Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros. Brawl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επιτρέψτε μου να απαντήσω εγώ.

Nomizw ton antikathista o lucario ton mewtwo...Sosta wii master(kolofarde)?
    [/b]
    Ναι, πήρε την θέση του στο roster, αλλά μιλάμε για εξ' ολοκλήρου καινούργιο χαρακτήρα με κάποιες ανορθόδοξες ικανότητες (π.χ. οι επιθέσεις του δυναμώνουν αυτόματα όταν έχει δεχτεί πολύ damage).

Episis o falco kai o wolf kata poso klonoi ine?(wii master )
    [/b]
    Οι special κινήσεις τους μοιάζουν κάπως, αλλά δεν θα τους έλεγα σε καμία περίπτωση κλώνους.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• ναι, ο lucario αντικατεστησε τον mewtwo. διαφερουν παρα πολυ ομως οπως λεει και ο TheCursed.
      προσωπικα δυσκολευομαι να παιξω μαζι του αλλα οταν τον εχω για αντιπαλο, καταλαβαινω ποσο badass χαρακτηρας ειναι.

δυστυχως τον wolf δεν τον εχω ξεκλειδωσει ακομα γιατι δεν ξερω πως
      ο falco και fox -και γενικα οι χαρακτηρες κλωνοι- δεν ειναι κλωνοι. θα ξαναπω πως οι κινησεις μπορει να μοιαζουν αλλα εχουν πολλες διαφορες μεταξυ τους. ταχυτητα, δυναμη, τροπος εκτελεσης και αλλες μικρολεπτομερειες που αρχικα δεν ειναι εμφανη αλλα στην πορεια καταλαβαινεις την ιδιαιτεροτητα του καθενος χαρακτηρα.

στο subspace emissary το εφτασα 84% και το τερματισα εκει. ο τελικος ειναι το πιο φοβερο boss που συναντησα σε παιχνιδι και ανετα θα μπορουσε να ειναι τελικος κακος σε πολλα rpg συνεχιζω το emissary μπας και το παω 100% και νομιζω εχει να κανει με την δυσκολια του παιχνιδιου. καθε φορα που περνας μια πιστα μετα μπορεις να την ξαναπαιξεις αλλα αυτη την φορα με οποιον χαρακτηρα εχεις ξεκλειδωσει και διαλεγεις επιπεδο δυσκολιας. νομιζω πως αμα περασω ολες τις πιστες στο τελευταιο επιπεδο δυσκολιας, τοτε θα παω 100%.

τυχαια σχολια:

ο sonic ειναι απιστευτα γρηγορος και δυσκολος για να τον ελεγξεις σε μικρους χωρους.

με την final smash του ειναι πολυ ευκολο να φυγεις εκτος οθονης και να χασεις.

τα μουσικα κομματια του sonic ειναι πανω απο πεντε -αν θυμαμαι καλα- και μπορει (δεν ειμαι σιγουρος) να ξεκλειδωσουν και αλλα στην πορεια.

ξεκλειδωσα το trophie του tails αλλα δεν τον εχω πετυχει ακομη σαν assist trophie.

o snake στην αρχη μου φανηκε λιγο gimmick χαρακτηρας

ο αδερφος μου με νικαει καθε φορα που παιρνει τον snake :blink:

η zero samus μπορει και μιλαει.

η zero samus ειναι καυτη και το παιχνιδι θα επρεπε να ειναι 18+

οσοι χαρακτηρες μπορουν και μιλανε, οι φωνες τους ειναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΗ-ΚΕΣ στην ιαπωνικη γλωσσα.
      (η zero samus μιλαει την αγγλικη)

εχω 154 μουσικα κομματια ξεκλειδωμενα μεχρι τωρα και το καθενα ειναι ολοκληρο και οχι μερικα δευτερολεπτα οπως περιμενα

αμα θελετε να ρωτησετε κατι για τι παιχνιδι θα προσπαθησω να σας απαντησω.
      για την ωρα το λιωνω διπλο με τον αδερφο μου και ανυπομονουμε να ξεκλειδωσουμε τον toon link.

Comment

• Περα απο τον Τails, κανενα αλλο καινουργιο assist trophie που δεν ξεραμε ?
        τυχεροι οσοι παιζετε το παιχνιδι, εστω και γιαπωνεζικο...

Comment

• πριν λιγη ωρα που επαιζα με τον αδερφο μου στο multi man brawl, εκανε την εμφανιση του o gray fox απο το metal gear solid. αυτο το ξερετε αφου υπαρχει και στο site του smash bros. ενα καινουργιο που μου ετυχε μετα τον gray fox ηταν ο shadow απο το sonic. εβγαλε μια σκοτεινη σφαιρα -σαν αυρα- και καταπιε ολη την πιστα.
          δεν καταλαβα αμα εκανε ζημια στους αντιπαλους αλλα κανα δυο απο αυτους δεν μπορουσαν να ερθουν ξανα πισω αφου τους εμποδιζε η σφαιρα σαν να ηταν ενεργειακο πεδιο και επεσαν στο κενο καλη φαση!
          νομιζω πως απλα τους απωθει. αλλα assist trophies δεν θυμαμαι για την ωρα περα απο τα γνωστα.

