Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νο More Heroes [Wii]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κρίμα που δε θα έχει αίμα αν και με καθησυχάζει το preview του Eurogamer, μακαρι να ταιριάζει καλύτερα έτσι.
    Τεσπα, το έχω αποφασίσει...Και μουφιά να είναι το παίχνίδι εγω θα το πάρω.
    Το εχω δεί πατριωτικά το ζήτημα!

Comment

Το ζήτημα πάντως δεν είναι αν θα είναι έτσι καλύτερος ο τίτλος ή όχι, αλλά μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση με τη....?λογοκρισία?, νομίζω κούρασε πια και κούρασε πολύ.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Το ζήτημα πάντως δεν είναι αν θα είναι έτσι καλύτερος ο τίτλος ή όχι, αλλά μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση με τη....?λογοκρισία?, νομίζω κούρασε πια και κούρασε πολύ.
        [/b]
        Ασφαλώς. Έχει καταντήσει ανέκδοτο η υπόθεση (με την διαφορά ότι κανείς πλέον δεν γελάει...).
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι το ελαφρό slowdown στις μάχες, αλλά θα δουμε.
          Το όλο concept έχει ενδιαφέρον και τα απαραίτητα συστατικά (βία, σεξ και <strike>αίμα</strike> ,λολ j/k)) πάντως...
          Τέλος θα έχει ενδιαφέρον το πως θα πάει στις δυτικές αγορές, γιατί όπως βλεπετε στο OP ο δημιουργός του το σκέφεται για 3λογία...
          NDS themes

Comment

1up?s No More Heroes import impressions (video)
            http://gamevideos.com/video/id/16811
            NDS themes

Comment

Ελα ρε λολ
              παντως δεν δαγκωνει

δεν λεει να την αλλαξω μου αρεσει
              οχι ρε τι λαλακια ειναι παλι αυτο
              με ξενερωσαν τωρα
              τεσπα το game και ετσι μου αρεσει αλλα οσο ζω ελπιζω
              παω να υπογραψω και εγω το petition οχι οτι θα γινει κατι αλλα......
              [/b]

Παρε αμερικανικο wii λεω εγω, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τους @#&#036;@#&#036;)(#()#&#036; <_< ghost squad και moh heroes 2 εχουνε βγει ηδη ενω ευρωπη θα ερθουν τον φεβρουαριο,το metroid αργησε 2 μηνες κ το super paper mario ακομα πιο πολυ, τα SNES games στην Virtual Console δεν μπορουν να τρεξουν στα 60hz, ας μου πει καποιος εναν λογο να μην πουλησω το ευρωπαικο μου για να παρω αμερικανικο

edit : http://www.joystiq.com/2007/12/08/european...loody-gameplay/
              Δειτε τα comments εδω, εχουνε πλακα

Comment

Παρε αμερικανικο wii λεω εγω, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ με τους @#&#036;@#&#036;)(#()#&#036; <_< ghost squad και moh heroes 2 εχουνε βγει ηδη ενω ευρωπη θα ερθουν τον φεβρουαριο,το metroid αργησε 2 μηνες κ το super paper mario ακομα πιο πολυ, τα SNES games στην Virtual Console δεν μπορουν να τρεξουν στα 60hz, ας μου πει καποιος εναν λογο να μην πουλησω το ευρωπαικο μου για να παρω αμερικανικο

edit : http://www.joystiq.com/2007/12/08/european...loody-gameplay/
                Δειτε τα comments εδω, εχουνε πλακα
                [/b]
                Αγαπας τη πατριδα σου και θες να στηριξεις τη τοπικη οικονομια και οχι την Αμερικανικη.

Do a barrel roll!

Comment

Κοιτάξτε εδώ --&#62; NOM insomnia.ac review
                  Insert Coin

Comment

No More Heroes review
                    http://computerandvideogames.com/article.php?id=177850
                    9.4/10
                    Η όλη κατάσταση με τις βαθμολογίες θυμίζει Κiller 7...ή του ύψους ή του βάθους

No More Heroes screens, art
                    http://www.flickr.com/photos/25792657@N00/...57603613844725/

The fighting of No More Heroes
                    http://www.siliconera.com/2008/01/02/being...no-more-heroes/
                    NDS themes

Comment

You&#39;ve already showed your friends Super Mario Galaxy. It gave you the same feeling as when you saw Ridge Racer on the PSOne, or Super Mario 64 on N64, or Soul Calibur on the Dreamcast - games that you could stick on your telly and say "look - this is a brilliant, brilliant game." Well, No More Heroes is another game like that; something that will awe people.[/b]
                      Και εγώ που νόμιζα οτι αυτό το παιχνίδι θα κινείτε μεταξύ 7-8 στα reviews&#33;&#33; Αλλά όπως φαίνεται οι reviewers είτε θα λατρέψουν αυτό το παιχνίδι είτε θα το θάψουν&#33;&#33; Μέση οδός δεν φαίνεται να υπάρχει. Αντε να δούμε τα υπόλοιπα μεγάλα sites τί έχουνε να πούνε&#33;&#33;&#33;
                      I attack sharks
                      when i smell them bleed
                      I dont go swimming
                      water just wants to be around me.

