Announcement
Collapse
No announcement yet.
Chrono Trigger
Collapse
X
-
Φαντάζομαι λες για τα Lego γραφικά...Originally posted by Vaynard View Postοντως το chrono trigger μια χαρα στεκεται ακομα και σημερα σε gameplay και γραφικα , μπορει ευκολα να το παιξει οποιοσδηποτε, σε αντιθεση με το ff7 που τα χοντροκομενα 3d γραφικα του δεν παλευονται πλεον πιστευω
Leave a comment:
-
οντως το chrono trigger μια χαρα στεκεται ακομα και σημερα σε gameplay και γραφικα , μπορει ευκολα να το παιξει οποιοσδηποτε, σε αντιθεση με το ff7 που τα χοντροκομενα 3d γραφικα του δεν παλευονται πλεον πιστευω
Leave a comment:
-
Έτσι.
Πέρα από την ιστορία η οποία OK, όντως, δεν παρουσιάζει κάποιο φοβερό ενδιαφέρον (είναι συμπαθητική όμως), καθαρά από άποψη gameplay, το Chrono Trigger, ειδικά για την εποχή, ήταν πολύ μπροστά. Α και συνυπογράφω περί emulator, η καλύτερη λύση, αν παίζεις και σε PC κοτσάρεις και ένα Super Eagle filter και είσαι άρχοντας.
Υ.Γ. Άντε ρε βλάσφημε τράβα να δεις Καμπαμαρού εσύ.
Leave a comment:
-
Το Chrono Trigger δεν είναι μόνο η ιστορία. Είναι το όλο πακέτο. Εγώ δεν το έπαιξα στον καιρό του, σε εμουλάτορα το έπαιξα και μια χαρά τέλειο μου φάνηκε.
Α ναι, Dragonball sucks!
Leave a comment:
-
Έχεις δίκαιο αλλά βέβαια ειδικά με το chronotrigger δεν με ενθουσίασε και η πλοκή τόσο. Ήταν σαν την ιστορία με τον Trunksπου έρχεται από το μέλλον για να σώσει τον κόσμο και τελικά βρίσκεται αντιμέτοπος με ένα μεγαλύτερο κακό (Cell), παιθαίνει από αυτόν, τελικά τον σώζουν χρησιμοποιόντας τις dragonball, και γυρίζει στο μέλλον και δυνατότερος και τους σκοτώνει όλους. (Ελπίζω όποιος διαβάσει αυτό το spoiler να έχει δει το DBZ!!)
Και σε αυτό το σημειό παίζει το ρόλο του και το ότι το έπαιξα πρώτη φορά το 2010 έχοντας παίξει πριν αρκετά παιχνίδια με παρομοιότυπες ιστορίες.
Leave a comment:
-
Kapoia games prepei na pextoun ston kairo tous gia na ektimhthoun kalytera.
Opoios to agaphse tote to agapaei kai twra.
Posos kosmos mporei na ektimhsei TWRA to FF7?
Oxi kai polys.
Leave a comment:
-
Ούτε εμένα μου άρεσε πολύ το chronotrigger. Ίσως να φταίει ότι το έπαιξα σε DS.
Leave a comment:
-
den 3erw re paidia....gt dn me enthousiase pote to chrono triger??? mallon epeidi dn tou edosa kai poly simasia...
Leave a comment:
-
It's ok, the forum admins will not take any further action.
... for now that is.
Leave a comment:
-
Κοίτα να δεις πόσα μέλη του Gamers Odyssey είναι από Λος Άντζελες...
Ρε συγκεντρωθείτε, που μου γίνατε και ιντερνάσιοναλ, γράφετε στα αγγλικά (και με λάθη κιόλας!) χωρίς λόγο...
Leave a comment:
Leave a comment: