Πως το κάνει;Action Replay ή βρήκε exploit?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mario Kart Wii
Collapse
X
-
-
Τι λες ρε, εχουμε συμφωνησει οτι το παιχνιδι δεν υπαρχει, οποιος παιξει online θα φαει ban.
Comment
-
Πλάκα-πλάκα έχω ξαναρχίσει το online την τελευταία εβδομάδα. Κάτι φίλοι μου noobades παίζουν και έπρεπε να τους δείξω τι εστί βερύκοκο.
Τελικά το παιχνίδι είναι ο ορισμός του μαζοχισμού. Απ'την μία να θες να σπάσεις την κονσόλα και να κατεβάζεις τα γαμοσταυρίδια για την τύχη σου και από την άλλη να θες να παίξεις κι άλλο.
Άγνωσται αι βούλαι τις Νιντέντο
Comment
-
Είμαι ο μονος που θεωρεί το Mario Kart: Double Dash!! το ανώτερο. Του DS δεν με ενθουσίασε, του Wii κάτι πήγε να κάνει αλλα μπα...
Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι η επιλογή μηχανής. Το έπαιξα αρκετά, και online, ήταν fun... Όμως δεν με κέρδισε, τα οχήματα είναι ασταθές να το πω... Η καλύτερες μηχανές δεν με βολεύουν καθόλου.
Σκέφτομαι να αρχίσω να παίζω πάλι... Any tip?
Comment
-
Ξεκίνα με τη νουμπομηχανή wario bike(για βαρείς χαρακτήρες) που δεν θέλει drift και σιγά σιγά πήγαινε στις πιο καλές τύπου bowser bike για βαρείς,mach bike για μεσσαίους και magikruizer για μικρούς σε training πρώτα στην πρώτη πίστα και αρχίνα να κάνεις drift και σούζες μέχρι να καταλάβεις τον έλεγχο.Οι συγκεκριμένες μηχανές είναι οι καλύτερες και έχουν τον καλύτερο έλεγχο όταν μάθεις πως γίνεται.
Προσωπικά θεωρώ το double dash το χειρότερο της σειράς καθώς είναι noob friendly σε μεγάλο βαθμό και δεν ευνοεί το skill πολύ.Στο wii βέβαια έγινε ακόμη πιο item based αλλά υπάρχουν οι μηχανές που με καλή εκμάθηση μπορείς να μειώσεις την πιθανότητα της τύχης.Του ds το θεωρώ το πιο ισοροπημένο καθώς υπάρχει πολύ καλό σύστημα drift και έλεγχος του kart αλλά και μικρότερη καταστροφή λόγω items.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Ξεκλείδωσα αρκετά. Η σειρά μηχανών με τις γρήγορες για λιγότερο όμως drift δεν με βολεύουν καθόλου. Δεν με κάνει να θέλω να τις μάθω.
Στο Double Dash!! δεν έχανα απλά, η ενέργεια που έβγαινε σε σχέση με τα skills μου με έκαναν unbeatable στην κυριολεξία.
Δεν είμαι άσχετος από Mario Kart.
Comment
-
Oι μηχανές που σου πρότεινα έχουν πάρα πολύ καλό drift.Να μαντέψω ότι παίζεις manual έτσι?Ποιο χειρισμό χρησιμοποιείς?
Με το double dash η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα και πολύ.Είχα ξενερώσει πόσο εύκολα μπορούσε να με νικήσει κάποιος αν έπαιζε με items(o συνδιασμός koopa troopa και paratroopa είναι θανατηφόρος!) και το παράτησα.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Ναι, manual αλλα δεν θυμάμαι πως ακριβώς έπαιζα και τι όχημα χρησιμοποιούσα.
Αυτό που με χαλούσε ήταν πως όσο drift και να έκανες, η γρήγορες μηχανές πάντα σε έφταναν, δεν υπήρχε balance, και έχω πάρει την εικόνα του "Να πάρεις road bike που δεν είναι για drift αν θέλεις να έρχεσαι στις πρώτες θέσεις είτε σαρέσει η όχι.", κάτι που δεν με βόλευε όσο έπαιξα.
Με τον μοχλό του GameCube παίζω, με το τιμόνι είναι chaos, αν και πιστεύω πως μπορώ να πάρω τα τρία αστεράκια αν το θελήσω.
Comment
-
remote + nunchuck ftw, ο μοχλος του gc ειναι καπως περιεργος στην αισθηση και ο σταυρος απο κατω για τα stunt δεν βολευει καθολου, η ταπεινη μου γνωμη ειναι να δωσεις μια 2η ευκαιρια στο bowser bike, αμα συνηθισεις τον τροπο που αποκρινεται οταν πας να κανεις drift θα παιρνεις τις στροφες για πλακα οσο κλειστες και αν εναι οσο γρηγορα και αν πας.
Double Dash δεν εχω παιξει ποτε αλλα το mario kart DS το ευχαριστηθει πολυ στον στρατο, δεν το περιμενα κιολας για racing που παιζεται σε dpad αντι για μοχλο, κριμα που σπανια εβρισκα συμπαικτη ενω online οσες φορες ειχα προσπαθησει να παιξω το lag ητανε ανυποφορο και οι κομπλεξικοι μικροτσουτσουνοι που κανανε disconnect απειροι.
Comment
.

Comment