Announcement

Collapse
No announcement yet.

Banjo Kazooie: Nuts & Bolts

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

μη βιαζεστε και λετε μεγαλα λογια αποκλειετε να ξεπερασει τα GTA, απλα ισως μοιαζει με αυτα, στο γεγονος οτι κινησε με οχηματα και πας σχεδον οπου θελεις. και ισως θυμιζει Jax & Daxter λιγακι ή οποιο αλλο παιχνιδι πλατφορμας ειχε να οδηγας οχηματα μεστις πιστες...
    [/b]
    Laddie Shadowbane το Ραμπίδιον δεν το έγραψε με αυτήν την τοποθέτηση.Απλά το είπε με σκεπτικό ότι η ποιότητα του παιχνιδιού (we pray for that) πιθανόν να είναι τόσο υψηλή που ο Nicoλάοβιτς θα πρέπει να κλάσει μέντες για να φτάσει τον Banjo.

Τώρα αν τα έκανα μαντάρα το πούλο

Comment

μαντάρα τα έκανες...
      Carpe diem

Comment

...

rare video interview [από τα Rareware headquarters στο Twycross (από εποχές Ν64 ήθελα να τα δω) έχει και λίγο επιπλέον game footage]
        http://msxbxnm.vo.llnwd.net/d1/inside_xbox...are_ep1cut2.wmv
        δεξί κλικ και <<αποθήκευση ως>>

NDS themes

Comment

To τελευταιο gif μου δινει μια καλη εικονα για το μεγεθος του παιχνιδιου...

και κατι ακομα: το συστημα που φτιαχνεις τα οχηματα ειναι ιδιο με του Kingdom Hearts&#33;&#33;&#33; (τρεχει)
          https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Και ένα νέο που προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά οκ
            Banjo 3 is 80% vehicles
            http://www.videogamer.com/news/15-05-2008-8308.html
            Rare&#39;s head of design Gregg Mayles revealed that approximately 80% of game time in Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts will be spent with vehicles.
            "I would say around 80% vehicles, but just a rough guess. Banjo gets in and out of the vehicles all the time, but the travelling is done in the vehicles. A lot of the tasks require Banjo to get out and either do something to the vehicles, put something in the vehicles and so on," explained Mayles.[/b]
            Σαν ιδέα δεν μου αρέσει αλλά πρέπει να δω για να κρίνω. Εν αναμονή λοιπόν
            I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

Comment

Βλέπω μία δυσαρέσκεια λόγω της απόφασης της Rare να χρησιμοποιήσει οχήματα αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος το δει από μια άλλη οπτική μπορεί να το εκτιμήσει. Μην σκέφτεστε τα οχήματα σαν ένα αυτοκίνητο που κλέβεις στο GTA και πας από εδώ κι από κει. Σκεφτείτε τα σαν power-ups του κεντρικού χαρακτήρα όπως ο Sora με το hovering στα KH & KHII, ο Dante με τα 500 όπλα του, η πρωταγωνίστρια του Kameo που είχε πολλές διαφορετικές μορφές και πολλοί άλλοι. Απ&#39;ότι έχω καταλάβει, ο χαρακτήρας πάει μαζί με το όχημα και τα &#39;power-ups&#39; του είναι στην ουσία upgrades του οχήματος. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν o Banjo, ο Mario, ο Crash (λέμε τώρα) ή ξέρω γω ποιος είναι αρκούδα, ιταλός και σκίουρος (ή ότι είναι ο crash ) ή αεροπλανάκι, αρκεί να έχουν διατηρήσει το χιούμορ, το καλό gameplay και το όλο κλίμα που έκανε τα προηγούμενα παιχνίδια τόσο διασκεδαστικά.

Comment

Comment

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα με ενθουσιάζει σαν σκέψη, αλλά.
                  Με την ίδια πάνω κάτω διστακτικότητα και επιφύλαξη αντιμετωπίζαμε οι περισσότεροι το concept των πλανητών στο Super Mario Galaxy (και που είναι τα vast worlds και κάτι δε πάει καλά κλπ) και τελικά το παιχνίδι ήταν απλά εξαιρετικό.
                  Ας περιμένουμε να δούμε λοιπόν, με ένα σύνθημα να δονεί τα post αυτού του forum.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ RARE ΑΡΡΩΣΤΙΑ
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Banjo 3 concept art
                    http://www.computerandvideogames.com....php?id=189205
                    NDS themes

Comment

Ψιλοάσχετο αλλά για όλα εσας τα φυτά εκει έξω ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια

Why I Finally Accept What Happened To That ?Banjo Kazooie? Stop N Swop Thing
                      http://multiplayerblog.mtv.com/2008/...-n-swop-thing/

was talking to Salvatore Fileccia, lead software engineer at Rare, about ?Banjo Kazooie: Nuts & Bolts,? the ambitious upcoming Xbox 360 follow-up to the N64 series. Fileccia told me had programmed the original Stop N Swop functions in ?Banjo Tooie? before Nintendo nixed them.
                      Fileccia told me that the reason Nintendo soured on the idea was because of revisions to the N64 circuitry. Older versions of the system would have given gamers a full 10 seconds to remove the ?Kazooie? cartridge and insert the ?Tooie? one. Newer iterations of the N64 would have given gamers just one second.[/b]
                      Μystery solved&#33;&#33;
                      I attack sharks
                      when i smell them bleed
                      I dont go swimming
                      water just wants to be around me.

Comment

Ελεος αυτο το ηξερα παρα πολυ καιρο. Οτι δηλαδη η nintendo δεν το επετρεψε γιατι δε θα δουλευε καλα με τις νεοτερες εκδοσεις του N64.
                        Do a barrel roll!

Comment

Παρτε το OFFICIAL BOX ART

Comment

Το φανταζομαι ηδη στη συλλογη μου. Θα το παρω με ή χωρις 360.
                            Do a barrel roll!

Comment

Ααααχ κι εγώ έχω ψηθεί. Έχω να παίξω platformer χρόνια &#33;

Comment

Τι απεγινε το Mario Galaxy ;

Comment

Working...
                                X