Announcement

Collapse
No announcement yet.

Diablo 3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.

Τι gear εχει ο τυπος ελεος.. Ευτυχως που ανεβαζω σιγα σιγα και τον DH...

Comment

• Ό,τι gear και να έχει μια ζωή θα είναι σπαστικός πάντως.
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Θεος είναι, δεν ξέρω γιατί τον βρήκες σπαστικό . Bitching at its greatest.-

Comment

• Oti kai na kanei, exase to World's first Inferno Diablo solo kai me Party (actually exase ola ta records pou eixe yposxethei na kanei ektos apo to world's first 60 level) kai spasthke
          Alla nai exei gelio
          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Sorry gia double post, file IHNE den kserw an exeis kapoia idea pws leitourgei o Athene, alla me Gold kai gear donations kai egw apoktw elite gear poly grhgora.
            "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ναι τα διαβασα στα comments του Youtube.. Δειτε και τα fastest diablo kills που εχει επισης. Τρολλάρει αλλα βγαζει και γέλιο..

Comment

• Κάναμε ένα ωραίο kill στον Asmodan εγώ και ο Vaynard σήμερα στο Hell. Μας πήρε κάτω από 30 δεύτερα, μο έβγαλε 4 achievements όπως εκείνο που πρέπει να τον φας πριν ανοίξουν τα portals και ήταν καλή φάση. Έριξε αηδίες.

Οπότε ο βαρβαράκος μου είναι ένα βήμα πριν το Inferno!

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Μπήκα Inferno. Πρώτες εντυπώσεις και δεδομένα.

1) Παίζω το "απαγορευμένο" 2-weapon wield με βάρβαρο. Όταν μπήκα το build μου ήταν σαν abilities stun - heal/ retaliate - armor/resistances buff - aoe dps και στο ποντίκι multi hit / buff ή knockback. Το ίδιο σχεδόν κράτησα και τώρα, απλά σκέφτομαι να επαναφέρω το knockback για λίγο καλύτερο aoe και άλλαξα το multi hit για heavy hit. Ο Vaynard που έχει παίξει μαζί μου καταλαβαίνει τι εννοώ και πώς κινούμαι.

2) Πρόβλημα το μέτριο armor, το χαμηλό dps (8,5k παρά τα εξαιρετικά όπλα που μου έδωσε ο Ground, που του χρωστάω πολλά) και 3 - 4 κομμάτια του εξοπλισμού μου που θέλουν αλλαγή (rings, amulet, gloves). Κατά τα άλλα είμαι σε καλή μοίρα και κυρίως πιάνουν τόπο τα all resists.

3) Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα mobs. Πολύ απλά δεν έχω. Το μόνο που κάνω είναι να χρησιμοποιώ πιο συχνά τα ισχυρά μου abilities που έχουν και δίλεπτο cooldown, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Απαιτεί σίγουρα περισσότερη προσοχή από το Hell αλλά σα σύνολο και τακτικές έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα στις αρχές του Nightmare.

4) ΠΟΛΥ ξύλο από elites. Το πρώτο pack που βρήκα σχεδόν δεν του έκανα ζημιά, συν το ότι ήταν καταστροφικός συνδυασμός. Nightmare, molten, arcane enchanter, extra health. Ό,τι χρειάζεται για να αλλάζω θέση δηλαδή. Δεν το σκότωσα, έκανα logout και απλά δεν το ξανάβγαλε. Το δεύτερο, κάτι ζόμπια με wall, knockback και δε-θυμάμαι-τι έπεσαν με stun - kiting χωρίς κάποια απρόσμενη κατάσταση. Θα ανεβάσω το dmg μέσω attack speed, ειδικά τώρα που χρειάζομαι νέα κοσμήματα, και βλέπουμε.

Μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι αποκαρδιωτικό, πέρα από τη λογική του auction house σε αυτά τα επίπεδα. Μπορώ να στήσω ένα χαρακτήρα που θα την παλεύει αλλά δεν έχω όρεξη να βγάλω μερικά εκατομμύρια σε farming. Οι τιμές έχουν φτάσει σε υψηλά επίπεδα που σημαίνουν συνεχή ενασχόληση και πωλήσεις. Προσωπικά, μετά από 3 runs και εφαρμόζοντας τις ίδιες τακτικές με ελάχιστες παραλλαγές, έχω κουραστεί και δεν ξέρω πόσο μακριά θα το πάω.

Μάλλον όσο έω παρέα

Comment

• An pas act II tha vreis mia entelos diaforetikh dyskolia, to idio kai sto act III ktlp ktlp....
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ποναωωωωω...

Ποναωωωωωωωωωωω...

Comment

• Double post

Έχω να δηλώσω πως στο Inferno το παιχνίδι δείχνει σε όλο του το μεγαλείο πόσο λάθος επιλογή ήταν το always online. Είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ να υπάρχει input lag σε τόσο μεγάλο βαθμό. Χώρια το ότι πολλές φορές τρώω knockback ΑΦΟΥ έχω πατήσει το stun μου με αποτέλεσμα να κάνω stun όπου προγειωθώ (...) υπάρχει τεράστιο θέμα με την ενεργοποίηση όλων των abilities. ΑΟΕ που δεν ξεκινούν, buffs που δεν πιάνουν, αναγκάζομαι να μην πατάω το attack για να μη μπουκώσει το παιχνίδι, να τρέχω γύρω γύρω και άλλα ωραία.

