Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ninja Blade

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    den ida tpt neo file fioth epikrati siopi

    Comment


    • #17
      Ninja Blade TGS 2008: Walkthrough Part 1, 2, 3

      http://www.gametrailers.com/player/40949.html
      http://www.gametrailers.com/player/40951.html
      http://www.gametrailers.com/player/40953.html
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

      Comment


      • #18
        (μηπως εκφυλιζω το ιδιο το thread που ανοιξα;;; tongue.gif )[/b]
        Ουσιαστικά, ναι, γιατί τα γραφικά είναι βασικό στοιχείο ενός παιχνιδιού και η εκθείασή τους δεν σημαίνει τίποτα, μα τίποτα, ειδικά αν έχω να πω "wow" για γραφικά κάτι χρόνια. Γι'αυτό μη παραπονιέσαι για ασοβαρότητες στα θέματα που ανοίγεις, ή αυτό ισχύει μόνο στα μισά..;

        ΥΓ: Και σε ένα επιχείρημα σου απάντησα στο άλλο, γιατί με αγνοείς, βερεσέ τα γράφω;

        Comment


        • #19
          Πολλά "δανεικά" στοιχεία από God of War και Ninja Gaiden. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μείνει μόνο στο
          "δανεισμό"...
          Insert Coin

          Comment


          • #20
            Ουσιαστικά, ναι, γιατί τα γραφικά είναι βασικό στοιχείο ενός παιχνιδιού και η εκθείασή τους δεν σημαίνει τίποτα, μα τίποτα, ειδικά αν έχω να πω "wow" για γραφικά κάτι χρόνια. Γι'αυτό μη παραπονιέσαι για ασοβαρότητες στα θέματα που ανοίγεις, ή αυτό ισχύει μόνο στα μισά..;

            ΥΓ: Και σε ένα επιχείρημα σου απάντησα στο άλλο, γιατί με αγνοείς, βερεσέ τα γράφω;
            [/b]
            Πριν αρχισεις για αγνωστο λογο να σταζεις χολη σου λεω πως το post σου στο συγκεκριμενο topic το πηρα στα σοβαρα 100% και σχολιασα χαριτωμενα το δικο μου που ειχε προηγηθει.Τωρα οσον αφορα το τι προβλημα μπορει να εχεις με τα threas μου δε νομιζω πως μπορω να κανω κατι (κι ουτε κι ενδιαφερομαι για να πω την αληθεια).
            <div align="center">

            "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

            Comment


            • #21
              Πολυ ομορφο φαινεται απο τα βιντεο που παραθεσαν τα παιδια , το μονο που με χαλαει ειναι οτι μου φαινεται καπως αργο ( δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει και εσεις ή ειναι η ιδεα μου ) σε σχεση με το πως εξελισσεται η δραση . Anyway μπορει να ειναι ετσι η δομη του τιτλου και απλα το ματι μου να εχει συνηθισει τα dmc.

              Comment


              • #22
                Τωρα οσον αφορα το τι προβλημα μπορει να εχεις με τα threas μου δε νομιζω πως μπορω να κανω κατι (κι ουτε κι ενδιαφερομαι για να πω την αληθεια).[/b]
                Απλά είναι λίγο κωμικοτραγική η κατάσταση, στο ένα θέμα να μη σηκώνει μύγα το σπαθί σου, αφού θα σου άρεσε να το βλέπεις neat and clean, μία τέλεια συζήτηση, και μόλις στο χαλάνε αυτό αντιδράς (Να κανω quote στο YΓ μου BB;) ενώ στο άλλο κάνεις ελεύθερα αστειάκια (αστεία που προσωπικά δεν κατάλαβα, δεν ξέρω αν είμαι άκυρος ή αν το χιούμορ σου είναι απλά ηλίθιο).
                Και αφού είπα να κάνω και&#39;γω μία πλακίτσα (Η αγαπημένη μου σειρά τρόμου είναι το Resident Evil) και αισθάνθηκα ηλίθιος (trolling & spam rule your topic my friend) προσπάθησα να απαντήσω σε κάτι που μου είχε κολλήσει στο μυαλό (Κάποιοι συγκεκριμένοι ταινιοδημιουργοί έχουν.....), μία απάντηση σε post δικό σου, αλλά απάντηση σου φυσικά δεν έλαβα γιατί με αγνόησες επιδεικτικά.

