Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy XI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Final Fantasy XI

    Level Sync is a party leader-activated system whereby the level of all party members is restricted to that of a designated player. When this feature is activated, all members of the party will be able to receive an amount of experience points corresponding to the level of the designee, regardless of any initial disparity between them.
    http://www.playonline.com/pcd/verup/ff11us...668/detail.html


    Με αφορμή το Level Sync Feature του τελευταίου update τα πράγματα απόκτησαν πολύ ενδιαφέρον και αξίζει αναφορά στο πιο επαναστατικό update που έγινε ποτέ σε MMOG. Θα μπορούν οι χαμηλού Level παίκτες να κάνουν party με υψηλού Level παίκτες, καθώς διαμορφώνεται Level cap και αλλάζει το level τους καθώς και τα στατιστικά τους προσωρίνα όσοι ώρα βρίσκονται Level Synced. Αυτό λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στα MMOG και το οποίο έιναι η δυσκολία έυρεση parties. Τα exp points που κερδίζονται απο ένα Level Synced Party προστίθονται στα κανονικά Exp Points και όλοι έιναι ευχαριστιμένοι. Τις περισσότερες φορές μάλιστα το Exp* είναι υπερβολικά καλό ακόμα και για υψηλού Level παίκτες.

    Ποιός απο εσάς έχει ασχοληθεί με αυτο τό Online της S-E; Σε ποιόν Server ανήκετε αν συνεχίζεται να πέζεται; Πάντως αν θέλατε να δείτε το παιχνίδι και δεν το είχατε κάνει ως τώρα, προτείνω να το κάνετε τώρα μιας και είναι περισσότερο Newbie-Friendly.

    *Exp
    Όπου αναφέρω Exp εννοώ τους πόντους εμπειρίας που αποκτάς νικώντας εχθρούς.

    Αν θέλετε να μπείτε αγοράστε το εξής πακέτο με όλα τα Expansions και έχει και 30 ημέρες δωρεάν συνδρομή καθώς και Friend Pass για να το δώσετε σε φίλο για να το δοκιμάσει και αυτός ένα μήνα. Διαθέσιμο στα Παπασωτηρίου και στο Πλαίσιο.






  • #2
    Να πω απ'την αρχή ότι δν έχω ασχοληθεί εμ το FF XI, μόνο World Of Warcraft

    Απλά διάβασα το post σου και μου έκανε εντύπωση.
    Τι νόημα έχει αυτό που δώσαν?
    Πως θα κάνει party ο 10lvl με μένα που είμαι 70lvl για παράδειγμα? Με τι εμπειρία? Δεν θα ξέρει καν τι είναι τα νέα skills του που πήρε μιας και ξαφνικά έγινε ίδιο lvl με μένα. Επίσης ποιος θα τον έπαιρνε μαζί του έναν low lvl απλά και μόνο γτ θα ήταν "εικονικά" ίδιο lvl για όσο είναι στο party?
    Μου φαίνεται περίεργο και προσωπικά δν το θεωρώ "επαναστατικό", μάλλον τρόπος για να το κάνουμε όπως είπες "Newbie friendly" για να βρει περισσότερο κόσμο.
    Αυτό είναι καλό αν κάποιος έχει έναν high lvl char και θέλουν να ξεκινήσουν οι φίλοι του και μπορούν να παίζουν και μαζί.

    Πάντως πάντα ήθελα να τ δω το FF XI, πως είναι κτλ
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

    Comment


    • #3
      Kαταρχήν σημειώνω οτι όσα θα πώ είναι απο προσωπική μου εμπειρία με το feature. Βρισκόμουν σε ενα Open Area Dungeon και έιμουν 15 level. Συνάντησα ένα Party 5 ατόμων που τα levels του ήταν απο 18 εως 27. Mπαίνω στο Party και κάνουμε Sync Level στο 10 Level. Αυτόματα χάνω τα Skills του 15ου Level και γίνομαι 10. Ολα τα στατιστικά προσαρμόζονται στο Level μου (HPs, MPs, APs...). Διατηρώ τον εξοπλισμό μου αλλά προσαρμόζεται αριθμητικά στο 10o Level. Με άλλα λόγια μπορώ να κρατήσω το Dagger που απαιτεί 15 Level THief Job αλλά προσαρμόζεται σε ενα εικονικό αντοίστιχο 10ου Level που ίσως και να μην υπάρχει. Τα mobs δίνουν καλό EXP, 200 EXP ανα εχθρό και οι πόντοι κερδίζονται κανονικά. Ανεβαίνω 3 Level και γίνομαι 13, στην ουσία όμως και ανα κοιτάξω το Status Screen είμαι ήδη 18. Mόλις ακυρωθεί το Level Sync Down η απλά βγώ απο το party θα είμαι 18 Level κανονικά.

