Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νο More Heroes [Wii]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• indeed

για να επανέλθουμε, άλλο ένα review

No More Heroes is by far the best 3rd party action game effort on the Wii so far. In fact, whatever may come after it, when it?s all said and done, this game will be one that many gamers know that they will get once they purchase their Wii. The style is so unique, that using a word like unique just doesn?t do it justice. It is a game that will greatly enhance your collection.

That being said, No More Heroes likely isn?t the type of game that you will want to play more than 3 times through (To experience all of the difficulty levels). Game time, even with the jobs, the training, the on foot exploring, collecting and side missions won?t exceed 15-20 hours each time through. That is, unless you insist on getting absolutely everything.

If you are hard pressed for cash, and can only afford the two or so Mega-hot Nintendo created titles slated for this year, then you MUST at least rent this game. However, if you want to see games like this in the future on the Wii, then you?d better mow some lawns or collect some coconuts and get the money to buy No More Heroes. There?s not a game out there that?s quite like it.

Score 4.5
    Gameplay 4.2
    Graphics 4.5
    Sound 4.9
    Value 4.2
    [/b]
    http://dpad.gotfrag.com/wii/story/41567/?spage=1

NDS themes

Comment

• NMH...ήδη είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι του Suda51 στην Ιαπωνία όπως είδαμε πιο πίσω, αλλά τι έγινε στην Β.Αμερική...100.000+ εντός τριών εβδομάδων
      Για σύγκριση, οι προηγούμενοι τίτλοι του εκεί σε ltd:
      PS2 KILLER 7 $311,395 6,247
      GCN KILLER 7 $811,958 16,350
      http://vgchartz.com/games/game.php?id=7667
      http://www.neogaf.com/forum/showthre...=239830&page=8

NDS themes

Comment

• Party time για τον Suda και την Marvelous...Πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο για τον suda, που σαφέστατα την αξίζει, και απόδειξη ότι οι 3rd party τίτλοι, ακόμα και οι uber hardcore niche τίτλοι, μπορούν να πουλήσουν στο wii...
        Ηappy times indeed!!

Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Λολ για τις εικόνες

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία για τον τίτλο:
          - 200K shipped to America (100k sell through)
          - 40k shipped in Japan (35Κ sell through)
          - 160k shipped to Europe
          - 400k shipped in total

http://gamefront.de/

Το αξίζει ο Suda που επιτέλους είδε ένα παιχνίδι του να πουλάει (περισσότερο από όλα τα άλλα του μαζί, λολ)

Τέσπα όπως ξαναείπαμε, πολύ απλά η βάση (θα) είναι τέτοια σε μέγεθος που ακόμη και ενα μικρό ποσοστό αυτής μεταφράζεται σε μεγάλο αριθμό πωλήσεων.
          NDS themes

Comment

• Καθυστέρηση 2 εβδομάδων για την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του ΝΜΗ
            Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει 14 Μαρτίου αντί 28 Φλεβάρη που ίσχυε μέχρι τώρα
            http://www.mcvuk.com/news/29679/Rising-Sta...-No-More-Heroes
            NDS themes

Comment

• Σήμερα αγόρασα το No More Heroes και θα ήθελα να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου.

Το παιχνίδι απλά τα σπάει......Σε θέμα στύλ και σεναρίου είναι ότι καλύτερο έχω παίξει εδώ και αρκετό καιρό. Καταπληκτικοί χαρακτήρες και φοβερό voice acting.

Ο τίτλος ξεχειλίζει από pop art και funky στοιχεία από seventies και eighties με συνέπεια να δημιουργεί μια νοσταλγία από την εποχή του Atari 800 και NES.

Στο τεχνικό τομέα το παιχνίδι πάσχει σε όλους τους τομείς ειδικά μέσα στην πόλη η απεικόνιση θυμίσει Nintendo64 στα καλύτερα του άδεια,μονότονη και χωρίς καμία νοημοσύνη, οι κάτοικοι είναι γύρω στους οχτώ και οι υπόλοιποι είναι βασικά κλώνοι αυτών πολλαπλασιασμένη επί 10 ο καθένας και σκορπισμένοι μέσα στην πόλη κάνοντας ακριβώς τίποτα .

Τώρα το ζουμί το παιχνίδι αν έβγαινε σε Xbox360 απλά θα ήταν χάρμα οφθαλμών,στο Wii είναι η χαρά των Hardcore παιχτών. O Suda έθεσε τον πήχη για τα Action παιχνίδια στο Wii. Καταπληκτικές μάχες μες την αδρεναλίνη. Το καλύτερο κομμάτι και το 9 που κέρδισε ο τίτλος από το Edge σίγουρα το πήρε από τα boss και μόνο δεν λέω τίποτα άλλο για να να μην δώσω spoiler, ήδη έχω κάνει δύο μάχες και έχω μείνει άναυδος από το pure gameplay overdose και στυλ No More Heroes.

Απλά αγοράστε το.....

