Btw, σε τι server παίζεις; Gather μπένεις; Α και κάνε με add christopgr.
[/b]
[/b]
Υ.Γ. Ειχα ξεχασει να σου απαντησω σε αυτο soz.

), 4 παιχνιδια αντεξα να παιξω(κεδισα τα 3) πριν το παρατήσω. Οι servers ειναι άθλιοι, έμπαιναν άκυροι ξένοι με οτι να ναι ping και εκαναν teleport, παντελώς άθλια maps για 1v1 κτλπ. Ειδα οσους εχουν περασει ηδη, τα 3/4 παιζουν συχνα στο ongo, εχω παιξει μαζι τους και ειναι αρκετά καλοί, αν ειμαι στη μερα μου παιζει να κάνω και καλύτερα score αλλά γενικά δεν τους έχω σε bo30, sorry forum..
Δεν ειμαι εγω faceit level 10/esea λεω οτι εχω παιξει απεναντι σε αρκετους τετοιους ελληνες aim maps και εντάξει οι περισσότεροι δεν ειναι τιποτα φοβερό, αλλα απο την αλλη τα 1v1 δεν λενε και τιποτα aim και prefires ειναι μονο. 
Γενικά σταμάτησα να παιζω mm γιατι σιγα σιγα το παράτησαν ολοι οσοι παιζαμε. Eχασα το rank 3-4 φορες απο inactivity και καθε φορα με έβγαζε χαμηλότερα, και να κερδίσεις εχεις ELO decay αρκετα αν δεν παιζεις, πηγα απο supreme>lem>le>dmg σε 4 παιχνιδια στην ουσία. Επαιξα μερικα solo ανεβηκα LE αλλα το αφησα εκει(τωρα πρεπει να το χω χασει το rank η να το χανω σε λιγες μερες παλι), λιγος χρονος και καθολου ορεξη για solo mm δυστυχώς..

). Και επειδή με τους καλύτερους στην Ελλάδα έπαιζα πολλά χρόνια και μερικοί από αυτούς παίζουν και σε HLTV ματσάκια τώρα, δεν θα 'χαμε ελπίδα.

Γενικα για ολα τα παραπανω δεν μου αρεσει καθολου να παιζω με Ελληνες, ειναι η toxic/immature νοοτροπία τους, εδω επαιζα LEM game και καλα με "γνωστό" και έγραφε gg και rageare οταν χάσαμε το πρωτο pistol round..
Comment