      Level Sync UP λογικά δεν πρέπει να γίνεται, και κάτι τέτοιο θα ήταν ηλίθιο για ένα MMOG.

      To FFXI δεν έχει καμοία σχέση με το WOW. Είναι σαφώς πολύ πιο δύσκολο MMOG και πιο πολύπλοκο. Αλλά ανάμεσα σε άλλα αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό. Ο συνδιασμός γραφικών και ήχος έιναι απλά υπέροχος αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο απο την Square-Enix και το ακούς από κάποιον που έχει ασχοληθεί με πολλά ΜMOG. Tα textures είναι μοναδικά και θυμίζουν παλίες καλές μέρες και η επιλογή χρωμάτων καταπληκτική, ο ήχος και η μουσική απλά υπέροχα. Εκείνο που ίσως σε κουράσει είναι το επίπεδο δυσκολίας του και το οτι απαιτεί πολύ χρόνο για να προχωρήσεις σε κάτι στο συγκεκριμένο MMOG. Αλλά πραγματικά υπάρχει ισοροποία στο Grinding και στις πολλές άλλες ενασχολήσεις που προσφέρει και αν δεν βιαστείς σε τίποτα και το προχωρήσεις σταθερά και με την λογική οτι όλα χριεάζονται χρόνο τότε πραγματικά ετοιμάσου για μια μοναδική εμπειρία.



      Comment


      • #4
        Αχά! Απλά προσαρμόζονται τα skills σε χαμηλότερο ή υψηλότερο επίπεδο. Οκ τώρα το'πιασα. Έχεις τα ίδια skills απλά μεγαλύτερου ή χαμηλότερου Rank. Πάλι δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λογικό αλλά κατάλαβ τι εννοόυσες.

        Ότι είναι διαφορετικό ναι συμφωνώ, για πιο δύσκολο/πολύπλοκο κτλ προφανώς δν ξέρω μιας και δν έχω παίξει

        Θα ήθελα να το δω να παίζουν άλλοι, να ασχοληθώ δν νομίζω μιας και όλο το στυλ δν με τραβάει, manga κτλ. Προτιμώ το πατροπαράδοτο sword n sorcery που λένε :Ρ Βασικά δν έχω ασχοληθεί ποτέ με FF, έχω δει μόνο να παίζουν τα VII + VIII, μου άρεσαν τα Guardian Forces αλλά δν με τράβαγε να παίξω.

        Τέσπα, καλή συνέχεια στο FF Εγώ αναμένω μέχρι 14 Νοεμβρίου το expansion
        "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

        Comment


        • #5
          Αν δεν σου αρέσουν τα JRPGs* τότε πραγματικά δεν στο προτείνω γιατί το FFXI έχει δανειστεί πολλα απο το genre.

          JRPGs
          Japanese Role-Playing Games



          Comment


          • #6
            Paizw ston Sylph edw kai polla xronia (apo thn arxh vasika) omws exw anagastei na stamathsw logw eleipshs proswpikou ypologisth kai logw stratou safws.

            To FF 11 den einai to kalytero MMORPG apo apopsh grafikwn, omws apo apopsh sxediasmou twn topiwn kai twn xwrwn einai xalara to koryfaio.

            O xarakthras mou einai Thyliko Elvaan, level 50 Monk / 27 Warrior / 15 Thief / 15 Ninja otan stamathsa na paizw.
            Thelw opwsdhpote na to synexisw kapoia stigmh alla distyxws den kserw posh zwh exei akoma to paixnidi.
            Ean h Square apofasisei na vgalei kainourio MMORPG tote tsampa paizoume IMO.

            Teleiwnw me ton strato se ena mhna kai thelw na psaksw sthn Thessalonikh gia kanena katasthma me ola ta expansions na to agorasw ksana giati to palio xalase.