Άλλο σουρεαλιστικό είναι το θέμα με τους timers του regen των elites. Το καταλαβαίνω κάποιος με health links ή έστω extra health να είναι φουλ μέχρι να αναστηθώ και να πάω εκεί. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς γίνεται εχθρός με abilities χωρίς καμία σχέση με vampiric, heal κλπ να είναι φουλ από σχεδόν τέζα μετά από το ΠΡΩΤΟ respawn μου (2 - 3 δευτερόλεπτα) και περπάτημα άλλων 5 χωρίς town portal για τους πονηρούς. Κοινώς κλέβει. Άλλες φορές τους βρίσκω τραυματισμένους άλλες όχι, δεν ξέρω τι να περιμένω, κοντεύω να ξεμείνω από pots (θα φαρμάρω για pots σε λίγο αντί για gold...) και γενικά έχει αρχίσει να γίνεται πολύ σπαστικό.

Να προσθέσω την αστεία κατάσταση στο AH, που βλέπω top gear να φτάνει και τα 35 mil buyout. Επειδή το οικονομικό σύστημα του Diablo δεν έχει καθόλου εκροές (τα μόνα ποσά που επιστρέφουν στο παιχνίδι, με δεδομένη την αχρηστίλα των craft systems και των τραγικών vendors, είναι τα repair), ό,τι gold κερδίζουν τα εκατομμύρια παίκτες καταλήγει στο Auction House, δηλαδή κάρδα πληθωρισμός επειδή κυκλοφορεί συνέχεια νέο χρήμα. Χώρια το ότι, όπως είπε ο Vaynard, έχουν πλακώσει και αγοράζουν gold από sites χωρίς να farmάρουν in game και έχουν σπρώξει τις τιμές στα ύψη (πλαστό gold κατά κάποιο τρόπο).

Κοντολογίς, αν δεν είχα παρέα εσάς δε θα συνέχιζα. Το παιχνίδι έχει μεγάλες αδυναμίες σε βάθος χρόνου, και λόγω online και λόγω του απλοϊκού gear. Εντάξει, με έχει πιάσει ένα rage από κάτι deaths που έγραψα σε κάτι-σαν-famrin-run, αλλά έχω κουραστεί εδώ και 4 επίπεδα δυσκολίας να πατάω το γαμημένο το AOE και να μην πιάνει...

Comment

• Etsi akrivws eimoun kai egw merika posts poio pisw.
                          Afto pou les gia ta champion pou pote gemizoun pote oxi einai megalh alhtheia.
                          Tha peraseis megalh kamph sthn psyxologia sou afthn thn stigmh.

Egw koutsa koutsa arxisa na mazevw psilo-anekto gear (enas filos me voithise poly dinontas mou ena oplo) kai twra farmarw items sto Act 3 ta opoia poulaw se ekseftelistikes times men, alla toulaxiston ta poulaw...
                          "

Greek Gaming Videos

Comment

• Ρε παιδιά, καταλαβαίνω πως με το πολύ χρήμα ανεβαίνουν και οι τιμές αλλά από την άλλη μπαίνουν συνεχώς νέα αντικείμενα στο AH. Δεν είναι πολύ λογικό να υπάρχει πληθωρισμός σε τέτοιον βαθμό...
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Αυτό είναι το θέμα, μπαίνουν νέα αντικείμενα αλλά από χρήστες, όχι από τη Blizzard. Οπότε ό,τι χρήμα κινείται κινείται μεταξύ παικτών. Όταν ο άλλος βλέπει πως τιμολογείται, και κυρίως πωλείται με buyout και όχι απλά bid, gear παρόμοιο με το δικό του σε τιμές πρώτα 1 mil, μετά 2, μετά 5, μετά 15 και τώρα...35, δεν είναι χαζός. Θα σκοτώσει ό,τι δεν τον ενδιαφέρει και θα ξετινάξει το καλό gear. Επειδή μάλιστα πέφτον όλο και καλύτερα - φτάσαμε τα 1300+ DPS για one - handed τα χαμηλά loots φεύγουν κοψοχρονιά και τα καλά εχουν εκτοξευτεί.

Τέλος πάντων. Αυτό που θέλω είναι ανεκτό MF gear - ήδη άρχισα να συλλέγω κάτι λίγα - και οπωσδήποτε καλύτερο DPS. Με βλέπω όμως να τρώω τα νιάτα μου στην Act 1 για καιρό και πραγματικά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω σε μήκος χρόνο - για τώρα καλά είναι.

Δε νοεείται το League of Legends, παιχνίδι με ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερη ένταση, να είναι άψογο σε αυτό τον τομέα υπό κανονικές συνθήκες, χωρίς περιττά animations ή προβλήματα, και η Blizzard να τα έχει κάνει σκατά.

Comment

• Το lag υπάρχει ακόμα και όταν παίζεις μόνος σου; Μου φαίνεται απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο.

Αλήθεια, μια που ξεκίνησα με τις ερωτήσεις, αν έχει αρχίζει και σε κουράζει το παιχνίδι χωρίς να το έχεις καν "τελειώσει" με έναν χαρακτήρα τα προηγούμενα Ντιάμπλο τι το καλύτερο είχαν για να σε κρατήσουν σε βάθος χρόνου;
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X