<div align="center"> </div>

Comment

• το παιχνιδι το σωζουν μονο οι μαχες του&#33; οπως ειπες, ο τιτλος κυριολεκτικα ειναι αδειος στους δρομους, ενω θα μπορουσε να προσφερει παρα πολλα&#33; side quest missions, οχηματα και πολλα ακομη στοιχεια που θα μπορουσαν ανετα να το μετατρεψουν σε ενα αλα grand theft auto style παιχνιδι. πολυ κακη υλοποιηση δυστυχως

εγω το τερματισα στην δυσκολια sweet και καποια στιγμη θα σχοληθω ξανα -νομιζω εκει δειχνουν και το αληθινο ending- στο πιο δυσκολο επιπεδο. το ευχαριστηθηκα οσο λιγα παιχνιδια και οι στιγμες που με κουρασε ηταν λιγες αλλα σιγουρα pain in my ass. μιλαω φυσικα για το μαζεμα των χρηματων και για την περιηγηση στην πολη η οποια μπορει να γινει πολυ κουραστικη και κυριολεκτικα σπαστικη. προτεινω το παιχνιδι ανεπιφυλακτα αλλα στην τιμη των 30 ευρω λολ. εχω παρατηρησει πως οσες φορες εγραψα για το παιχνιδι, εχω γραψει μονο τα αρνητικα.

Comment

• Χε, δεν ευχαριστιέσαι πραγματικά το NM★H αν δε δοκιμάσεις τη 2nd ranker στο Bitter.
                  Ομολογώ πως είναι παράδοξη η επιλογή (γιατί είμαι σίγουρος πως αυτό είχε ο Suda στόχο) να κάνει το hub τόσο άδειο...αλλά αυτό ενισχύει κάποιους απ&#39; τους διαλόγους, ειδικά όσον αφορά στην otaku περσόνα του Travis. Άλλωστε τη 2η φορά αν έχεις μαζέψει αρκετά χρήματα δε θα χρειαστεί να πολυασχοληθείς με την πόλη.
                  Αυτό που μ&#39; ενόχλησε κάπως είναι η ελεύθερη μετάφραση. Για παράδειγμα, στο ιαπωνικό πρωτότυπο ο Travis λέει στο εισαγωγικό πως γνώρισε μια γκόμενα που μοιάζει στη Scarlett Johansson. Στην τελική μάχη έχουν αλλάξει κάτι πολύ σημαντικό επίσης. Για να είναι πιο εύπεπτο για το δυτικό κοινό ίσως. Για τα ενδιάμεσα δεν ξέρω ακόμα λόγω Brawlίασης. >_>
                  Σου προσφέρω το δικαίωμα αγοράς του Οπούνα.

Comment

• καλα&#33; με εψησες τωρα&#33; σιγουρα καποια στιγμη θα το επαιζα και δευτερη φορα αλλα μου φαινεται πως θα το παιξω πολυ πιο συντομα απο οτι υπολογιζα. θελω ταινια no more heroes απο τον tarantino

ΥΓ. αργκκκκκκ. εχεις το brawl κατι πρεπει να κανω με το internet μου για online μαχες.
                    επαιξες καθολου online?

Comment

• Η πόλη,στο Mild διότι από αυτή την δυσκολία ξεκίνησα, μετά από την μάχη με την Shinobu παίρνει ζωή και έχεις περισσότερα πράγματα να κάνεις ειδικά αν προσπαθείς να πάρεις στις ranking μάχες και δουλείες την Gold βαθμολογία.

Παίρνοντας καλύτερη βαθμολογία γενικά ξεκλειδώνονται στον χάρτη free missions και έτσι σπάει η μονοτονία που την διακατέχει και άμα θες να βρεις όλες τις μπάλες για τον Lovikov και να πάρεις όλες τις τεχνικές είναι ένα challenge.

Περισσότερα αργότερα μόλις τελειώσω και το παιχνίδι διότι πλησιάζουν και εξετάσεις fuck........

Comment

• Μόλις το τερμάτισα και πραγματικά έχω μείνει άναυδος τρελή ανατροπή στο σενάριο τρελή κατάληξη και πραγματικά teasers για Sequel.

Κατέβασα και το Soundtrack του τίτλου και δίνει ρέστα ο Masafumi Takada την υπέροχη μουσική που έχει "ντύσει" την δημιουργία του Goichi Suda.

Όποιος έχει Wii και δεν έχει πάρει το παιχνίδι ακόμα και διστάζει θα του έλεγα ότι το No More Heroes είναι το Sleepers Hit του Wii για το 2008 AAA τίτλος με τα όλα του πέρα από γραφικά.

GAMEPLAY>GRAPHICS=NMH EPIC RESULT.

Suda δώσε sequel στον "ελάχιστο" λαό του NMH&#33;&#33;&#33;

Comment

• Πήρε κανείς το παιχνίδι η τσάμπα υπάρχει το τόπικ......

Comment

• Ένας κολλητός (δεν θυμάμαι το όνομα του, αν και λατρεύει το Βaten Kaitos... )που του αρέσει τρελλά και εγώ το παρήγγειλα αμερικάνικο ,μαζί με το Dragon Quest Swords...
                            Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

• Zero Punctuation review: No More Heroes
                              http://www.escapistmagazine.com/articles/v...-No-More-Heroes
                              ..χωρίς λόγια :blink:
                              NDS themes

Comment

• Δοκίμασε κανείς το αν δουλεύει το αμερικάνικο No More Heroes με το Twilight Princess hack ;

Comment

Working...
                                X