Announcement

Collapse
No announcement yet.

WipEout HD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τι έγινε ρε παιδιά;Υποτίθεται ότι θα κανονίζαμε να παίξουμε.Γιατί ξεχάστηκαμε;Τέλος πάντων,ψηθείτε για σήμερα το βράδυ.Έλα να βλέπω συμμετοχές.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

Δεν έχω κανονίσει κάτι για απόψε,αλλά από χτες η σύνδεσή μου τον παίζει πάλι.Λογικά είμαι μέσα,εκτός απροόπτου.Πείτε ώρα.
      Πάντως πέρα από την πρώτη μέρα που το κατέβασα δεν το έχω ξαναπαίξει.
      Carpe diem

Comment

Λοιπόν,θέλετε να πούμε για σίγουρα αύριο;Κατά τις 11 είναι καλά;Να μαζευτούμε λίγος κόσμος,να μην είμαστε μόνο 2 άτομα.Στην τελική αλταιρ αν δεν μπορέσει κανένας άλλος παίζουμε και οι 2 μας.Θα σου πρότεινα μόνο να το βάλεις λίγο για να εξοικειωθείς μαζί του.

Ψηθείτε ρε παιδιά,το eliminator βγάζει άπειρο γέλιο.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Μπορώ να μπω κι εγώ.
          Το username μου είναι ormion, όσοι θέλετε addάρετε.

Comment

Enpsty θα σε κάνω add.

Είμαστε οκ τελικά για σήμερα το βράδυ στις 11;

Όπως και να χει εγώ θα μπω και αν βρω κανέναν παίζουμε.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

11+ θα μπω κι εγώ.Φαίνεται να έχει στρώσει η σύνδεση.
              Carpe diem

Comment

To εχω αρχισει εδω και καποιες μερες.Πολυ καλο,εθιστικο,διασκεδαστικο κτλ κτλ.
                Αλλα,υπαρχει τροπος να βγει στο elite?????
                Το κατεβασα στο skilled και αμεσως και πηρα χρυσο σε εναν αγωνα που παλευω μερες.

Comment

Αλλα,υπαρχει τροπος να βγει στο elite?????
                  Ναι .

Comment

Kατι εκανα μετα την γκρινια.Μαλλον επρεπε να ξεσπασω.:p

Αλλα μου φαινεται πολυ δυσκολο.

Comment

Γιατί προσπαθείς με τη μία να το βγάλεις στο elite;

Comment

Γενικα ξεκιναω τα παιχνιδια στο τερμα δυσκολια,βεβαια το wipeout επρεπε να το ξεκινησω skilled απ'οτι φαινεται.

Comment

Το είδα σε 1080p και έπαθα πλάκα! Το παιχνίδι έχει crystal clear εικόνα, ούτε λίγο aliasing, συν 60 fps, χαίρεσαι να το βλέπεις!
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

@Hideo, βάλε skilled και άσε το elite για το platinum trophy. Είναι φτηνή δυσκολία, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

@Ryu, άσε .

Comment

Ρε συ ειδα πως ειναι το χρυσο στο skilled(εχει πιο φτωχο χαραγμενο σχεδιακι) και ξενερωσα τωρα.
                              Δεν μπορω να το βλεπω μπροστα στα χρυσα του Elite.

Θα δω τι θα κανω,αν με δυσκολεψει κι αλλο θα το κατεβασω.

Comment

Το παιχνιδι ειναι οντως πανεμορφο και ακομα δεν το χω τιμησει οσο θα πρεπε. Δεν ειχα ποτε σκοπο να το καψω κιολας, αλλα και παλι εχω πολλα ακομα να κανω.
                                Ευτυχως θα χω ευκαιριες να το ξαναδω κι εγω, γιατι ουτε στο skilled δεν ειχα βγαλει τα παντα (στο hd fury καπου ειχα βαρεθει).
                                Το elite οντως πολυ τραβηγμενο παντως, αλλα αν τα παρεις ολα με μια σειρα και πεισμωσεις και λιγο πιστευω πως θα τσουλαει κι αυτο.

Ryu τσιμπα εστω και τωρα F-Zero GX να κανεις το χρεος σου προς τη SEGA γιατι προσεφερε ο,τι ακριβως προσεφερε το Wipeout σε αυτη τη γενια (φοβερο τεχνικο τομεα μαζι με τελειο frame rate και φανταστικη αισθηση ταχυτητας) και μετα ελπιζω να τη βρεις την ακρη και για ενα Wipeout HD (Tony ftw, να γινουμε θαμωνες).

Comment

Working...
                                X