μολις ανακαλυψα πως εχω ξεκλειδωσει ενα boss mode οπου και παλευεις με ολα τα αφεντικα του παιχνιδιου

μια εικονα με οσους χαρακτηρες εχω μεχρι στιγμης.
          http://i131.photobucket.com/albums/p308/Wi...43417-04-20.jpg

btw... πειτε με τρελο... αλλα εχω την εντυπωση πως η σκοτεινη στολη του meta knight τον κανει πιο δυνατο

edit: τα μουσικα κομματια απο sonic που ελεγα ειναι οκτω και ειναι:

green hill zone
          angel island zone
          scrap brain zone
          emerald hill zone
          sonic boom
          open your heart
          live & learn
          seven rings in hand

οσα περιεχουν και τραγουδι τελικα δενουν παρα πολυ ομορφα με το ολο παιχνιδι! ελπιζω και σε αλλα κομματια.

Comment

• σημερα:

Quick Techniques

There are quite a few techniques that didn?t make their way into the instruction manual.

I?ll try not to get too technical with things, but just know that there are lots of small tricks like these for you to play around with.

Ukemi
            When a blow sends you flying, tap the shield button just before you come into contact with the ground, wall, or ceiling. You?ll bound off the surface with a little hop and, like a judo master, cancel any excess momentum that would have otherwise kept you careening around wildly.

Press with just the right timing.

Since midair move-based recoveries have become more fluid, I believe some will find this technique to be slightly less important than it was in the previous game.

Perfect Shield
            The enemy closes in to attack. You draw him or her closer, then closer still, and just before the blow connects...

Clang! You just performed a perfect shield! You?ll recover from the blow you just blocked with almost no delay and are in a perfect position to launch a counterattack!

If you do a perfect shield on a big hit, get ready to strike back!

Stale-Move Negation
            Use a particular move too many times and the damage it deals will begin to decrease!

And so it should. Let?s face it, it takes more skill to use a character?s full move set than to rely on the same attack over and over.

Moves will decrease in attack power when used repeatedly and get progressively weaker with additional usage, so try and weave a wide variety of attacks into your offense.

Also, if you feel like your attacks just aren?t launching the opponent as far as they should... Once again, I suggest you try mixing a few other moves into your offense.

Hey, don?t you think it?s time you, y?know, tried some other moves?

Glancing Blows
            This isn?t really a technique so much as it is a little tidbit of Smash info.

When your attack just grazes the opponent you?ll hear a little "chik," meaning you?ve just barely grazed the opponent.

A glancing blow just nicks the opponent so don?t expect your enemy to flinch.

Swim
            In Brawl you can actually swim a little bit when you?re in water. You?ll soon drown though, and the more damage you?ve accumulated, the less time you?ll be able to stay afloat.

We?re... We?re going under!

Small Jump
            This technique is absolutely vital in a scuffle.

Every character has a momentary animation before they jump where they sort of hunker down. If you let off the jump button before this animation ends you?ll perform a small jump.

Here?s a comparison with a standard jump.
            Try using small jumps to close in and score hits on your opponents while dodging their attacks.

Just take a little leap.

Pivot Grab
            While dashing, press the direction opposite your current heading while performing a grab. You?ll get more range out of this kind of grab, so try pulling a 180 and scooping up your unsuspecting opponent with it.

You can grab from this far away!

Eating While Reclining
            Let?s say you?ve just taken a solid hit. You go flying and collapse on the ground.

You notice a few tasty food items on the ground near you.

If this describes your situation, now?s the time to hit the A Button. You can scoop up food items and eat them without even standing up.

Mmm... Tasty!

Breaking Reflectors
            ・Mario?s Cape
            ・Fox?s Reflector
            ・Pit?s Angel Ring and Mirror Shield
            ・Zelda?s Naryu?s Love

...And so on. All these moves have the ability to reflect incoming projectiles back at your opponent. When you use one of these to send back an attack, it actually increases the damage that projectile does.

But if you and your opponent pump up a projectile?s damage too high, say by reflecting it back and forth...the projectile will become too powerful and break through your reflecting device.

You?ll take a heavily powered-up shot straight to the body, so you know it?s going to hurt.

Comment

• The cursed thanks gia tis apadiseis.Wii master link poso megalo einai to subspace???
              Tha metafrastoun oloi sta agllika kserei kaneis?Oi fones tous mamane etsi opws einai.
              Tha boroume na allazoume tis glosses(iaponika ,agllika) stin evropaiki ekdosi tou paixnidiou???plz answer

Comment

• λοιπον... ειμαι στις 11 ωρες και 20 λεπτα παιχνιδιου.
                χωρις να εχω ψαξει καθε γωνια στις πιστες και αυτο κανω τωρα. θα ψαξω για καθε τι εχω ξεχασει και σε ποιες πορτες δεν εχω μπει για να το παω 100%. ενα δεκαωρο το εχει ανετα το παιχνιδι. αμα προσθεσουμε και τα πεντε επιπεδα δυσκολιας... τοτε ειναι που παει για εικοσαωρο και παραπανω.

