουν καθε καρυδιας καρυδι μεσα.
                Δε με χαλανε οι εξτρα χαρακτηρες, αλλα οκ δεν υπαρχει λογος για τοσο μεγαλη αυξηση του συνολου... Καλυτερα καμια εξτρα πιστα.

Comment

lol wapeach lol lol lol
                  Αλήθεια η γκόμενα του waluigi πώς θα λέγεται?Walupeach ή Wadaisy μήπως????
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Ρε paixtis, κατάλαβες κάτι ή ηγρόν ηγόραζες?
                    Για κάποιους μπορεί να ήταν spoiler...σεβασμός στον άλλον&#33;
                    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Πως ειναι δυνατον να υπαρχει spoiling Οταν δεν υπαρχει επισημη πληροφορια? Φημες

Paixtis ασε τις δηλωσεις και πιασε το DS (Mario Kart) να σε σκισου.
                      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Kαι αν όμως βγει αληθινό??Εμένα δεν με νοιάζει, αλλά καλό είναι να σεβόμαστε τον τρόπο που θέλει να παίξει ο καθείς το παιχνίδι του...ειδικά που πριν από τον Paixtis, κάποιοι το σεβάστηκαν και το έβαλαν σε άσπρο φόντο, όπως έγινε και στο αρχικό Link..
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Τώρα καλύτερα είναι?
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

μην τσακωνεστε παιδια μου, οι πληροφοριες αυτες δεν ειναι 100% επιβεβαιωμενες ουτε γνωριζουμε απο που τις βρηκε ο συγκεκριμενος χρηστης που τις ποσταρε. αλλα παρολαυτα εγω προειδοποιησα οπως ειδατε γιατι μπορει να ισχιουν και να χαλασουν την εκπληξη καποιου. τεσπα, μηπως μπορει να μου πει καποιος τι ειναι το mission mode και τι κανεις εκει περα, γιατι στο Mario Kart 64 που ειχα παιξει τελευταιο, δεν θυμαμαι να υπηρχε τετοια επιλογη..?

Comment

Χαχαχαχα Wapeach μα πόσο τέλειο εάν ισχύει.
                              Θέλουμε και wadaisy και watoad και όλα.

Είμαι κι εγώ με τον Ραμπίδη εδώ, και για μένα το Mario Kart αποτελεί αυτή τη στιγμή το πιο αναμενόμενο game για την κονσόλα, πολύ εύκολα όμως, αν και θέλω να δω πόσο θα δουλευτεί η Wii version του Alone in the Dark.
                              Ειδικά σε multi θα γίνει των friendcodes το κάγκελο.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

εξωφυλλο

το Wikipedia αναφερει για Release Dates τις παρακατω:

Japan: April 10, 2008
                                North America: April 28, 2008 (LATEST)
                                Europe: April 11, 2008
                                Australia: April 24, 2008 (LATEST)

βεβαια εκει ο καθενας που εχει λογαριασμο μπαινει και διορθωνει οτι θελει οπωτε ισως και να μην ισχιει.

τελος εχω ακομα δυο ερωτησεις, κι αν υπαρχει κανεις που ξερει ας απαντησει: το φαντασματακι σαν item οταν υπηρχε, θυματε κανεις τι εκανε, και με τι αντικατασταθηκε οταν εγινε κανονικος χαρακτηρας ? και ο Magikoopa ή αλλιως Kamek συμμετειχε πουθενα ? καπου διαβασα οτι ηταν να συμμετεχει κι αυτος στο 64 αλλα αντικατασταθηκε απο αλλον, οπωτε ισως τον βαλουν τωρα...

Comment

Working...
                                X