Announcement

Collapse
No announcement yet.

The House of The Dead: Overkill

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Έχει το Wiimote 1x1 correspondence με τα pixels της οθόνης; Αν όχι τότε το παιχνίδι μάλλον θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα λόγο ακρίβειας του όπλου. Πάντως τα House of The Dead 1&2 είναι πολύ καλά παιχνίδια, το 3 δεν το έχω παίξει και το 4 το έχει νομίζω στο Athens Mall, πολύ εντυπωσιακά γραφικά.

EDIT: Answered
    Insert Coin

Comment

Το αρθρο μιλάει για 1:1 motion correspondence, και δεν αναφέρεται καθόλου στη στόχευση...
      My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
      Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

WTF? Κανείς δεν το έπαιξε αυτό το παιχνίδι από εδώ; Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ παραπάνω από τα προηγούμενα HotD. Μόνο το 2 το πλησιάζει κάπως.

BTW, τι βλακείες ήταν αυτές που λέγατε για το aiming? Όλα τα lightguns EVER IR detection είχαν, όπως έχει το Wii από τη μάνα του (με τη διαφορά ότι το Wii δε χρειάζεται καν calibration λόγω του δέκτη).

Πάντως δεν το βρήκα καλύτερο από το Umbrella Chronicles, αν και είναι εντελώς διαφορετικό και πολύ πιο Arcade από το δεύτερο. Ίσως φταίει το ότι είμαι μεγάλος RE fan βέβαια και για Lightgun game το βρήκα υπερβολικά καλό το UC, δεν το περίμενα τόσο καλό.

Comment

To επαιξαν καποια ατομα, απλα ειχαν χαθει αρκετα posts απο τη database για καποιο συγκεκριμενο λογο λιγο καιρο πριν μπεις στο φορουμ, οποτε εχεις χασει αρκετα ποστς και σε αυτο το θεμα.

Ειχα πει πως εν τελει δε μου αρεσε, λογω μετριοτατου frame rate και φτωχου τεχνικου τομεα, ενω στο 2πλο το μηχανημα γονατιζε τελειως. Επισης τα 2 crosshairs μοιαζαν τοσο πολυ που ολοι λεγαν πως μπερδευοντουσαν οταν επαιζαν 2πλο.

Τελος το story, ενω στην αρχη μου φανηκε ενδιαφερον "tribute" στις ταινιες του ειδους, καπου προς το τελος ξενερωσα με την ολη εξελιξη, αφου νομιζω το χασαν τελειως στον οποιον χαβαλε προσπαθησαν να κανουν.

Μονο αρνητικα ανεφερα, παρολαυτα δε μου αφησε και την τραγικη εντυπωση το παιχνιδι. Θα το ελεγα απλα μετριο.. Παντως αν ειχα δωσει λεφτα θα τα εκλαιγα ακομα για να πω την αληθεια.

Comment

Πραγματικά εμένα το framerate δε με πείραξε. Είχα διαβάσει πριν το πάρω πολλά reviews που έκαναν παράπονα σε αυτόν τον τομέα αλλά εμένα δε με ενόχλησε. Ίσως γιατί έχω μεγαλώσει με παιχνίδια με τραγικό framerate αλλά εκπληκτικό gameplay (Perfect Dark, Goldeneye πχ) και γι αυτό ποτέ δε με ένιαζαν τα "framerate chugs" στα παιχνίδια. Δεν ήταν όπως στο PC πάντως που το game πάει κολώντας ώρες ώρες, ήταν φυσιολογική πτώση των καρέ οπότε δεν επηρέαζε την στόχευση και πολύ ΙΜΟ. Και πολύ σπάνια (μόνο στο multiplayer) ήταν σοβαρή η πτώση.

Anyway, ίσως είμαι υπερβολικά fan των on rails shooter και γι αυτό να μην είμαι αντικειμενικός, αλλά γενικά όχι μόνο αυτό, αλλά και το UC είναι από τα καλύτερα on rails shooters που έχω παίξει και είμαι χαρούμενος που με το Wii ξαναζει αυτό το genre. Για την ακρίβεια, μαζί με Time Crisis 2 και HOTD 2 είναι τα 4 αγαπημένα μου σίγουρα, αν και όπως είπα το UC είναι παραπάνω RE, και λιγότερο παραδοσιακό on rails, καθώς είναι πολύ αργό και κινηματογραφικό για να θεωρηθεί arcade game.

Comment

Working...
            X