Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mass Effect

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mass Effect

Μass effect.

Απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της bioware και ένα από τα καλύτερα δυτικά rpgs που έχω παίξει.

Επιτέλους ένα δυτικό rpg που να ανταποκρίνεται σχεδόν 100% στις απαιοτήσεις μου.Το σενάριο το βρήκα πολύ καλογραμμένο,με πολύ ωραίες ανατροπές και το όλο σύμπαν του τίτλου ήταν πολύ καλά στημένο.Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δόθηκε τόσο μεγάλη σημασία στις διάφορες φυλές και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.Από τους καλύτερους κόσμους που έχω δει σε παιχνίδι χαλαρά.

Το τελείωσα level 50 έπειτα από 47 ώρες παιχνιδιού έχοντας κάνει τα πάντα.Κάποια φάση θα το ξαναρχίσω από την αρχή έχοντας σκοπό να ακολουθήσω το paragon μονοπάτι.Μόνο παράπονο η εξερεύνηση των πλανητών που καταντάει μονότονη από ένα σημείο και μετά γιατί κάνεις συνέχεια το ίδιο πράγμα.

Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι mass effect.Άντε να δούμε πως θα συνεχιστεί αυτή η υπέροχη ιστόρία...

Scatman δεν σου άρεσε το star ocean;Μμμ εμένα μου είχε αρέσει πάρα πολύ.Να φανταστείς το έπαιξα 2 φορές για να ολοκ΄ληρώσω όλα τα sidequests.Σε καμιά περίπτωση ff7 killer αλλά είναι ένα πολύ καλό και ξεχωριστό rpg κατά την γνώμη μου.Αυτό που θα μου μείνει είναι οι κακοί και κυρίως ο τελικός που είναι ένας από τους πιο δύσκολους κακούς που έχω αντιμετωπίσει.Αλήθεια έχεις ολοκληρώσει το μυστικό dungeon;Την αποστολή που μαθαίνεις την αλήθεια σχετικά με τους ten wise men;Αν όχι,θα σε συμβούλευα να το πράξεις.Έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Ενταξει εχω λιωσει τον τελευταιο καιρο με το 360...Μολις τελειωσα το mass effect και στα καπακια εχω αρχισει halo που τα σπαει...

Λοιπον το mass effect μου πηρε 41 ωρες κανοντας σχεδον τα παντα ( αν και πρεπει να μενουν καποια πραγματα ακομα) σε level 49 . Προκειται για ενα απο τα πιο καλογραμμενα παιχνιδια οσον αφορα στο σεναριο και φτανει σε επιπεδο εντυπωσιασμου. Μου αρεσε παρα πολυ το ολο στυλ , συστημα μαχης κλπ και περιμενω την συνεχεια..μπορει να γραψω ενα review για την κεντρικη σελιδα αν και ετσι οπως το παω τις τελευταιες μερες....αχ βρε πραγματικη αναλυση ποτε θα σε διαβασω????

Comment

Γράψε και εσύ review,εγώ ήδη ετοιμάζω ένα ;) . Έτσι για να υπάρχει ποικιλία απόψεων.

ΥΓ: Σε νιώθω, και εγώ από τότε που πήρα το ΧΒΟΧ 360 δεν παίζω τίποτε άλλο και πίστεψε με έφτασα σε σημείο να παρακαλάω σε RRoD για να ανοίξω το PS2 .

Comment

ΥΓ: Σε νιώθω, και εγώ από τότε που πήρα το ΧΒΟΧ 360 δεν παίζω τίποτε άλλο και πίστεψε με έφτασα σε σημείο να παρακαλάω σε RRoD για να ανοίξω το PS2 .
        [/b]
        :blink: :blink: :blink:
        Carpe diem

Comment

Την Κυριακη που μας περασε τελειωσα το "Bring Down the Sky",το add-on του Mass Effect.Αν και μικρο σε διαρκεια περιεχει μια Χ ποσοτητα role playing αν και στο μεγαλυτερο μερος του το περιεχομενο αναλωνεται στο να βαζει τον χρηστη να καταστρεφει turrets (κατι που δε μου αρεσε και τοσο πολυ).Σε γενικες γραμμες διασκεδατικο,αλλα οχι κατι τρομερο.

<div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Την Κυριακη που μας περασε τελειωσα το "Bring Down the Sky",το add-on του Mass Effect.Αν και μικρο σε διαρκεια περιεχει μια Χ ποσοτητα role playing αν και στο μεγαλυτερο μερος του το περιεχομενο αναλωνεται στο να βαζει τον χρηστη να καταστρεφει turrets (κατι που δε μου αρεσε και τοσο πολυ).Σε γενικες γραμμες διασκεδατικο,αλλα οχι κατι τρομερο.
            [/b]
            Σκέφτομαι κι εγώ να το κατεβάσω και αναρωτιόμουν αν επεκτείνει την ιστορία ή αν είναι άλλη μία αποστολή σε κάποιο από τα πολλά αστέρια του γαλαξία.

