Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ΙΗΝΕ και όμως,γουστάρω πολύ τα diablo αλλά δεν έχω σκοπό να το παίξω μόνο και μόνο γιατί δεν θέλω να ενισχύσω μια τάση την οποία καταδικάζω.Το παραδέχομαι ότι μπορεί να φαίνεται κάπως αλλά σαν άτομο έχω αναπτύξει πολύ ισχυρή καταναλωτική συνείδηση και θεωρώ ότι η αγορά που κάνω είναι κάτι σαν ψήφος.Για αυτόν τον λόγο δεν έχω σκοπό να αγοράσω το diablo 3.

    Vaynard παραδέχομαι ότι δεν έχω λιώσει το multi του diablo 2 αλλά μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι για να είναι ισορροπημένο το multi μιας μερίδας ατόμων που θα παίξουν online θα πρέπει όλοι εμείς οι υπόλοιποι να υποστούμε τον έλεγχο της blizzard.Δεν μιλάμε για τίτλο call of duty που το single είναι μικρό και χωρίς βάθος αλλά για παιχνίδι που έχει ατελείωτο βάθος ακόμα και στο single.Στην τελικά η blizzard είναι μια εταιρεία με απίστευτες ικανότητες όσον αφορά τον σχεδιασμό videogames,αν ήθελε να βολέψει τόσο τα άτομα που παίζουν single όσο και αυτά που παίζουν multi θα το είχε κάνει μια χαρά.


    Tidy!

    Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

    Comment


    • μιας μεριδας ατομων? καλα σοβαρα τωρα αγαπητε εχω την αισθηση οτι δεν εχεις αντιληφθει τι ακριβως συνεβει με το diablo 2 και γιατι παιζοντανε τοσα χρονια τωρα τοσο φανατικα , ενταξει δεν ειναι κανενας φυσικα υποχρεωμενος να ξερει αλοιμονο αλλα οταν υπαρχει εν γνωση μας αγνοια σε καποια πραγματα ε καλυτερα να ειμαστε και λιγοι επιφυλλακτικοι στα συμπερασματα μας αλλα και στην σκεψη μας

      μα δεν ειχα σκοπο να σε κανω να παραδεχτεις τιποτα, αν θες πες μου τι ακριβως εκανες οταν επαιζες online (που επαιζες open? lan? closed??) και αν θες με την σειρα μου μπορω να σου εξηγησω πως δουλευε το closed battle.net και γιατι επαιζα επι 4-5 χρονια καθημερινα diablo 2 (με απειρα comebacks μεσα στα υπολοιπα χρονια μεχρι σημερα για να παρω την δωση μου)

      θα κανω ενα copy paste το τι ειχα γραψει σε αυτο thread αρκετο καιρο πριν

      απο την αλλη ειναι αδικο να κρινεις το diablo2 στo single player, καθως στο battle.net μεταμορφωνοταν σε μια τελειως διαφορετικη εμπειρια, ουσιαστικα αποτελεσε μαζι με 2-3 ακομα τον προθαλαμο των mmorpgs, παιζοντας για 4 χρονια εκει εμαθα τι θα πει pvp,πουλαω-αγοραζω,φαρμαρω ktlp....ωραιες εποχες, ατελειωτα pvp με γερμανους εξω στο blood moor, farming για exp sto cow lvl, kai farming για items στον mephisto...

      Comment


      • Εγω απο την Beta δεν πολυκαταλαβα κατι. Ας πουμε οτι ξεκιναω single player φτανω μεχρι ενα σημειο και μετα κανω join σε εναν αλλο παιχτη που εχει φτασει πιο μακρια απο εμενα. Οταν βγω απο εκει κραταω οτι level πηρα και αντικειμενα αλλα αν κανω resume το δικο μου game ξεκιναω απο εκει που ειχα μεινει οταν επαιζα μονος μου?? Αυτο με μπερδεψε λιγο..

