Announcement
Collapse
No announcement yet.
Dragon Age: Origins
Collapse
X
-
Μετεφερα το topic μια που ο τιτλος ειναι multi platform εδω και καιρο. Ισως να μη το χετε παρει πρεφα αλλα σε μια βδομαδα - 6/11 - κυκλοφορει το ατιμο. Σκοπευει κανεις να το παρει αμεσα;
-
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το Deus, αλλά όσον αφορά τη Bioware είμαι κλασσικό θύμα. Για το Dragon Age δεν έχω πολύ υψηλές προσδοκίες πέρα από πιο προσεγμένα και πρωτότυπα quests, ενώ θα είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη αν δω τις διάφορες αποστολές να αλληλοεπηρρεάζονται. Για free roaming κόσμο ούτε συζήτηση, τα πάντα θα είναι scripted.
Leave a comment:
-
Aπό ότι έχω δει ως τώρα δεν μου άρεσε καθόλου.
Εντελώς κλισε και συνηθισμένο setting,gameplay που δεν φαίνεται να διαφέρει σε τίποτα από τα κλασσικά παιχνίδια του είδους,εντελώς αδιάφορο art direction και το κυριότερο με έχουν ενοχλήσει απίστευτα τα εμπορικά τρεηλερ που είναι τίγκα στις ωμές σκηνές βίες και τις σκηνές σεξ...Και καλά για να μας δείξουν ότι το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ώριμο κοινό...Αυτοί θα έπρεπε να ξέρουν ότι το σεξ και η βία δεν καθιστούν ένα παιχνίδι ώριμο.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στα τρεηλερ προώθησης του τίτλου προβάλλουν αυτά και όχι το gameplay.
Πέρα από αυτά δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στην bioware έπειτα από τα τελευταία παιχνίδια της τα οποία θεωρώ ότι είναι απίστευτα υπερεκτιμημένα.
Για να μην παρεξηγηθώ.Δεν πιστεύω ότι θα είναι άσχημο παιχνίδι,ομως θεωρώ ότι δεν θα είναι κάτι το τόσο καλό όσο μας υπόσχεται η bioware.
Τέλος,για εμένα η bioware έχει πάψει εδώ και αρκετά χρόνια να είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής crpgs.Μέχρι το knights of the old republic ήταν κορυφαία.Μετά όμως τα παιχνίδια της ήταν καλά μεν,όχι όμως κορυφαία και είχαν τραγικές εκπτώσεις στο τομέα του gameplay.
Leave a comment:
-
Epic Resurrection
Το παρακολουθει κανεις αυτο το game; Αν ειναι απ'τα καλα της Bioware (οπως λενε γιατι δεν εχω αγγιξει κανενα της τιτλο) θα το παρω ευκολα. Εχω ψηθει ασχημα για αρπιτζο - κατασταση σε κλισε φαντασυ σετινγκ. Το Νοεμβρη ερχεται, ελπιζω να εχουμε κανενα demo συντομα να δω και πως ειναι απο gameplay.
Leave a comment:
-
Dragon Age: Origins
Ή όπως θέλουν να το ονομάζουν στη Bioware, "the spiritual successor of Baldur's Gate". Για μένα σίγουρα το πιο πολυαναμένομενο rpg σε PC.
Ένα πρόσφατο βιντεάκι από Ε3, με συνέντευξη και in-game υλικό: http://www.gametrailers.com/player/37234.html
Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του νέου έτους. Ηype thread is up, ας το γεμίσουμε με πληροφορίες
Tags: None
Leave a comment: