Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros. Brawl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορησει στην Αμερικη Μαρτιο και να ερθει σε εμας Σεπτεμβριο[/b]
    Mου θύμισες το Super paper mario τώρα φιλαράκι link. Μάρτιο βγήκε αμέρικη, σεπτέμβριο ήρθε ευρώπη
    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

Comment

• Καλά έχει κάνει και πολύ χειρότερα η ΝΟΕ...βλέπε SPM, TC κτλ.
      Τέσπα ο τίτλος από το μέγεθος και μόνο της dev team (100+600 άτομα) και την ποσότητα περιεχομένου του προκαλεί δέος, και το λέω ως μη φαν της σειράς.
      Τέλος δείχνει και σε επίπεδο φιλοσοφίας κάποια πράγματα... ;)
      NDS themes

Comment

• Λέτε όμως να το κάνουν σχεδόν ταυτόχρονο launch με Αμερική όπως καναν το Animal Crossing???
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• ααααχ! το ευχαριστηθηκα αυτες τις δυο μερες
          κριμα που θα αργησει για ακομη μια φορα για europe μερια

damn it! δεν επρεπε να πουλησω το αμερικλανικο wii.
          μου την εσπασε λιγο που τελικα ο τελευταιος ειναι ο wolf. τωρα εχουμε fox, falco, wolf με τις ιδιες κινησεις. ^_^

ααααχ! το ευχαριστηθηκα αυτες τις δυο μερες

μου την εσπασε λιγο που τελικα ο τελευταιος ειναι ο wolf. τωρα εχουμε fox, falco, wolf με τις ιδιες κινησεις. ^_^

Comment

• ααααχ! το ευχαριστηθηκα αυτες τις δυο μερες

X1

ααααχ! το ευχαριστηθηκα αυτες τις δυο μερες

X2
            [/b]
            CPOTY (Cultest post of teh year)
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Ρε παιδιά, ήρεμα λίγο με τους κλώνους! Δεν θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε να βεβαιωθούμε; Μπορεί Fox, Falco και Wolf να είναι κλώνοι και να έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους, όπως περίπου ο Dr. Mario κι ο Mario στο Melee, μπορεί όμως και να έχουμε μια κατάσταση του τύπου Mario - Luigi, οι οποίοι έχουν μεν αρκετές κοινές ή παρόμοιες κινήσεις, ωστόσο συνολικά σαν χαρακτήρες είναι πολύ διαφορετικοί στον τρόπο παιξίματος και δεν θεωρούνται κλώνοι. Το ίδιο θέλω να πιστεύω ότι θα ισχύει και για τους Link - Toon Link και Ness - Lucas.
              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• TheCursed, εχεις απολυτο δικαιο σ'αυτο. εγω ξερω πως μοιαζουν απλα στις κινησεις και τιποτα αλλο. αλλος θα ειναι πιο γρηγορος και αλλος πιο δυνατος και παει λεγοντας. ο marth και ο roy στο melee ειχαν διαφορες! ο ganondorf και ο falcon επισης ειχαν μεγαλες διαφορες. btw... κατι μου λεει πως απο χαρακτηρες θα εχουμε και αλλες εκπληξεις. και μην ξεχναμε τα πολλα mode και πολλα ακομη που για να τα δεις, πιστευω πως τρια χρονια δεν σου φτανουν

μην εχετε παραπονο ρε παιδια... αλλωστε ποσοι ακομα χαρακτηρες να βαλουν πια?

Comment

• Japan Lines Up for Smash
                  http://wii.ign.com/articles/848/848796p1.html
                  Δεν νομίζω πάντως οτι διαφωνεί κανείς οτι θα είναι ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις φέτος? Τουλάχιστον όσον αφορά το wii ;)
                  [/b]
                  Wii Fit

Δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορησει στην Αμερικη Μαρτιο και να ερθει σε εμας Σεπτεμβριο[/b]
                  Kai omos .. Den nomizo na vgei kalokairi eksallou .. Einai i xeiroteri periodos gia gaming, kai etsi amfivallo an i Nintendo thelei na kikloforisei enan apo tous megaliterous tis titlous se mia tetoia periodo ..