        Νομιζω σωζει τον χαρακτηρα σου συνεχεια αλλα φοβαμαι τι θα γινει αν πχ βρεις ενα καλο αντικειμενο και γινεις disconnect απο τον server εκεινη την ωρα.. Δεν εχω καταλαβει καλα πως λειτουργει το συστημα γενικα αλλα θα ηθελα και μια manual save επιλογη just in case...

        Comment


        • Πάντως σχετικά με το digital distribution, αυτή είναι η τάση όλων των βιομηχανιών entertainment κι όχι μόνο της gaming. Η τελευταία μάλιστα άργησε να μπει στο παιχνίδι. Η amazon στην Αμερική προσφέρει απίστευτα ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακής διανομής, οι οποίες μάλιστα συγκεντρώνονται πλέον σε μία και μόνη συσκευή: το kindle fire. Με το iPad 3rd gen δε, έζησα το απίστευτο: είχα κάνει τα πάντα του 2 backup στο cloud και με το που τα έκανα restore στο 3, μέχρ και η τελευταία, ασήμαντη, ρύθμιση (όπως το order των applications και το background) επανήλθαν. Έχει downsides, αλλά τα θετικά κατά τη γνώμη μου είναι τόσα μα τόσα πολλά που ανυπομονώ για ακόμα καλύτερο integration τέτοιων υπηρεσιών.

          Για τo online only είμαι γενικά αρνητικός, στην προκειμένη φάση όμως μου είναι λίγο αδιάφορο, μια που το Diablo απευθύνεται σε ένα απόλυτα συγκεκριμένο κοινό και η Blizzard μόνο αυτό το κοινό θέλει/νοιάζεται να ικανοποιήσει. Όταν το 1/100 θα έπαιζε το Diablo III μόνο single και το 99/100 online, θα κοιτάξει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και αξιοπιστία στο τελευταίο.

          Από εκεί και ύστερα, σε λίγα χρόνια δε νομίζω ούτε στιγμή να είμαστε αποσυνδεδεμένοι από το internet. Ήδη οι στιγμές που δεν έχουμε internet είναι... στιγμές, ούτε καν ώρες (εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων, βλέπε ταξίδια με αεροπλάνο).

          Comment


          • @ ΙΗΝΕ

            ναι στην ερωτηση σου για items lvls,για τα quests αν ειστε στα ιδια μπορεις να τα κανεις κανονικα και στο game του , τουλαχιστον ετσι ητανε στο 2 αλλιως αν εκανες join σε παιχνιδι καποιου που ητανε σε προχωρημενο quest απο σενα δεν μπορουσες να τον ακολουθησεις χωρις να κανεις καποια prequirements quests πρωτα αν ητανε σε διαφορετικο act απο σενα,

            επιπλεον δεν μπορουσες να κανεις ουτε τα δικα σου στο game του γιατι αυτος τα ειχε ολοκληρωσει ηδη, η μαλλον μπορουσες να πας να τα κανεις αλλα δεν τα επιανε το quest log

            τωρα αυτο με τα disconnects κατα γενικο κανονα τα παντα γινονται save, τωρα αν μιλαμε για extreme καταστασεις δεν ξερω τι θα προκυψει, παντως καποιες τετοιες καταστασεις οδηγουσαν σε διαφορα rollbacks τους servers του D2 με αποτελεσμα διαφορα dupe waves

            Comment


            • Α καταλαβα, φανταζομουν οτι μπορουσα να κανω join ενα παιχνιδι σε πιο προχωρημενο επιπεδο για quick level up αλλα μαλλον δεν γινεται.. Απο την αλλη ομως να εχω παει εγω πχ act-3 και να κανω join σε ενα φιλο μου που ξεκιναει απο την αρχη γινετε ετσι?? Θα ειναι easy mode για αυτον για να με φτασει οσο πιο γρηγορα μπορει, αυτο ειναι το point.

