προτεινω στο GO network να ανοιχτει Diablo III online thread. Στο πρώτο post να ειναι συγκεντρωμένα ολα τα tags των μελών που ασχολούνται με τον τίτλο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Diablo 3
Collapse
X
-
-
-
Καλά ποιος κάθεται και παίζει με πουκάμισο;Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Είναι στημένο χιουμοριστικό βίντεο, ο τύπος έχει βγάλει κι άλλα. Πολύ καλό πάντως!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Nai 4 exei pros to parwn."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Λοιπόν μέχρι στιγμή έχω διαβάσει πολλά για το Diablo 3, ένα πράγμα με καίει, το Online αξίζει και θα μπορεί να σε κρατήσει αρκετό καιρό ? Οι περισσότεροι λένε ότι σε 1 μήνα το έχεις λιώσει το Game και το παρατάς. Ψηνόμουν να πάρω starcraft τον Ιούνιο αλλά με ψήνει και το Diablo.
Και μήπως έχεις κανείς ρε παιδιά Guest Pass διαθέσιμο για καμιά δοκιμή ?
Comment
-
Το παιχνιδι 3 μερες παιζεται, απορω ποιοι λενε πως σε 1 μηνα το παρατας.
Στην τελικη το θεμα δεν ειναι απλα να το τερματισεις, αυτα τα παιχνιδια τα παιζεις για αλλο λογο.
Το d2 το τελειωνα σε λιγες ωρες, αυτο δε με εμποδισε να παιξω για καποια χρονια στο battle.net και σιγουρα δεν ημουν ο μονος.
Comment
-
Δεν μιλάω για το Single Player Xeno μιλάω για το Online αν έχει ψωμί. Θα δεις και στο forum του battle.net αυτό που αναφέρω. Δεν ξέρω το παιχνίδι και πως παίζεται online αλλά από ότι κατάλαβα αυτό που λένε είναι ότι μετά από ένα διάστημα έχεις μάθει όλο το game και απλά επαναλαμβάνεις μια διαδικασία με αποτέλεσμα να βαρεθείς. Ποιος είναι ο λόγος που αναφέρεις όμως ?
Comment
Comment