Comment

• Σωστός ο nick, το είχα ξεχάσει το wii-fit. Αν και εξακολουθώ να πιστευω οτι το brawl θα το ξέπεράσει.
                    Τέσπα ίδωμεν.
                    Οσον αφορά την ημερομηνιά κυκλοφορίας και εγώ για σεπτεμβριο το κόβω αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Μην ξεχνάς φίλε nick οτι το metroid κυκλοφόρησε τέλη αυγούστου στο America! (Δεν έχει το ίδιο κοινό με το brawl βέβαια αλλά όπως και να χει είναι μεγάλος τίτλος ;) )
                    I attack sharks
                    when i smell them bleed
                    I dont go swimming

Comment

• εσυ μην μιλας... εισαι ο μοναδικος που δεν ενδιαφερεται για το brawl.
                      ακομα και ο boy δειχνει να εχει υποκυψει ^_^ lol.

δεν ξερω... νομιζω το Wii-Fit θα ειναι απο τα πιο μοσχοπουλημενα προιοντα της Ninty. ειδικα στην αμερικη θα κανει παταγο. γιατι οσο καλο να ειναι το smash bros, μην ξεχνας οτι μια μεγαλη μεριδα θα το κατεβασει αντι να το αγορασει και σε αντιθεση με το smash η οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι, το hardware του Wii-Fit δεν μπορει να το κατεβασει κανεις απο το internet

μολις μου ηρθε μια ιδεα... το download του μελλοντος να ειναι και υλικο
                      φανταζεστε? να κατεβαζεις t-shirts, παπουτσια και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις ^_^

Comment

• Σωστός ο nick, το είχα ξεχάσει το wii-fit. Αν και εξακολουθώ να πιστευω οτι το brawl θα το ξέπεράσει.
                        Τέσπα ίδωμεν.
                        Οσον αφορά την ημερομηνιά κυκλοφορίας και εγώ για σεπτεμβριο το κόβω αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Μην ξεχνάς φίλε nick οτι το metroid κυκλοφόρησε τέλη αυγούστου στο America! (Δεν έχει το ίδιο κοινό με το brawl βέβαια αλλά όπως και να χει είναι μεγάλος τίτλος ;) )
                        [/b]
                        Ti telh Augoustou ti Septemvris Parigoria sto drama mas

Comment

• εσυ μην μιλας... εισαι ο μοναδικος που δεν ενδιαφερεται για το brawl.
                          ακομα και ο boy δειχνει να εχει υποκυψει lol.[/b]
                          Mπα μη το λές αυτό, εχω αρχίσει και γω να ψήνομαι σιγα σιγά. Με βλέπω να το αγοράζω για τη μουσική του και μόνο

Ti telh Augoustou ti Septemvris Parigoria sto drama mas [/b]
                          Αυτό πεστο στον wml που μετράει μέχρι και τα δευτερόλεπτα
                          Απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα οτι η Ν μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κυκλοφορήσει το παιχνίδι νωρίτερα απο οτι περιμένουμε ;) (Μεγάλες προσδοκίες)
                          I attack sharks
                          when i smell them bleed
                          I dont go swimming

Comment

• Αυτό πεστο στον wml που μετράει μέχρι και τα δευτερόλεπτα
                            Απλά το αναφέρω σαν παράδειγμα οτι η Ν μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κυκλοφορήσει το παιχνίδι νωρίτερα απο οτι περιμένουμε ;) (Μεγάλες προσδοκίες)
                            [/b]
                            I na kanei mia mikroteri ekpliksi kai na to vgalei argotera apo oti perimenoume

....

..... Min me pernete sta sovara .. Otan apelpizome sinithos gelao parna na neuriazo kai na agxonome .. Mporei na se paroun gia trello, alla toulaxiston niotheis kala

Comment

• μονο τα δευτερολεπτα μετραω? τετοια χαχταρα δεν ειχα ουτε οταν δεν ξεραμε ακομα τι ηταν το Wiι και περιμεναμε απο λεπτο σε λεπτο να μαθουμε

μα να κατσω πανω απο 24 ωρες μπροστα στο pc και να διαβαζω 5 forum μαζι για το παιχνιδι? αυτο τα λεει ολα.

ΥΓ. λαχταρα* οχι χαχταρα

Comment

• Aυτο που παντα ηθελα να δω εγω στο επομενο παιχνιδι Smash ηταν ενα Temple of Time stage.Δυστυχως δεν το βλεπω να γινεται στο Brawl.Mακαρι στο επομενο.

Comment

Working...
                                X