Χμμμ...θα διαφωνισω καθετα οσον αφορα την ποιτητα του Zero,το θεωρω ενα απο τα καλυτερα μερη της σειρας (εχω λιωσει ο,τι υπαρχει απο RE,εκτος φυσικα απο τα κοπροειδη κι εμετικα Survivor,Files etc.) και σιγουρα απυρως καλυτερο απο πχ το Nemesis (αυτο κι αν ηταν αγγαρεια - προσωπικη αποψη παντα).Οπως και να εχει με ενδιαφερει να δω κατι περισσοτερο,εστω και σε επιπεδο χειρισμου.Αν μη τι αλλο σιγουρα θα προσθεσουν Dolby Pro Logic II ηχο (must για horror εμπειρια) widescreen settings και στην τιμη των 30 ευρω (αν ποτε δουμε κι εμεις τιμες αναλογες με της Αμερικης,ακομα θυμαμαι το 50αρι του RE4:Wii Edition) κατα τη γνωμη μου θα ειναι μια καλη προταση για τους φιλους της σειρας/κατοχους της κονσολας.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Resident Evil 0
Collapse
X
-
Πάντως εγώ με όσους gamers (εκτος νετ) μιλούσα τότε αγνούσαν την ύπαρξη του τίτλου. Κάτι η όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία του Κύβου στην Ελλάδα, κάτι τα spin-offs στο PS2 και το hype για την κυκλοφορία του 4 στο PS2 βοήθησαν στον τίτλο να περάσει απαρατήριτος.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν ήταν κακό παιχνίδι.https://www.emulator-zone.com
I am an iteration closer to my desired solution!
The World Ends With You
I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
Castlevania Lords of Shadow
I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
Hyperdimension Neptunia
Comment
-
Φίλε Βelmont τo 0 κυκλοφόρησε το 2002-2003,ενώ το 4ο μέρος γνωστοποιήθηκε πως θα κυκλοφορούσε και στο PS2 πολύ αργότερα, στα τέλη του 2004.
Και ξαναλέω πως 1,3Μ δεν είναι ασήμαντα
Comment
-
Μα δεν διαφονώ με αυτό. Απλώς θέλω να πω ότι η εντύπωσή μου είναι πως στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα, για διάφορους λόγους, το παιχνίδι δεν απέκτησε τη φήμη που έχουν άλλοι τίτλοι της σειράς. Επίσης αν έβγαινε στο PS2 θα πουλούσε σαφώς καλύτερα, όπως έγινε με το 4 που πούλησε 500000 (ίσως περισσότερο, δεν θυμάμαι καλά) περίπου περαπάνω κόπιες.
https://www.emulator-zone.com
I am an iteration closer to my desired solution!
The World Ends With You
I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
Castlevania Lords of Shadow
I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
Hyperdimension Neptunia
Comment
-
Έτσι όπως το θέτεις τώρα, ναι ίσως.Μα δεν διαφονώ με αυτό. Απλώς θέλω να πω ότι η εντύπωσή μου είναι πως στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα, για διάφορους λόγους, το παιχνίδι δεν απέκτησε τη φήμη που έχουν άλλοι τίτλοι της σειράς. Επίσης αν έβγαινε στο PS2 θα πουλούσε σαφώς καλύτερα, όπως έγινε με το 4 που πούλησε 500000 (ίσως περισσότερο, δεν θυμάμαι καλά) περίπου περαπάνω κόπιες.[/b]
Η διαφορά ήταν 400Κ (2Μ έναντι 1,6Μ)
Απλά διαφωνούσα ως προς το <<αγνοήθηκε>>
Βλέποντας πως είναι κοντά και συγκρίσιμες οι πωλήσεις του 0 με του 4, αν και η ποιότητα και βαρύτητα του 0 δεν είχαν καμία σχέση με του 4, είναι προφανές ότι πήγε καλά.