                Κατα τα άλλα δεν χρειάζεται να βάζουμε και άλλα Ninja Gaidens στα tops μας.

                Comment


                • #23
                  Λοιπον για να τελειωνει αυτο θα σου απαντησω μια φορα δημοσια και δε θα επεκταθω, με την καλυτερη διαθεση παντα.Προσωπικα ΠΟΤΕ δεν ειχα προβλημα με αυτα που ελεγες, ουτε troll εισαι, oυτε flamer, εμπαινες, ελεγες την αποψη σου κι ολα καλα.Ομως δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μπηκες σε ενα thread που ασχολειται με τα παιχνιδια τρομου μονο και μονο για να αποπειραθεις να θιξεις τα λεγομενα μου.Μιλαω σαφεστατα για τα περι ταινιοδημιουργων κτλ.Σε πληροφορω φιλε μου πως ειμαι ΠΟΛΛΑ χρονια cinefil, παρακολουθω ολες τις σχολες και τα ρευματα του κινηματογραφου, απο τα πιο mainstream εως τα πιο πειραματικα κι εχω δει ταινιες απο τις απαρχες του μεσου αυτου ψυχαγωγιας μεχρι και σημερα.Επεισης διαβαζω λογοτεχνια (μικρος περισσοτερο, τωρα τελευταια το εχω ελλατωσει) και μπορω με λογικα επιχειρηματα να σου αναλυσω γιατι θεωρω τα video games καλυτερο ενδιαμεσο για τη μεταφορα του αισθηματος του τρομου στον θεατη.Αυτο που δε μου αρεσε ηταν πως ετσι, στα καλα καθουμενα μου πεταξες την ατακα λες και ειμαι κανενα geek που δε ξερει ποιος ειναι ο Hitchcock.Επιπλεον το σχολιο για το humor μου το βρισκω απλα αστοχο, δεν εκατσα δα και να σκεφτω την καλυτερη ατακα για την περισταση, εριξα ενα lame αστειακι και δε περιμενω oscar, thank you very much.Kαι τελος, οσον αφορα το αλλο topic μου, το ατομο στο οποιο απευθυνθηκα κατα κανονα κινειται με αυτη τη λογικη, αναφερεται σε κατι ασχετο με το thread κανοντας καποια ερωτηση ή τοποθετηση η οποια στις περισσοτερες περιπτωσεις θα εχει να κανει με καποιο προιον της Sony (κανω λαθος;).Ομως ειναι κομματακι αδικο να μιλαμε γι αυτον ενω ειναι απων απο τη συζητηση.

                  Kαι για να γινω ξεκαθαρος με οποιον μπορει να διαβαζει αυτο το thread:Τα video games ειναι το βασικο μου hobby.Aσχολουμαι και με αλλα, ομως αυτο καταλαμβανει το μεγαλυτερο μερος του χρονου μου και μου κινει περισσοτερο το ενδιαφερον ωστε να με κανει να θελω να το παρακολουθω πιο πολυ απο τα υπολοιπα.Αν δεν ηταν πιθανοτατα δε θα εγραφα στο gamers-odyssey αλλα στοα cine-odyssey, στο football-odyssey ή στο δεν-εχω-τι-να-κανω-με-την-ωρα-μου-odyssey.Κι ολα αυτα αφου εχω ασχοληθει με ΠΟΛΛΑ μεσα ψυχαγωγιας κι εκανα μια συνειδητη επιλογη.Θα μου πει τωρα καποιος που βαριεται να διαβαζει οτι γραφω "who give a shit για το βιογραφικο σου?".Απλα πολλες φορες φαινομαι αρνητικος ενω δεν εχω καμια προθεση, απλα αδυνατω να ανεχτω τους διαφορους φαμφαρολογους του στυλ "εγω παιζω video games αλλα ενταξει, αλλος ειναι ο τομεας μου" και δε μιλαω φυσικα για ατομα με πολλαπλες ασχολιες αλλα για τους ΔΗΘΕΝ&#33;

                  Σημειωση:Η τελευταια παραγραφος ΔΕΝ παει στον Raphael, απλα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι κι αυτο ειναι ολο.Σχετικα να αναφερω πως και στο παρελθον διαφοροι εχουν προσπαθησει να μου το παιξουν φωστηρες και θεωρω απλα πως (στις περισσοτερες περιπτωσεις) προκειται για ατομα που δεν εχουν το θαρρος της γνωμης τους και που απλα δεν αντεχαν το αρνητικο κλιμα που επικρατει στη χωρα μας για τα VGs οποτε "προσεχουν τα λογια τους".

