Θα μπω κι εγώ στο χορό αφού η beta μου άρεσε πολύ. Με Witch Doctor θα παίξω κατά πάσα πιθανότητα, όσο τον δοκίμασα ήταν μια χαρά. Monk έπαιξα λίγο, ελπίζω σήμερα-αύριο να συνεχίσω ^^
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Diablo 3
Collapse
X
-
κοιτα μιλάει ο τρολερ:troll:
και γω στη beta witch γιατρό έκανα και μάλλον τέτοιον χαρακτήρα θα κάνω και στο κανονικό game. Eίχα ένα skill που έβγαζα κάτι κοπροσκυλα ζόμπι και ένα άλλο που μου ανέβαζε intelligence για κάποια δευτερόπλεπτα. Left mouse skill είχα ή το φυσοκάλαμο με τα τοξικα βέλη ή τα βάζα που τα πετάς και βγαίνουν αράχνες. Περισσότερο χρησιμοποιούσα το δεύτερο. Ως right mouse skill ειχα δύο, τις νυχτερίδες φωτιά καθώς και αυτό που δημιουργεί μια περιοχή μέσα στην οποία οι εχθρικοί npcs περπατάνε πιο αργά. Οι νυχτερίδες προκαλούν αρκετό dmg αλλά τρώνε και πολύ mana σε αντίθεση με το δεύτερο rms. Περισσότερο χρησιμοποιούσα το δεύτερο.
'Οσοι πάρουνε το game να κανονίσουμε online συναντήσεις. Το game αυτό είναι εθισμός
Comment
-
πηγα lvl 11 με ολους τελικα αλλα θα παιξω πρωτα wizard και μετα με αυτη την σειρα
τους υπολοιπους demon hunter , monk , barbarian , witch doctor
αν θελετε να σας πω και την αισθηση μου μεχρι το lvl 11 για τα tiers στους χαραχτηρες ειναι:
wizard,barbarian,witch doctor,monk, demon hunter
εδω λιγο pvp στην αρενα απο blizzcon 2011
Comment
-
μιας που αναφέρθηκε το pvp να υπενθυμίσω πως το pvp mode δεν θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του τίτλου αλλά θα προσθεθεί λίγο αργότερα με σχετικό patch.
Comment
-
Lathos einai ta tiers oi wizard den pianoun mia mprosta se monk"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Kai gamw einai oxi apla wraioi, OP"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Blind-stun-root-range-blink-holy element-a million aoes-heal ti allo?
Monk fuckin OP!!!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Entaksei kanoume kai ligo humor gia na yposthriksoume to class mas, eksalou einai gnwsto oti antipathw terma opoiodhpote mage class.
Alla alhtheia oi Monk einai poly kaloi."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Και εμενα δε μου αρεσαν ποτε αλλα το Diablo ειναι η εξαιρεση.. Οπως το βλεπω οι Wizard ειναι σχετικα αδυναμοι στην αρχη αλλα στο end game γινονται παρα πολυ δυνατοι και δεν ειναι και τοσο equipment dependent. Αλλαξα γνωμη και για τον Barbarian, τελικα ειναι καλο class και πολυ διασκεδαστικο, παιρνει γρηγορα καλα skills..
Comment
-
Oswn afora to Diamond armor check out Serenity apo Monk.
"THE MONK IS A WEAPON OF THE GODS THEMSELVES !!!""Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΞΕΝΕΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ
Αρχικά να τονίσω πως έχω ξενερώσει απίστευτα με τα όσα διαβάζω για το παιχνίδι.
Με ενοχλεί απίστευτα το ότι για να παίξεις SINGLE PLAYER θα πρέπει να είσαι μόνιμα online.Νιώθω ότι δεν με σέβονται σαν καταναλωτή όταν με λένε πλήρωσε 50 ευρώ και θα σε ελέγχουμε και από πάνω.Στην τελική,από πότε πρέπει να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο ιντερνετ για να παίξουμε OFFLINE;Μου κάνει πραγματικά εντύπωση που δεν αναφέρεται κανένας σε αυτό το θέμα.Οκ δεν λέω,παιχνιδάρα από τις λίγες αλλά όλοι είστε οκ με αυτό το γεγονός;Ποια είναι η άποψή σας;
Αλήθεια ισχύει ότι πρέπει να πληρώσεις αληθινά χρήματα για να πάρεις κάποια bonuses(πχ να μεγαλώσει το inventory)
Μην παρεξηγηθώ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι το παιχνίδι θα είναι τέλειο και απίστευτα διασκεδαστικό.Απλά εγώ είμαι παραδοσιακός εντελώς gamer-φαινόμενα τύπου drm,online ενεργοποίηση software κτλ κτλ.Νιώθω ότι τα χρήματα μου δεν πιάνουν τόπο γιατί δεν αγοράζω προιόν αλλά απλά το δικαίωμα χρήσης αυτού.Στην τελική,δεν μου αρέσει το να εξαρτώμαι από άλλους τρίτους παράγοντες όταν παίζω είτε όταν αυτός ο παράγοντας λέγεται συνεχές online,drm,steam,οι γραμμές του οτε κτλ κτλ.
Για αυτούς τους λόγους εγώ θα απέχω από το diablo 3.Αν μου ξαναέρθει όρεξη για hacκ and slash θα προτιμήσω torchlight ή το πολύ ελκυστικό hell mod του diablo 1 που παρέθεσε ο ren σε άλλο τοπικ.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
Comment