Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mario Kart Wii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

απιστευτο παιχνιδι πραγματικα, και χωρις να εχω παιξει καν το προηγουμενο για να γνωριζω πως ειναι η αισθηση της μηχανης κι αλλων οχηματων εκτος των κλασσικων karts, φαινεται η διασκεδαση και μονο απο τα βιντεο!

Comment

νέα videos από ΙGN
      http://media.wii.ign.com/media/949/949580/vids_1.html

Mario Kart DS Vs. Mario Kart Wii - the tracks
      http://ds.ign.com/articles/858/858269p1.html
      συγκριτικά οι κοινές πίστες
      NDS themes

Comment

Νομιζω οτι για πρωτη φορα στα χρονικα εχουμε ατρανταχτη αποδειξη πως το Wii υπερεχει τεχνολογικα του DS.
        Do a barrel roll!

Comment

Mario Kart Wii AU Hands-On

παρτε κι ενα βιντεο απο το Battle Mode, αν και στο IGN ηταν με καλυτερη ποιοτητα.

οι περισσοτερες πιστες μου θυμιζουν το πρωτοτυπο Mario Kart για SNES.

Comment

Ρετρίλα, ωραίο το video.
            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Η 2η πιστα στο βιντεο ηταν η αγαπημενη μου για battle στο snes, τη μεγαλωσανε ομως αρκετα μου φαινεται...
              Do a barrel roll!

Comment

ολες τις εχουν μεγαλωσει και τις εχουν αλλαξει κατα πολυ. απλα τα "σκηνικα" μπορουμε να πουμε οτι θυμιζουν κατι απο τα παλια. και ειδικα αυτα τα μπαλονακια κι ο τροπος που παιζεις...

Comment

Πολύ ενδιαφέρον το battle mode τόσο οι παλιές πίστες όσο και οι καινούριες που είναι επηρεασμένες από το galaxy στην συγκεκριμένη πίστα.Δεν περίμενα να'ναι τόσο καλό.Μου θύμισε εποχές n64 όπου το battle mode ήταν διασκεδαστικότατο.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Review: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=95123

Not bad at all... στα σχολια αναφερομαι κυριως και οχι στη βαθμολογια.

Comment

We were also bitterly disappointed to discover that you can't race through whole GP championships in multiplayer. Only one-off races are available. Hard-fought leaderboard battles with friends over four races have been our favourite way to play Mario Kart since 1993, and that loss will be keenly felt.[/b]
                      Εχει γινει λαθος, δε μπορει, δεν ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο. Θελω να πιστευω οτι κατι του ξεφυγε του reviewer. Ειναι τραγικη ελλειψη αν ισχυει.
                      Do a barrel roll!

Comment

Πιο τραγικο απ το οτι δεν εχει 4πλο free for all battle mode;
                        Τραγικες και παραλογες παραλειψεις δυστυχως...

Comment

Σκεψου στο DS τι παιζαμε περισσοτερο; Σχεδον αποκλειστικα απ'οσο θυμαμαι διαλεγαμε συνηθως 4 αγωνες και οποιος ειχε τους πιο πολλους βαθμους στο τελους κερδιζε. Ειχε ενα νοημα παραπανω.

Τωρα να παιζουμε με τις ωρες ξεκαρφωτους αγωνες χωρις να ουτε ενα γ...μενο σκορ το θεωρω απειρη μ...κια.

Οσον αφορα το battle σιγουρα ειναι μια αδικαιολογητη ελλειψη αλλα δε το θεωρω κακο γιατι πιστευω οτι ομαδικο θα ειναι καλυτερο. Οπως και στα fps αλλωστε που νομιζω οτι οι περισσοτεροι team deathmatch παιζουν.
                          Do a barrel roll!

Comment

Εγω ειμαι παντα υπερ του one man clan .
                            Τεσπα, απλα ηθελα να θιξω και αυτο.. Οντως η απουσια ενος "mini gp" mode ειναι τελειως παραλογη... wtf... δε βρισκω λογια να εκφρασω την απορια μου για το ολο θεμα.

Comment

WTF?!
                              Γιατί όμως; (γιατί μπορεί προφανώς, ναι)
                              Δηλαδή όσο κι αν ψάχνω δε βρίσκω καμία λογική πίσω από τις δυο επιλογές, πραγματικά καμία όμως. Στερεί τόσο πολύ λογικής που στην αρχή νόμιζα πως είναι πρόωρο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Τι να πω, και να φανταστεί κανείς πως όταν έπαιζα το Cup με τις 16 σερί πιστές στο Double Dash, έλεγα ?ε ρε και παιζότανε αυτό online?.
                              Το ownage.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

looooooooooooool
                                άλλος ένας που δεν μπορεί να διανοηθεί τον λόγο απουσίας του στοιχείου αυτου.
                                Tέσπα...πολύ βιασύνη τελικά.Όσο και να προσπαθούν πάντως, χειρότερο από το Double Dash δεν γίνεται.
                                Πιο <strike>σοκολάτα γάλακτος</strike> χάλια MK δεν γίνεται&#33;

NDS themes

Comment

Working...
                                X