Πάντως τώρα παίζω Sonic 2 XBLA και γουστάρω τρελά.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Sonic Unleashed
Collapse
X
-
Έτσι όπως το λες τώρα κάπως συμφωνώ. Πάντως πόσος καιρός είχε περάσει; 2 χρόνια; Έτσι κι αλλιώς το DC αξιοποίησε τη δύναμη του σχεδόν άμεσα οπότε λογικό οι τίτλοι να κυμαίνονται πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα. Απλώς εμένα όσον αφορά τα SA, εκείνη την εντύπωση θυμάμαι, ότι το 2 ήταν από τα πιο ωραία στο DC. Μπορεί να κάνω και λάθος.Ναι φιλε μου, ομως το SA βγηκε το 1999.Αν σκεφτεις τι ειχε δειξει η SEGA με το DC απο αποψης γραφικων μεχρι που βγηκε το SA2 θα καταλαβεις τι εννοω...δεν ηταν απαισιο...απλα δε εφτασε τις προσδοκιες μου.
[/b]
Comment
-
Βασικά διαφωνώ, το Sonic Adventure 2 είχε αισθητά βελτιωμένα γραφικά από το πρώτο και τρέχει και στα 60fps, είναι από τους πιο όμορφους τίτλους του Dreamcast κι ακόμα και σήμερα μια χαρά φαίνεται, ευκαιρία να συνδέσετε ξανά Dreamcast για ένα test. Ήταν η εποχή που η κονσόλα άρχισε να δείχνει της ικανότητές της, αλλά δυστυχώς...
Πάντως για να πω κι ένα θετικό για το Unleashed, η μουσική που είχε στο trailer ήταν καλούτσικη, φαίνεται (και μακάρι) να ξεφεύγει από τις αθλιότητες των τελευταίων Sonic games, ήταν πιο Sonic Music από οτιδήποτε έχω ακούσει στα τελευταία παιχνίδια.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Όχι παίδες, το Sonic Adventure στο Dreamcast έτρεχε στα 30fps, η DX έκδοση που βγήκε για GameCube και PC το 2003, προσπαθούσε να τρέξει στα 60fps (στο GameCube πάντως δε τη πολυπάλευε το frame, στο PC δε θυμάμαι γιατί είχα παίξει ελάχιστα).
Στο Dreamcast επειδή υπάρχει ένα urban legend, οι PAL versions, δυστυχώς δεν έτρεχαν όλες στα 60hz (όχι fps) πχ το Skies of Arcadia δεν υποστήριζε σήμα 60hz, το Hydro Thunder και μερικά ακόμα. Στη συλλογή μου έχω αρκετά που τρέχουν μόνο στα 50, επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει με τις PAL εκδόσεις.
Δεν έτρεχαν όλοι οι τίτλοι της κονσόλας στα 60fps (λογικό, ούτε σήμερα δε γίνεται αυτό 100%), κλασικό παράδειγμα γνωστού τίτλου που μου έρχεται στο μυαλό είναι η παιχνιδάρα το Metropolis Street Racer (legend).There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Comment
-
Το Goldeneye multi ετρεχε στα 10 fps εκτος αν εκανες trigger τις remote mines. Εκει γινοταν ενα μικρο ταξιδι στο χωροχρονο καθως στιγμιαια τα frames πεφταν σε αρνητικο νουμερο.Nαι και μένα μου κάνει εντύπωση,νόμιζα πως το SA1 έτρεχε στα 60 fps,μου φαινόταν να φανταστείτε πιο smooth και από το multi του Goldeneye.
[/b]
Comment
-
Sonic Unleashed Teaser Trailer
http://www.thebitbag.com/2008/07/11/sonic-...teaser-trailer/
WTF?!? :blink:There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Comment
-
από το teaser να υποθέσω πως θα έχει real time κύκλο μέρας-νύχτας;και ανάλογα με την ώρα της μέρας θα αλλάζει ο τρόπος παιχνιδιού;μήπως πρόκειται για ένα πιο ενήλικο και σκοτεινό sonic;ή απλά θα φάμε στα μούτρα άλλο ένα έκτρωμα,φάντασμα του παλιού καλού εαυτού του Sonic;πιστεύω στην Ε3 όλο και κάτι θα μάθουμε.Carpe diem
Comment
-

Comment