Comment
-
Ελατε παιδες,κακα τα ψεματα,το Zero καθε αλλο παρα "μια απο τα ιδια" ηταν και οι πωλησεις του ηταν αξιοπρεπεις παρα το οτι δε δημιουργησε την αισθηση αλλων μερων της σειρας.Η εναλλαγη μεταξυ δυο χαρακτηρων μια διαφορετικες δεξιοτητες,η αποβολη των storage boxes και η real time μεταφορα των αντικειμενων (ενας μηχανισμος προβληματικος σε απιστευτο βαθμο,μα και δειγμα της προθυμιας της CAPCOM να πειραματιστει),η υπαρξη ενος χαρακτηρα με πιο επικαιρα προβληματα καθως και η προσθηκη ενος απο τους πιο τρομακτικους κι επικινδυνους εχθρους της σειρας (Leechman) σιγουρα ειναι καποια απο τα στοιχεια που το καθιστουν αξιο μελος του franchise.Αξιζει μια καλυτερη ευκαιρια στην παρουσα γενια νομιζω...
Comment
-
Δικάναλος ήχος είναι χωρισμένος σε 5 κανάλια και subwoofer. Γενικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, με τον Dolby Digital όμως σου φεύγει η μαγκιά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Wii, τουλάχιστον στα FMV, δεν υποστηρίζει Dolby Digital αφού και το PS2 υποστήριζε..Αν μη τι αλλο σιγουρα θα προσθεσουν Dolby Pro Logic II ηχο (must για horror εμπειρια)[/b]
Comment
-
Ειναι απλο φιλε μου.Οταν βγηκε το PS2 ηταν το high-end συστημα της εποχης του,επρεπε να προσφερει μια deluxe εμπειρια για να κρατησει αυτο το προσωπο.Ετσι ειχε ενα σωρο υποδοχες πανω προκειμενου να εξυπηρετει ολες τις αναγκες.Εκεινη την εποχη αλλωστε επικρατουσε και η φιλοσοφια του "περιτου" πανω στις συσκευες για να φαινονται πιο..."πιασαρικες".Αντιθετως,το Wii πουλαει ως η κονσολα του casual,ετσι η Ninty για να μειωσει τα κοστη "βγαζει" απο μεσα ο,τι μπορει...ετσι καταληγεις με ενα φθηνο μεν - παντελως low-end συστημα δε.Τουλαχιστον μια οπτικη θα μπορουσαν να βαλουν οι τσοπαναρεοι...μου ειχε βγει η Cortana να το συνδεσω με το συστημα μου...τελος παντων.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Wii, τουλάχιστον στα FMV, δεν υποστηρίζει Dolby Digital αφού και το PS2 υποστήριζε..
[/b]
Comment
-
Χμ, ναι, και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό μα θα έπρεπε να σκεφτεί και λίγο εμάς η Nintendo. Δυστυχώς ο ενισχυτής μου υποστηρίζει μόνο ProLogic I (μαζί με Dolby Digital) και δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει ProLogic II.
Έχω δανειστεί και το Wii αυτές τις μέρες και θα ήθελα κάτι καλύτερο αν γινόταν. Δεν πειράζει όμως, με απλά (αλλά εκπληκτικά) παιχνίδια σαν το Paper Mario το ProLogic παραείναι αρκετό.
Comment
-
Κοιτα,μπορεις να ρωτησεις γι αυτο στα τεχνικα θεματα, δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις για να σου απαντησω.Οπως και να εχει, o περιμετρικος ηχος ειναι ενα τεραστιο + για τα παιχνιδια που στηριζονται στην ατμοσφαιρα τους.Χμ, ναι, και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό μα θα έπρεπε να σκεφτεί και λίγο εμάς η Nintendo. Δυστυχώς ο ενισχυτής μου υποστηρίζει μόνο ProLogic I (μαζί με Dolby Digital) και δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει ProLogic II.
Έχω δανειστεί και το Wii αυτές τις μέρες και θα ήθελα κάτι καλύτερο αν γινόταν. Δεν πειράζει όμως, με απλά (αλλά εκπληκτικά) παιχνίδια σαν το Paper Mario το ProLogic παραείναι αρκετό.
[/b]
Comment
-
το παιχνίδι κυκλοφόρησε σε Ιαπωνία, παραθέτω λινκ για εντυπώσεις
Biohazard 0 - Wii version "impressions"
http://www.ga-forum.com/showthread.php?t=326400
Comment
-
Χμμμ...οχι παιδες.Αυτο ειναι πολυ προχειρο, ακομα και για τους πιο πιστους fans...ουτε widescreen, ουτε Dolby Pro Logic II, ουτε καν καποια αλλαγη στον χειρισμο...κριμα, αλλα δε βλεπω τον λογο να το αγορασει κανεις αν το εχει ηδη στο GC.
Comment

Comment