Announcement
Collapse
No announcement yet.
Diablo 3
Collapse
X
-
Prospathisa extes na poulhsw ena Kimbos kai mou vgazei to idio error, elpizw na to ftiaksoun soon.
-
Και εμενα το ιδιο αλλα οχι σε ολα τα items.. Περιεργο..
Επισης χτες ειχε κατι τρελες τιμες στα commodities..
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ανέφερες το πρόβλημα; Σε άλλο φορούμ είδα ότι αυτό ήδη το ανέφερε κάποιος και τώρα το διορθώνουν.Originally posted by Vaynard View Post
Leave a comment:
-
Ταιράζει εδώ...
18χρονος πέθανε σε ίντερνετ καφέ αφού έπαιξε επί 40 συνεχείς ώρες βιντεοπαιχνίδι!
Ενας 18χρονος στην Ταϊβάν πέθανε σε Ιντερνετ καφέ αφού έπαιξε επί 40 συνεχείς ώρες ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, το Diablo 3, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας United Daily News.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο νεαρός Τσουάνγκ-αναφέρεται μόνο το επώνυμό του- πήγε το μεσημέρι της 13ης Ιουλίου σε καφέ της Ταϊνάν στη νότια Ταϊβάν, πλήρωσε για ένα δικό του δωμάτιο και έπαιξε το βιντεοπαιχνίδι αυτό για περίπου δυο ημέρες χωρίς κάν να φάει.
Το πρωί της 15ης Ιουλίου, ένας υπάλληλος μπήκε στο δωμάτιο και βρήκε τον Τσουάνγκ να είναι ξαπλωμένος πάνω σε ένα τραπέζι. Ο υπάλληλος τον ξύπνησε, ο Τσουάνγκ σηκώθηκε, έκανε μερικά βήματα και στη συνέχεια κατέρρευσε. Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Τα αίτια του θανάτου του 18χρονου ερευνώνται. Εικάζεται ότι η πολύωρη καθιστική στάση προκάλεσε στο νεαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα.
Τον Φεβρουάριο ένας 23χρονος πέθανε από ανακοπή ύστερα από 23 συνεχείς ώρες μπροστά από ένα κομπιούτερ.
Leave a comment:
-
Pleon den yparxei logiko gear pou na thewreitai anavathmish gia mena, otidhpote mporei na me kanei kalytero ontws kostizei astronomika.
Leave a comment:
-
εγω παρατηρω οτι μπορεις να βρεις πολυ φτηνα 4x+ all res 7x+vit 7x+your other stat σχεδον σε ολα τα slots, αυτα που ξεφευγουνε ειναι τα τοπ of the τοπ σε καθε κατηγορια που μπορουνε να πιασουνε αστρονομικο gold καμια φορα, επισης το def value που ειναι απιστευτα σημαντικο πολλοι ακομα δεν το υπολογιζουνε οταν βαζουνε τιμες στα items που πουλανε
edit: ξερεις κανεις πως μπορω να βαλω σε buttons του mouse buttons του keyboard? θελω πχ να κανω δεξι κλικ και να πατιουνται ταυτοχρονα το 1,2,3 απο το keyboard
στα mouse settings του razer που εχω δεν βρηκα κατι ουτε στο google wtf
Leave a comment:
-
Vriskeis poio aneta pragmata epeidh to drop rate einai kalytero alla oi times den exoun pesei poly (sxedon katholou)
Leave a comment:
-
Απορία. Η κατάσταση στο gold Auction House ποιά είναι? Βρίσκεις τίποτα της προκοπής?
Leave a comment:
-
71K εχω τωρα χωρις SS και με 180mf, μπορω να ριξω το mf και να παω ~80K και εγω αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα VS Act1/2 με περισσοτερο mf..
Το melee wizard του Vaynard μου αρεσε πολυ που ειδα, και DPS και Tank αλλα τωρα ειναι αργα για να παω για αλλο build. Θα μεινω με το Glass Cannon και θα προσπαθησω να ανεβασω dmg και αλλο(250Κ χωρις SS ειναι αδυνατο, το Gear θα κοστιζει απειρα $$$). Εχω επισης Full Natalyas set οποτε ισως κανω ενα build με infinite Smoke Screen..
Leave a comment:
-
ενταξει δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα με την δυσκολια στο inferno, απλα αμα εχεις το gear ολα ευκολα ειναι αυτο ισχυε και πριν το nerf patch, ειναι που ο κοσμος το εριξε στο survivability μετα το nerf στο ias και τα νεα repair cost οποτε καταλαβε ποσο σημαντικα ειναι τα def και τα all res στο να φαρμαρεις σταθερα χωρις να ρισκαρεις deaths με τα glass cannons builds
ihne παιζει στην πιατσα ενα tank build για dh με 2k loh ομως
, αν θες να φαρμαρεις αποτελεσματικα και χωρις ρισκα σε act3 ισως θα πρεπει να το σκεφτεις το survivability , εκτος αν μπορεις να βγαλεις 250k+ dps οποτε πεφτουνε ολα σχεδον αμεσως
Leave a comment:
-
Exw 2 filous pou paizoun DH glass cannon kai farmaroun act III 2 fores poio grhgora apo emena, alla ok mporei na ftaiei to dps tous pou einai gyrw sta 80k xwris ss opws eipes.
Leave a comment:
-
Αν εχεις balanced χαρακτηρα ναι, το Glass Cannon ομως δεν την παλευει πανω απο Act 2. Εγω προσωπικα δεν παιζει να ασχοληθω με All Resist και τετοια θα παω το dmg 80K χωρις SS αν μπορεσω και θα δοκιμασω τοτε..Pantws entaksei pleon to paixnidi einai asteio akomh kai se Inferno, meta to nerf to farming se inferno exei ginei panefkolo se opoiodhpote act.
Και τωρα θα το σκοτωσω το elite αλλα με τοσα repair cost δε με συμφερει καθολου γιατι οτι βγαλω θα παει εκει..
Leave a comment:
Leave a comment: