Καλά ρε παιδιά, τόσο μικρό παιχνίδι είναι πια; :wha: Κρίνοντας από τα σχόλια σας, βλέπω ότι το έχετε τελειώσει μέσα σε 2-3 μέρες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Diablo 3
Collapse
X
-
To resident evil to teleiwna mesa se 45 lepta."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Oi psefties pou xrhsimopoiei einai o filos tou o Monk"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
ΕΥΤΥΧΩΣ στην αρχη του Act 2 εκπαίδευσα στο φουλ το blacksmith και το jeweller, γιατί τα χρήματά μου είχαν πέσει σε τριψήφιο νούμερο. Από εδώ και πέρα farming.
Είμαι στο 1/3 της Act 2 σε Nightmare και έχω φάει κάποια deaths σε uniques. Έχω χοντρό θέμα με το responce time, πότε πατάω τα κουμπάκια και γίνονται κατευθείαν και πότε πρέπει να πατήσω 3 - 4 - 5 φορές για να πάρει μπρος. Από τη στιγμή που το heal μου είναι damage related και ψιλοrandom δεν υπάρχουν πολλές πολυτέλειες, και ήταν άδικο. Έπεσα και σε περιπτώσεις που τα βρήκα όντως σκούρα, απέναντι σε κάτι vampiric arcane enchanters που δε μπορούσα ούτε να κάνω heal ούτε να μείνω στατικός, και εκεί την πάτησα. Προσπαθώ ήδη να βρω εξοπλισμό με vitality / armor + σοβαρά elemental resistances, χωρίς μεγάλη τύχη. Σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόβλημα, αλλά μερικά συγκεκριμένα uniques με κάνουν να παίξω διαφορετικά.
Άρχισα επίσης δειλά δειλά να χρησιμοποιώ auction house. Θέλω να πουλήσω αυτό.
Έριξα μια ματιά για τις τιμές σε παρόμοια αντικείμενα και κατέληξα σε αρχική τιμή 50.000 και buyout 150.000. Μου φαίνονται πολύ υπερβολικές ασφαλώς, οπότε θέλω τη γνώμη σας για το πώς να κινούμαι από εδώ και πέρα.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
φαρμακειο λέμε
σχετικά με τη διαμορφωση των τιμών του auction house αυτο θα διαμορφωθεί με τον καιρο, προσφορά - ζήτηση. Αν δεν στο αγοράσουν σε τέτοια τιμή η τιμή θα πέσει
edit:
πάντως αξιζει να ανεβάσουμε βιντεάκια στο κανάλι του youtube, ιδίως party. Eγώ μπορώ να τραβάω μέσω xfire, το αρχικο αρχειο ειναι κατι GB αλλά το κάνει encoded και έτσι μικραινει κατα πολύ το μέγεθος του αρχείου. Iσως στειλω κατι στον GZ για να δει την ποιότητα του βιντεο.
Comment
-
Titus an theleis elemental resistances anevase intelligence!
Koryfaio ammulet gia Monk pantws, tha to hthela arkei na eixe kai magic find :/"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Ειμαι στο μισο ACT 1 σε Hell και νομιζω εφτασα σε σημειο που δεν μπορω να συνεχισω αλλο μονος μου. Τα champions/elites με εχουν 1 hit σχεδον και εχω βαρεθει να τρεχω πανω κατω συνεχεια. Εδωσα πολυ χρημα για να αναβαθμισω το οπλο(5500 dps base κανω και με τα Buffs 7300) και παλι θελω πολυ ωρα για να σκοτωσω οτιδηποτε μη normal στο παιχνιδι. Definitely not fun anymore..
Στο level 54 παιρνεις το force armor(ειμαι 53 τωρα) που ριχνει το damage Που δεχεσαι σε max 35% of your health, οποτε με αυτο always on δεν εχει σημασια ποσο vitality εχω ετσι δεν ειναι?? Σε αυτο πονταρω μηπως μπορεσω να συνεχισω παρακατω. Επισης κανενα καλο σημειο για farming σε act 1 hell παιζει?? Πιθανοτατα θα κανω κανα level grind και μετα θα παιζω σε public γιατι solo δεν τραβαει για μενα περα απο το nightmare(τον diablo τον εβγαλα σχετικα γρηγορα παντως solo)
To build μου ειναι αυτο: http://us.battle.net/d3/en/calculato...aiXQOS!!cbaYbZ
Η λογικη ειναι τα buffs armor και weapon να ειναι always on και μετα spammarw disintegrate και magic missile απο μακρια, οταν πλησιασουν αρκετα ριχνω το diamond skin και συνεχιζω να spammarw οταν τελειωσει(συνηθως ειμαι dead στο next hit..) ριχνω teleport με το fracture που καλει και 2 decoys(με infinite health) για καποιο χρονο μεχρι να ξαναγινει available το diamond skin.
Comment
-
To Act 1 sto Hell oloklhro einai kalo shmeio gia farm an theleis na dokimaseis gia lefta h kana item.
An theleis EXP to kalytero shmeio einai: Azmodan - paradosh tou quest - prwto Boss sto Act IV, sto Nightmare dinei 115.000 exp to run peripou + loot apo Azmodan, alla distyxws sta level sou den gemizeis oute miso koutaki me kathe run"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Ναι ρε γμτ το leveling Μετα το 51 μου φαινετε υπερβολικα αργο. Θα δοκιμασω καποια runs στο Act 1 και αν δεν τραβηξει θα κανω αυτο με τον azmodan στο nightmare. Το θεμα ειναι οτι με τα συνεχομενα repair δε μαζευω και λεφτα.. Πρεπει να farmarw πολλες ωρες gold στο επιπεδο που ειμαι για να παρω κατι αξιολογο. Αρχιζω να μετανιωνω που δεν τα εδωσα ολα στο blacksmith αντι να κυνηγαω bargains στο auction house.
Comment
-
OK Ground, θα το βάλω στα υπόψη για το Intelligence! Σαν Barbarian δε μπορώ να κάνω και πολλά (προς το παρόν έχω strength και vit) αλλά σα δεύτερο stat θα το προσπαθήσω.
Το amulet να στο κρατήσω τελικά ή να το δώσω? Εννοείται πως για τα παιδιά του Gamers Odyssey θα είναι δωρεάν, απλά πρέπει να γυρίσω σπίτι να δω το λογαριασμό αν έγινε κάποιο bid.
Επίσης το gambling %@#@#^, έφτιαξα 7 γάντια σερί και ήταν ΟΛΑ φόλες. Ήταν τόσο δύσκολο να το κάνουν λιγότερο random , έτσι? (πχ να επιλέγεις ένα από τα properties).Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Κρατα το amulet και βαλτου πανω ενα Perfect square ruby που θα παρεις +36 strength αν θυμαμαι καλα. Εγω γενικα με τα drops ημουν πολυ ατυχος, τιποτα που να μπορω να χρησιμοποιησω. Αυξησα το magic find σε 60% και παλι τιποτα ολο random crap.
Οι τιμες στα amulet και rings ειναι γελοιες εντελως, πετυχα κατι καλα rings εγω σε εναν merchant για 4500 each και στο auction house χαμηλοτερα πανε για 60Κ++
Comment
-
Egw vgazw xrhma se ikanopoihtiko vathmo afth th stigmh paw gia 300k kai oi eksoplismoi mou kratane aneta sto act II Hell oti rare peftei arketa kalo to dinw AH gia xamhloterh timh apo thn synithismenh na fevgei grhgora.
Titus an den poulithei krata to"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Κατι αλλο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βρουμε τα items για το cow level(σε nightmare στην αρχη) και να πηγαινουμε 4αδα για farming. Βλεπω οτι εχει πολυ χρημα και rare drops εκει.
Μεχρι στιγμης εχω 2 και θα ψαξω και για τα αλλα αφου κανω λιγο leveling/gold farming πρωτα. Θες περιπου 350Κ για να το φτιαξεις στο nightmare, για solo δεν ξερω αν αξιζει αλλα σαν party νομιζω ναι..
Comment
-
Αυτό αξίζει να το κάνουμε με 60ρηδες χαρακτήρες, είναι πολύ μεγάλο το κόστος.
Το φυλαχτό πωλήθηκε με δημοπρασία για 127.500 και δε με χάλασε καθόλου. Με τα 100 από αυτά αγόρασα επιτόπου ένα φυλαχτό και τα ρέστα τα κράτησα.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Comment
Comment