              Comment


              • Αν ειναι σαν το d2 ναι παιζει αυτο, εκει ξεκινουσες και αν ειχες παρεα, εφτανες την ιδια μερα πολυ ανετα πανω απο lv 70, σε καποια φαση ειχε ξεφυγει το θεμα (d2 lod). Στην αρχη ιδιως που καποιοι Ελληνες ειχαν παρει ζεστα το ladder ειχαν 1 χαρακτηρα (team char - representing Greece κι ετσι) που παντα καποιος επαιζε ετσι ωστε να παιζει leveling 24/7 και αλλοι 7 καναν rush ξερω γω στην αρχη και μετα βοηθουσαν για διαφορα "runs" για exp farming.

                Πλακα ειχαν οι εποχες του d2, αλλα δε γυρναω πισω σε αυτα τα καψιματα με τιποτα. Το πα απο τοτε πως δε θα ξαναπαιξω αλλο αντιστοιχο online game και δε με βλεπω να αλλαζω γνωμη ουτε για να δω απο περιεργεια το campaign του d3.

                Comment


                • παντως ενταξει ενα playthrought μπορει να το κανει ο καθενας να δημιουργησει ενα room private και να το κανει solo, ακομα και για να του φυγει η περιεργια δεν ειναι αναγκη ουτε να παιξεις με αλλους ουτε να πας στις υπολοιπες δυσκολιες

                  Α καταλαβα, φανταζομουν οτι μπορουσα να κανω join ενα παιχνιδι σε πιο προχωρημενο επιπεδο για quick level up αλλα μαλλον δεν γινεται..
                  οχι αν ειναι σαν το d2 θα μπορεις , στο diablo 2 πχ μπορει να ετρωγες φλασια μια μερα να δοκιμασεις ενα build σε paladin ωραια? εκανες ενα game φωναζες εναν φιλο σου με high lvl char και σε rushare μεσα σε λιγα λεπτα απο το act1 normal -act5 hell , εμπαινες μετα αναλογα την εκδοση σε hell cow lvl runs με αλλα 8 ατομα leechares exp απο lvl1 μεχρι lvl 60 μεσα σε 4-5 runs μετα εβαζες στα skills σου τους ποντους σου στα attributes και οτι αντικειμενα που ηθελες και σκοτωνες cows

                  εδω τωρα θα δουμε πως θα πανε τα πραγματα αφου δεν υπαρχει λογος να κανεις νεο char για να δοκιμασεις καποιο build

                  Comment


                  • Πολύς κόσμος στη beta του Diablo 3

                    Η Blizzard ανακοίνωσε πως η πρόσφατη open beta του άκρως αναμενόμενου Diablo 3, κατάφερε να προσελκύσει έως και 300.000 ταυτόχρονους παίκτες. Ωστόσο, ο συνολικός αριθμός των παικτών δεν έχει ακόμη υπολογιστεί. H beta αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής, κάτι το οποίο, όμως, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μην μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδια και να ενταχθούν σε αυτά ή να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη λειτουργία chat. Το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει για PC στις 15 Μαΐου.


                    http://www.gameover.gr/pc/news/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-beta-%CF%84%CE%BF%CF%85-Diablo-3.19392.html
                    Star Citizen videos Star Citizen gallery

                    Comment




                    • κατα 99% πρεπει να εχω παιξει μαζι της online πριν χρονια , γιατι ειχα πετυχει καποτε μια 30~φευγα δημοσιογραφο με amazon και καναμε pvp, ε ποσες να υπαρχουνε πια στην ελλαδα?

                      Comment


                      • Η Apple φτιάχτηκε για πολυάσχολους επαγγελματίες
                        What?
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                        Comment


                        • Originally posted by Vaynard View Post
                          http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.dolce&id=14463

                          κατα 99% πρεπει να εχω παιξει μαζι της online πριν χρονια , γιατι ειχα πετυχει καποτε μια 30~φευγα δημοσιογραφο με amazon και καναμε pvp, ε ποσες να υπαρχουνε πια στην ελλαδα?
                          Νικησες ή εχασες;

                          Comment


                          • Exase.
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

                            "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

                            Comment


                            • δεν θυμαμαι lol, αλλα καναμε και runs μαζι , ητανε και αυτη τελειωμενη με το D2 επαιζε πολυ καιρο

                              Comment





                              • korean lvl gameplay

                                Comment

                                Working...
                                X