Comment

Κι εγω το περιμενω πως και πως διοτι το Wii μου εχει ψιλοπεσει σε αχρηστια(πλυν των online δυνατοτητων του φυσικα).Soz guys απλα δε με ενδιαφερουν οι τιτλοι με τον μουστακαλη υδραυλικο και το Metroid 3 αποτελει μαλλον δευτερευουσα πρωτεραιοτητα.Φυσικα τον τιτλο θα ανυπομονουν να παιξουν περισσοτερο αυτοι που ειχαν την τυχη να απολαυσουν το Killer7...εγω δε μπορεσα να το βρω για GC ακομα σε καλη τιμη και κατασταση.Ενδιαφερεται κανεις να πουλησει?
                        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

The fighting of No More Heroes
                          http://www.siliconera.com/2008/01/02...o-more-heroes/[/b]
                          Σήμερα που δεν έχει πολλή δουλειά βρήκα χρόνο και διάβασα αυτο το αρθρό που πόσταρε ο boy&#33; Αν και περιέχει spoiler το συνιστώ σε όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει το παιχνίδι καθώς σου δίνει πάνω κάτω μια ιδέα για το τι παίζεται&#33;

SPOILER περί χειρισμού&#33;
                          Because Travis has two stances you need to be mindful of the way you hold the remote. If you hold the remote upwards Travis does over the head Beam Katana swings. Holding the remote lower allows Travis to do kicks with the B button and attacks from other angles. A helpful indicator on the HUD explains which stance you?re in just in case you are holding the remote in the middle between the two positions.[/b]
                          Νice&#33;&#33;&#33;

Και κάτι άσχετο με μας
                          Η πολυαγαπημένη μας ubisoft ορθά σκεφτόμενη (πως και έτσι&#33;&#33;) αποφάσισε να κυκλοφορήσει νωρίτερα το NMH στο αμέρικα, 22 ιανουαρίου για την ακρίβεια αντι για μεσα φεβρουαριου&#33; Ο λόγος που αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει νωρίτερα το παιχνίδι ακούει στο όνομα brawl
                          http://wii.ign.com/articles/843/843635p1.html
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming
                          water just wants to be around me.

Comment

ρε σεις έχει κλείσει το petition... :blink: :blink: :blink:
                            Carpe diem

Comment

Rushed, rushed, rushed θα έλεγα από την μεριά μου την κίνηση της Marvelous Interactive να μην προσθέσει αίμα στον τίτλο στην Ευρωπαϊκή version του τίτλου άλλα τα σκηνικά ManHunt 2 έκαναν το θαύμα τους να φοβίσουν τους πεινασμένους για χρήμα publishers με το φόβο να μην μπορούν να το πουλήσουν στους retailers. Πάντως τίτλος Suda51=Win, Contact DS, Killer7 GC,Ps2 και τώρα No More Heroes Wii μεγάλο μυαλό και αγαπάει αυτό που κάνει. Πρώτος NMH φαν από τότε που ανακοινώθηκε. Cult sleepers Hit διότι δεν το βλέπω να πουλάει πέρα από Αμερική.....

Comment

Θαρρώ πως δεν ήταν μόνο κίνηση από την Marvelous..Ο Suda μπορεί να είναι Punk, αλλά τα λεφτά κανείς δεν μίσησε..ούτε και ο Johnny Rotten ουτε καν και ο Jello Biafra <_<
                                Και αυτός έβαλε το χεράκι του στην Λογοκρισία...το είχε πει άλλωστε..

?First, let me say how honoured I am that everyone in Europe is expecting No More Heroes. The sales point of this game is action. Both I and Wada san have concentrated on making the best possible action game for the Nintendo Wii. We have chosen to release in Europe the same version as has shipped in Japan considering the broadly growing Wii market.? - joint statement from Suda51 and Yashiro Wada

Παντως έστω και χωρίς την παρουσία αίματος, το παιχνίδι είναι must buy&#33;
                                Και τώρα δουλειά Suda έτσι??Fatal Frame&#33;&#33;
                                Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Working...
                                X