Comment

Mass Effect

6/6/8 the number of the beast Έξι έκτου λοιπόν βγαίνει το Mass Effect στο PC και ήδη το πήρε το μάτι μου να κυκλοφορεί στα internets. Οι αλλαγές σε σχέση με την έκδοση του 360 περιλαμβάνουν τα εξής :
              1. Εξαλείφθηκε το texture pop-in.
              2. Καθαρότερα γραφικά λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης.
              3. Ο παίχτης μπορεί να ελέγχει τα άλλα μέλη της ομάδας ξεχωριστά (όπως τα πρώτα video που έδειχναν για το 360).
              4. Το Bring down the sky θα κατεβάζεται δωρεάν με κάθε αγορά του πακέτου.
              5. Νέο σύστημα Inventory management.
              6. Προφανώς hot-keys για τα skills και πολύ καλύτερο aiming.

Το έχω ήδη στο 360 και σκέφτομαι να το ξανατσιμπήσω έτσι για την συλλογή. Εσείς θα το πάρετε;

Comment

Θα το αγόραζα αν έπαιρνα σύντομα PC.Θέλω πολύ να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι,να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα για την ποιότητα του μιας και δεν είμαι κάτοχος X360 και δε μου έχει δοθεί η ευκαιρία να το δω καθόλου.Επειδή μάλλον θα καθυστερήσω μερικούς μήνες ακόμα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να το ξεκινήσω σε κάποιο net cafe (χαλαρά, μην "αδειάσουν" και οι τσέπες μου) και αν προλάβω να το τερματίσω εκεί.Πάντως για συλλεκτικό θα το ήθελα,ίσως το πάρω κάποια στιγμή στο μέλλον από κανά Play.com.
                Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Έχω ακούσει, πάντως, ότι για να παίζεις το παιχνίδι θα πρέπει να το κάνεις κάθε δέκα μέρα validate μέσω του internet.

Comment

Έχω ακούσει, πάντως, ότι για να παίζεις το παιχνίδι θα πρέπει να το κάνεις κάθε δέκα μέρα validate μέσω του internet.
                    [/b]
                    Δεν πέρασε τελικά αύτο. Μόνο κατά την εγκατάσταση θέλει και μετά παίζει κανονικότατα και χωρίς δίσκο μέσα στο drive.

Comment

OK καλό αυτό. Αν ίσχυε πραγματικά θα ήταν κρίμα...

Άσχετα από όλα αυτά, η έκδοση του PC φαίνεται αρκετά πιο συγκροτημένη από αυτή του ΧΒΟΧ360. Πολύ καλό που θα μπορείς να ελέγχεις και τους άλλους, ήταν πραγματικά βλάκες.

Μπορεί να άργησε να κυκλοφορήσει στους υπολογιστές, αλλά έγινε σωστή δουλειά.

Comment

Μετά από μία ώρα παιχνιδιού δεν μπόρεσα να ανισταθώ στον πειρασμό και παρήγγειλλα το Mass Effect και για το PC. Σας παραθέτω μερικές screenshots για να δείτε κι εσείς το πως φαίνεται. Δυστυχώς το printscreen & paint που έκανα στις πρώτες 5-6 έριξε την ποιότητα πολύ. Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε κοιτάζοντας πάνω δεξιά. Αν δεν έχει το κίτρινο νουμεράκι είναι με print-screen & paint. Οι υπόλοιπες έχουν βγει με το Fraps και είναι αρκετά καλές. Αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να βγάλω πιο καθαρές screens ας στείλει ένα pm ή ας το γράψει εδώ. Το παιχνίδι παίζει σε 1680x1050 με όλες τις ρυθμίσεις στο ψηλότερο σκαλί.

Το framerate κυμαίνεται μεταξύ 55 και 60 σε κανονικές (ήρεμες) καταστάσεις και στα βίντεο. Μπορεί όμως να πέσει ως το 30 σε μάχες, κάτι που δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα γιατί τα 60 είναι πολλά και αν δεν πέσει κάτω από το 30 εγώ είμαι ευχαριστημένος. Το texture pop-in είναι ανύπαρκτο και δυστυχώς οι screenshots δεν είναι αρκετά καλές λόγω .jpg στο να δείξουν το πόσο όμορφο είναι το παιχνίδι. Μεταξύ PC και 360, PC wins any time. Το interface και ο νέος τρόπος ελέγχου της ομάδας είναι επίσης πολύ καλά στοιχεία.

<---with -spoilers

Comment

eurogamer review
                          http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=143303
                          8/10

gamelife.gr preview
                          http://www.gamelife.gr/cPages/previews/486...F%ED%E1%E9;.htm
                          NDS themes

Comment

Tι απαιτήσεις έχει;
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Αlexandros το interface ειναι μεγαλη βελτιωση σε σχεση με το 360?Bugs και glitches παραμενουν ιδια?Παντως μου αρεσε στο 360 και μπορει να το τσιμπησω στο μελλον.

Comment

Working...
                              X