Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ρε τι κτηνωδία είναι αυτή. Παρατήρησα ότι το στόμα μου παρέμενε ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του video. Πω ρε φίλε! Ελπίζω όμως να μην εξελιχθεί σαν το NMH, δηλαδή ενδιαφέρουσα ιδέα που θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί καλύτερα... Και να έχει καλό gameplay. Αλλιώς, είναι το παιχνίδι που η Nintendo πριν από 20 χρόνια θα κυνηγούσε με ένα σταυρό - ό,τι πρέπει δηλαδή...
Re paidia, exei kamia sxesh me to Sin City ( graphical novel ) ??? An den exei, tote perimenete lawsuit amesa Ektos apo to oti to paignidi me ta grafika tou apisteuta, o main character einai o idios o Marv
O Frank Miller έκανε την μαλακία και πούλησε όλα τα δικαιώματα στην WB για τις ταινίες SIN CITY και 300, και τώρα τραβάει τα βυζιά του πόσο μάλλον να κάνει και μήνυση.
Εκτός αν η WB ήθελε να κάνει ταινία και να την έβγαζε Sin City: Madworld.
Q:It looks like you're taking quite a risk with Madworld. It's black and white and very violent. It looks like it's aimed at hardcore players. Is this the case?
A: We realise there is a risk attached to creating a black and white game as it has the potential to make the game difficult to play. However, the way we built the game we think the art style will have enough impact to make it worth it. As far as the contents of the game, the violence and grotesque images that you saw. We feel that games aren't something to be used as educational tools and from that respect they wanted to create something that was fun to play that was exciting. They want to create something that was over the top and allow players to get into the game and have fun. As far as they're concerned it's not really a risk because they're creating a fun game [/b]
Aς ελπίσουμε και το ESBR να έχει την ίδια γνώμη
I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Tέλεια αισθητική, αλλά δε μου αρέσει η τόση βία. Τέλος πάντων, ανυπομονώ για νέα. Σίγουρα θα είναι κάτι καλό και πολύ καλό που θα βγει στο Wii (δε χρειάζεται βίαιους τίτλους, αλλά τίτλους γενικότερα).
το παιχνίδι αυτό ίσως το πάρω μαζί με το wii.δηλαδή πακέτο.αλλά έχω μια απορία και μην το πάρετε στραβά αλλά θα γινόταν τόσος ντόρος γι'αυτό το παιχνίδι αν δεν ήταν να βγει στο Wii?
πότε βγαίνει ρε γμτ;το ΘΕΛΩ!!!!
το παιχνίδι αυτό ίσως το πάρω μαζί με το wii.δηλαδή πακέτο.αλλά έχω μια απορία και μην το πάρετε στραβά αλλά θα γινόταν τόσος ντόρος γι'αυτό το παιχνίδι αν δεν ήταν να βγει στο Wii? πότε βγαίνει ρε γμτ;το ΘΕΛΩ!!!!
[/b]
Ναι, για δύο λόγους.
Πρώτον το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη αισθητική και δεν μιλάω για την βία αλλά για το black & white.
Δεύτερον το Wii δεν έχει πολλά τέτοια παιχνίδια οπότε ναι, λογικό να γίνεται ντόρος.
το παιχνίδι αυτό ίσως το πάρω μαζί με το wii.δηλαδή πακέτο.αλλά έχω μια απορία και μην το πάρετε στραβά αλλά θα γινόταν τόσος ντόρος γι'αυτό το παιχνίδι αν δεν ήταν να βγει στο Wii?
πότε βγαίνει ρε γμτ;το ΘΕΛΩ!!!!
[/b]
Όχι όπως με το Viewtiful Joe,Okami,God Hand,No More Heroes σου λύθηκε η απορία; <_<
<div class='quotetop'>(Ormion @ May 16 2008, 10:07 PM) [snapback]23177[/snapback]</div>
Ναι, για δύο λόγους.
Πρώτον το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη αισθητική και δεν μιλάω για την βία αλλά για το black & white. Δεύτερον το Wii δεν έχει πολλά τέτοια παιχνίδια οπότε ναι, λογικό να γίνεται ντόρος.
[/b]
Δεν βλέπω κανένα Nintendo hater ή basher ή ότι άλλο φαντάζεστε. Απλά το madworld είναι παιχνίδι niche απλά για συγκεκριμένο κοινό οπότε δεν κάνουμε έτσι επειδή βγαίνει στο wii και έχει ενήλικο θέμα απλά επειδή μας αρέσει τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις.
Εσύ γιατί κάνεις λοιπόν τέτοιες ερωτήσεις; Αμά έβγαινε στο PlayStation 3 θα σας ενδιέφερε καθόλου ή ακόμα στο Xbox360;
Comment