Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dragonball Z: Burst Limit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dragonball Z: Burst Limit

    Από IGN - Dragon Ball Z: Burst Limit is in development now at Namco Bandai and is scheduled for release this year. The 3D game based on the DBZ anime universe (licensed in the U.S. by Navarre Corp.'s FUNimation division) promises "fierce online battles and radical 3D graphic effects" that will "blur the line between video game and iconic anime series."

    The game is planned for both Xbox 360 and PlayStation 3 (sorry, PS2 owners).

    "Atari is excited and ready to offer fans the next iteration of the Dragon Ball Z video game series on the next-gen (sic) consoles," said Donny Clay, Producer, Atari, Inc. "With explosive cinematic graphics and online gameplay, fans of the series and of the fighting genre will surely enjoy Dragon Ball Z: Burst Limit."

    Εδώ μπορείτε να δείτε το intro του παιχνιδιού (in-game graphics):


    Κατέβασα το demo από το Live (υπάρχει και στο PSN) και το έπαιξα αρκετά σήμερα. Πραγματικά περίμενα να είναι άλλο ένα budokai-style παιχνίδι αλλά το Burst Limit κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Τα γραφικά του είναι από τα καλύτερα cell-shaded (αν είναι καν cell-shaded) γραφικά που έχω δει σε παιχνίδι και θα μπορούσε άνετα να ξαναγυριστεί η σειρά με την μηχανή αυτού του παιχνιδιού χωρίς να χαθεί τίποτα σε ποιότητα (ίσα ίσα) σχεδιασμού και animation. Όσο για το gameplay, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, το Burst Limit υιοθετεί μία 2D λογική και κλειδώνει την κάμερα στο πλάι (όπως στα Street Fighter) αλλά επιτρέπει ως έναν βαθμό και την κάθετη κίνηση στον χώρο. Οι κινήσεις μοιάζουν αρκετά με τα παλιότερα (και όλα τα υπόλοιπα fighting games στην αγορά ;p). Όσο για την ιστορία, απ'ότι έχω καταλάβει ακολουθά την σειρά από την αρχή ως το Cell Saga. Μία ευπρόσδεκτη προσθήκη έιναι δυνατότητα να δεις σκηνές από το άνιμε (σε in-game graphics φυσικά) όσο πολέμας στο story-mode. Περιμένω εδώ και πάρα πολλά χρόνια να βγει ένα καλό DBZ fighting game και θέλω να ελπίζω πως Burst Limit σαν σύνολο θα με εντυπωσιάσει όσο το demo του.

    Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως στο demo δεν μπορείς να αλλάξεις τις άθλιες αγγλικές φωνές στις αυθεντικές ιαπωνέζικες που είναι απίθανες. Η εταιρία είπε πως θα υπάρχει αυτή η επιλογή στην Αμερικάνικη έκδοση του παιχνιδιού αλλά δεν ανέφερε καν την Ευρωπαϊκή. Πιστεύω πως αν/όταν βάλουν αυτήν την επιλογή στην PAL έκδοση θα το πάρω αν το βρω σε καλή τιμή.



  • #2
    εγω απο τη σειρα εχω παιξει μονο δυο: το Dragon Ball GT: Final Bout για PlayStation και το Budokai για Ps2. το πρωτο αν και ειχε ενδιαφερον χαρακτηρες, ηταν καπως τραγικο στο συστημα μαχης, υπερβολικα αργο και δυστροπο. το δευτερο μετριο, με ισως καλυτερο συστημα μαχης και ποικιλια στις κινησεις. αυτο που με χαλαει ειναι οτι δε βγαζουν ενα Dragon Ball που να εχει απο ολους τους χαρακτηρες μεσα, κι απο το Ζ κι απο το GT. ειναι σπαστικο να ξερεις πχ οτι υπαρχει καλυτερος τελικος απο τη Frieza (ή οπως λεγετε) και να μην τον δεις στο παιχνιδι που παιζεις, θα θελα κατι πιο ολοκληρωμενο.

    οσον αφορα το Burst Limit τωρα, δε με εντυπωσιασε και τοσο. ειδικα στα γραφικα μια απο τα ιδια μου φανηκε. αν και ισως παιζωντας το, ανακαλυψω οτι μπορει να εχει καλο στορυ, σιγουρα θα νιωσω παλι το ιδιο, οτι λειπει κατι και μενει το παιχνιδι να θελει και συνεχεια...

    Comment


    • #3
      To Budokai Tenkaichi 3 έχει 160 περίπου χαρακτήρες.
      Νομίζω πως αυτό καλύπτει και το Z και το GT.
      Και σαν παιχνίδι λέει πολύ!

      Comment


      • #4
        To GT δε το ξερω αλλα νομιζω οτι δεν ηταν καθολου καλο. Καλυτερα να μη το συμπεριλαμβαναν στα παιχνιδια. Δεν ειναι καν των ιδιων δημιουργων ή ειναι ιδεα μου;

        ΥΓ: Το παιχνιδι λεγεται Z, μαλλον δε παιζει μπαλα το GT.
        Do a barrel roll!

        Comment


        • #5
          Επαιξα χθες το demo και μου αφησε καλες εντυπωσεις.Πολυ κοντα στην αισθητικη του anime,τοσο απο πλευρας σχεδιασμου οσο κι απο γραφικης απεικονισης των μαχων και των effects.Ειναι γνωστο βεβαια πως τα fighting games που κυκλοφορησαν κατα καιρους βασισμενα στο DB δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο,μπορουμε ωστοσο να ελπιζουμε για κατι αξιοπρεπες.
          <div align="center">

          "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

          Comment


          • #6
            Γενικά τα παιχνίδια DragonBall αν τα βάλεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα, χάνουν πολύ, μα για τους fans νομίζω πως παραείναι αρκετά.

            Comment


            • #7
              Γενικά τα παιχνίδια DragonBall αν τα βάλεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα, χάνουν πολύ, μα για τους fans νομίζω πως παραείναι αρκετά.
              [/b]
              Συμφωνώ με το πρώτο αλλά όχι τελείως με το δεύτερο σχόλιο σου. Πιστεύω πως αξίζουμε (εμείς οι fans) κάτι παραπάνω και θέλω να πιστεύω πως το Burst Limit θα είναι αυτό το κάτι.


              Comment


              • #8
                Den einai ka8olou arketa gia mena ws fan.8elo na do ena kalo action adventure apo to ksekinima twn db mexri to Z kai to GT.Ta fighting den tous pane prepei na to katalavoun epitelous.
                Nintendo I.D.: paixtis
                3ds friend code: 2664-2347-7128

                Comment


                • #9
                  katevasa to demo to epexa kalo fenete alla den prosferi tipote parapano apo ta alla dragonball fighting pou iparhoun

                  Comment

                  Working...
                  X