            Ean mporesw na epanaferw kai ton xarakthra mou exei kalws, aliws den to ksanarxizw, to game einai apistefta dyskolo-xronovoro
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

            "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

            Comment


            • #7
              βγήκε πρόσφατα κι ένα πακέτο με όλα τα πακέτα επέκτασης μέσα.λογικά αν επρόκειτο να σταματήσει δε νομίζω ότι θα κυκλοφορούσε κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι;
              Carpe diem

              Comment


              • #8
                Axxx pos piga na tin patiso tis proalles...
                To vlepo sto plaisio opos koitaza ta games..
                Kai meno mlkas!!
                Me tin mia to perno tsekaro an thelei karta.. Den vlepo tipota...
                Pigeno sto tameio kai ekei pou pao na skaso ta leyta proseksa kati mikra gramatakia pou lene oti thelei karta..
                Kano miso lepto na pao na rotiso kati..
                Pao kai rotao an fernoun kartes..
                H apantisi itan distixos oxi ... Paizei na ksenerosa tin zoi mou ...

                Comment


                • #9
                  Nai afto einai to deftero xeirotero sto paixnidi, prepei na exeis eite pistotikh, eite giftcard-electron visa pou einai san xrewstikes kartes.

                  To xeirotero vevaia einai to 70 wres install tou paixnidiou akoma kai an exeis trellh syndesh
                  Kai fysika den mporei na ginei multi install se kapoio netcafe, prepei na to kaneis se kathe ypologisth ksexwrista.... sad pragmata.


                  To kainourio expansion edwse kai to class Dancer to opoio apoti akouw spernei asxhma etsi?
                  Endiaferomai poly gia Monk/Dancer ws subjob.

                  Einai kalytero apo Monk/Warrior h Monk/Ninja?
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

                  "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

                  Comment


                  • #10
                    Τreetop βγάζεις μια electron η χρεωστική και είσαι έτοιμος. Σε πέντε λεπτά στην Τράπεζα Κύπρου...

                    Ground Zero το παιχνίδι όντως δεν έχει τα καλύτερα γραφικά του genre δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά τα textures, η επιλογή χρωμάτων και το character και dungeon design είναι απλά αξεπέραστα. Το install πραγματικά θέλει χρόνο αλλά με το πακέτο τα βάζεις όλα αμέσως το μόνο που χρειάζεται είναι γύρω στη 1 1/2 ώρα update.



                    Comment


                    • #11
                      Το install πραγματικά θέλει χρόνο αλλά με το πακέτο τα βάζεις όλα αμέσως το μόνο που χρειάζεται είναι γύρω στη 1 1/2 ώρα update.[/b]
                      Sovara milas?
                      Egw thymamai pws me ta 3 prohgoumena expansions to update hthele 6 wres se opoiondhpote PC me opoiadhpote syndesh, ti ekanan sto teleftaio kai twra thelei mono 2 wres?

                      Anyway kalo afto toulaxiston.

                      Opws eipa kai egw to art direction sta perivalonta den exei omoio tou se MMORPG, apo xarakthres entaksei exei kalous exei kai asxhmous omws exw dei kai kalyterous (lineage h City of Heros) apo art direction leme PANTA giati apo gameplay entaksei

                      Exeis na mou peis tpt gia dancers gia na mhn psaxnw?
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

                      "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

                      Comment


                      • #12
                        Πληροφορίες για dancer job φυσικά εδώ:
                        Dancer
                        Καλό διάβασμα.

                        Όσο για Character Design, δεν θεωρώ καλύτερο το Kορεάτικο Lineage II. Σαφώς έχει καλό επίπεδο απλά το Iαπωνέζικο FFXI έχει περισσότερη ταυτότητα και διαφοροποίηση στο σχεδιαμό χαρακτήρων και τοπίων. Απλά παρατήρησε τους δεκάδες Lineage II κλώνους και θα καταλάβεις.



                        Comment


                        • #13
                          Kala milaw twra gia to sxediasmo, exei poio wraious xarakthres to lineage 2.
                          Alla genikotera FF11 FTW leme.

                          BTW twra oi monks exoun kai FOOTWORK!!!!
                          HEHE kalh fash.
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

                          "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

                          Comment


                          • #14
                            Το είχα παίξει και γω ένα φαγγάρι όταν είχε βγει Αμερική, το πρώτο μου MMORPG. Δυστυχώς, όπως και όλα τα υπόλοιπα που έπαιξα δεν κατάφερε να με κρατήσει αφού η επένδυση χρόνου που απαιτούν είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με την ανταμοιβή του παίχτη...
                            Πάντως Σιθ το FFXI δεν είναι μάνγκα. Είναι πιο πατροπαράδοτο sword and sorcery από το WOW το οποίο είναι εντελώς καρτουνίστικο.
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                            Comment


                            • #15
                              Είναι πιο πατροπαράδοτο sword and sorcery από το WOW το οποίο είναι εντελώς καρτουνίστικο.[/b]
                              xalara +1
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

                              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

                              Comment

                              Working...
                              X