                  Αυτα λοιπον στο σημερινο Off - Topic και συνεχιζουμε με νεα για το Ninja Blade.

                  Tα γραφικα οντως φαινονται εντυπωσιακα και η σκηνοθεσια πολυ καλη αν και διακρυνα πολλα QTEs (oχι απαραιτητα κακο αν θυμηθουμε τα GoW).Επεισης ο τιτλος μου φαινεται αρκετα τεχνικος και αυτη η "ενοραση του Ninja" μου φαινεται ενδιαφερουσα...για να δουμε.
                  <div align="center">

                  "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

                  Comment


                  • #24
                    eho di ta gameplay videos ke mou fenete endiaferon mou thimizi to otogi i kinisi tou haraktira ta grafika tou ine polli kala as doume stin sinehia ti tha mas prosferi

                    Comment


                    • #25
                      Nομίζω έχει κυκλοφορήσει. Το έπαιξε κανένας;
                      Insert Coin

                      Comment


                      • #26
                        Το είδα λίγο. Αμέσως αμέσως μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι η κίνηση των χαρακτήρων ουτε που πλησιάζει αυτή του Ninja Gaiden. Καθόλου ομαλό. Απ' την άλλη τo frame rate, που είναι στα 30, δεν έδειξε να ελαττώνεται ενώ στην οθόνη επικρατούσε ένας μικρός χαμός από εχθρούς και εφέ. Επίσης τα γραφικά είναι εντυπωσιακά! Είχε και αρκετά quick time events, πράγμα το οποίο μου άρεσε!
                        The illusion of free will is an illusion.

                        Comment


                        • #27
                          Τέλος το Ninja Blade.

                          Οι μάχες μου θύμισαν πολύ το Ninja Gaiden, αλλά μόνο τo Shuriken ξεχώρισε για τα στοιχεία της φύσης. Η ξιφασκία μ' 'αρεσε περισσότερο, διότι ο πατέρας του, ο Kande Ogawa(間出小川) έμοιαζε περισσότερο για samurai παρά για ninja,απ' ότι ο γιός του, ο κεντρικός μας χαρακτήρας, Ken Ogawa, o οποίος μου θύμισε σχεδόν τον Ryu Hayabusha.

                          Ιστορικά, παίρνει μέρος στο Tokyo και γίνεται ένας χαμός από μεταλλαγμένους ala Devil May Cry. Το σενάριο του κλίνει περισσότερο προς την ομοιότητα του με το Ninja Gaiden. Κατά τα άλλα καλή ήταν η ιστορία και η δράση, αλλά δεν ξετρελάθηκα και τελείως.

                          τα μειονεκτήματα είναι ο αρκετά κάκιστος βασικός χειρισμός, λες και τον έκαναν port από τις κονσόλες από την βαρεμάρα τους για να τον αναπροσαρμόσουν πιο σωστά, και η κάμερα. Δεν εστιαζόταν στους εχθρούς σωστά με αποτέλεσμα να αστοχεί ο χαρακτήρας μας ή και να μην φαίνονται και πολύ.

                          Το πλεονέκτημα είναι τα απίστευτα γραφικά, πολύ κοντά στον ρεαλισμό. Αν του δίνανε περισσότερη λεπτομέρεια, θα ήταν φτυστοί οι αληθινοί Ιάπωνες.

                          Κατά μέσο όρο θα του έδινα 7,5/10...

                          Φαντάσου να ενώσουν τα χέρια τους η Team Ninja και η Notvi Disc(Ninja Blade), μετά θα γινόταν επική μάχη μεταξύ των γνωστών Ninja(Ryu Hayabusha και Ken Ogawa).
                          sigpic

                          Comment

                          Working...
                          X