ground καταρχην να πω οτι δεν μου αρεσει καθολου το ξερολιστικο υφος σου αλλα θα απαντησω στον ιδιο τονο σε μερικα γιατι δεν μου δινεις αλλη επιλογη
ξαναλεω οτι δεν εφτιαξα dh επειδη τυγχανει να ειναι δυνατη atm (μπορει να φαει nerf ανα πασα στιγμη) αλλα και παλι δεν θα ειχα κανενα προβλημα να παραδεχτω αυτο που λες αν ισχυε , παντα σε τετοια games ranged χαραχτηρες παιζω πρωτα
η wizard ηταν ειναι και θα ειναι η main μου, εξαλλου αν δεις τις ωρες και το playtime και με ποιον χαραχτηρα φαρμαρω inferno θα δεις οτι ειναι η wizard με τις περισσοτερες ωρες ενω θα μπορουσα καλλιστα να φαρμαρω με dh που εχει καλυτερο dps , μεγαλυτερη αποδειξη απο αυτο δεν νομιζω οτι υπαρχει, και δεν στα εχουνε πει καλα η wizard δεν νερφαριστηκε αυτα που κοψανε ηταν abuses που επρεπε να φυγουν μια χαρα τα καταφερνει σε act3/4 με τα καταλληλα equips/skills παιξε πρωτα η ψαξτον λιγο τον χαραχτηρα που θες να μιλησεις και μετα βγαλε συμπερασματα
αυτο το τελευταιο το λες για να μου αποδειξεις τι ακριβως? ωραια ελα να σου δωσω τρια clap επειδη εφτασες στον inferno siegebreaker!! want a cookie?? (με οπλo απο φιλo σου οπως ειπες ποιο πανω η κανω λαθος? και μετα γρινιαζεις για τα godlike donations?) αν παντως θες να βγαλουμε να τις μετρησουμε εχω φτασει act4 infernο μονος...happy?
η wizard ηταν ειναι και θα ειναι η main μου, εξαλλου αν δεις τις ωρες και το playtime και με ποιον χαραχτηρα φαρμαρω inferno θα δεις οτι ειναι η wizard με τις περισσοτερες ωρες ενω θα μπορουσα καλλιστα να φαρμαρω με dh που εχει καλυτερο dps , μεγαλυτερη αποδειξη απο αυτο δεν νομιζω οτι υπαρχει, και δεν στα εχουνε πει καλα η wizard δεν νερφαριστηκε αυτα που κοψανε ηταν abuses που επρεπε να φυγουν μια χαρα τα καταφερνει σε act3/4 με τα καταλληλα equips/skills παιξε πρωτα η ψαξτον λιγο τον χαραχτηρα που θες να μιλησεις και μετα βγαλε συμπερασματα
αυτο το τελευταιο το λες για να μου αποδειξεις τι ακριβως? ωραια ελα να σου δωσω τρια clap επειδη εφτασες στον inferno siegebreaker!! want a cookie?? (με οπλo απο φιλo σου οπως ειπες ποιο πανω η κανω λαθος? και μετα γρινιαζεις για τα godlike donations?) αν παντως θες να βγαλουμε να τις μετρησουμε εχω φτασει act4 infernο μονος...happy?
Wres kai playtime den lene tipote, prosfata eftases inferno me demon hunter, mazi nikhsame ton Butcher an den to thymasai, den einai dynaton na exeis tis idies wres.
Farmareis me Wizard mexri na pareis kalytera items gia Demon Hunter.
To oplo tou filou mou (800dps) exei hdh epistrafei se afton giati exw allaksei hdh 2 kalytera opla apo tote, poso to krathsa? 2 hmeres? cool
Mhn mou peis oti esena den sou exoun dwsei tipote?
Allo ena oplo donation kai allo oloklhro gear kai gold des px to sxetiko video tou Kripparian gia na deis ti tou exoun kanei donate kai ti exei parei monos tou, o Athene apo thn allh exei kai Adds katw apo tis selides tou gia gold kai gear donations.
Den thelw na tis metrhsoume, kai egw mporw na solarw mexri ton Izual afthn thn stigmh pou milame, den exei nohma omws an den mporw na katharisw ta panta kai afto tha argisei na ginei.
ναι ωραια ολα που λες ειναι γνωστα, επισης τα streams που ειδα ητανε με ατομα απο d2jsp το εχεις υποψην σου το site? οτι εκει συχναζει η elite οσων παιζουνε diablo και φαρμαρουνε μερα νυχτα το ξερεις? και καλυτερα να σταματησεις να γκρινιαζεις που καποιοι παιρνουνε με donations godlike items τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη
οχι δεν βγαζει τοσο dmg αυτη τη μλκια με το dps στο equipment επειδη σου γραφει το critical απο το ss δεν σημαινει οτι ειναι τοσο , ειναι μονο για καθε δευτερολεπτο, οταν βαρας πχ 2,5hits το δευτερολεπτο δεν μπορει να ισχυει
Sygrina oloidio gear me Demon Hunter (foresame kai oi 2 to idio gear akrivws) kai egw eixa 18000 DPS enw aftos eixe 60000 DPS, pws sou fenetai?
Ola ta abilities kleista btw.
τελος λυσε μου μια απορια με ποιον μιλαω αυτη την στιγμη? με maxim? απο οτι μου ειπε ο spidey ο maxim παιζει τον monk και εσυ ο ground zero ασχολεισαι με το ah
O Maxim apo thn allh den asxoleitai katholou me to forum, partarei mono me ton Spidey opote mallon giafto sta eipe afta.
Comment