το ωραιο ειναι πως οταν ξανα παιξεις καποια πιστα τοτε διαλεγεις τι επιπεδο δυσκολιας θελεις και δεν ειναι αναγκη να τερματισεις το παιχνιδι πεντε φορες για καθε επιπεδο δυσκολιας. λολ. εγω τα εχω περασει ολα στο δευτερο επιπεδο δυσκολιας και προσπαθω να τα περασω και σε πιο δυσκολα επιπεδα.

βαλε και την συνεργασια με δευτερο παιχτη που κανει το παιχνιδι πιο ευκολο η πιο δυσκολο αναλογα με τις ικανοτητες του δευτερου αφου μοιραζεστε τις ζωες μαζι.

ενα λαθος που εκανα και το εμαθα σημερα... οσα επιπεδα εχουν απανω σημαιες, ειναι τα επιπεδα τα οποια κατι εχω ξεχασει κατι και πρεπει να τα παιξω για να τα βρω ολα. εγω πιστευα πως αυτα ειναι τα επιπεδα που τα εχω βρει ολα και για αυτο δεν μπορουσα να παω παραπερα απο 84% δειτε τον χαρτη του παιχνιδιου:
                http://i131.photobucket.com/albums/p308/Wi...40314-14-19.jpg

για τα υπολοιπα που ρωτας... σιγουρα θα ειναι στην αγγλικη γλωσσα αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε αμα θα εχεις την επιλογη να αλλαζεις στην ιαπωνικη. ισως μονο τα text του παιχνιδιου. αμα προσθεσουν και τις ιαπωνικες φωνες δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο θα χωρεσουν στο dual layer

Comment

• σημερα:
                  Mario Bros.
                  ειναι η κλασικη πιστα mario bros και πρεπει να την ξεκλειδωσεις για να την παιξεις.
                  http://www.smashbros.com/en_us/stages/stage26.html

εγω την εχω ξεκλειδωσει και πεφτει πολυ γελιο

περα απο το update... επαιζα στην πιστα του snake και καποια στιγμη εκει που σπαει ο τοιχος και βγαινει το metal gear? δεν ελεγαν πως μπορει να κανει την εμφανιση του ενα νεο μοντελο metal gear? εχμμμ... το ειδα
                  βασικα ειναι δυο metal gear και ειναι το μοντελο απο το metal gear 4

Comment

• Dld ti kanoun ta metal gear safti ti pista???dn exw katalavei...
                    Na se rotisw o kirby me ola ta fighters stance vgazei pali ta copy pou exei kanei?Tou wolf i roz shield ti kanei?Yparxoun polla assist trophies kai pokeball?To subspace exei orea istoria?

Apada se oti thes alla plz mi valeis sovara spoilers...

Comment

• Dld ti kanoun ta metal gear safti ti pista???dn exw katalavei...
                      [/b]
                      Τίποτα. Είναι μόνο για εφέ.

Tou wolf i roz shield ti kanei?
                      [/b]
                      Είναι Reflector, μόνο που σε σχέση με του Fox και του Falco έχει μεγαλύτερη ακτίνα δράσης και είναι πιο αποτελεσματικό στο να αντανακλάς projectiles, αλλά είναι πολύ αδύναμο αν χτυπήσει αντίπαλο (κάνει γύρω στο 2% με 3% ζημιά και ίσα που τον απομακρύνει λίγο).
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• για τα metal gear θα ορκιζομουν πως αμα σε εντοπισουν σε πυροβολουν αλλα μπορει να κανω και λαθος <_<
                        δεν εχω παιξει αρκετες φορες την πιστα του snake

για τον wolf αυτο που λεει ο TheCursed.
                        να πω πως ο wolf εγινε απο τους πιο αγαπημενους μου χαρακτηρες

για τον kirby δεν καταλαβα καλα τι λες.

pokeballs υπαρχουν αρκετα και καθε τοσο τυχαινει να βλεπω και καποιο καινουργιο.
                        assist trophies δεν εχω δει παρα πολλα. μερικες φορες ξεκλειδωνεις καποια απο αυτα.
                        ειμαι σιγουρος πως αναλογα με την δυσκολια του παιχνιδιου, εμφανιζεις και περισσοτερα trophies.

η ιστορια δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα καιγεσαι να δεις τις επομενες σκηνες του παιχνιδιου ;)

update:

Yoshi: Special Moves
                        http://www.smashbros.com/en_us/chara...yoshi.html#2nd
                        δεν ειναι τυχαιο που στην εικονα ο yoshi καταπινει την samus και γραφει, &#39;&#39; Schlurrrp&#33; &#39;&#39;
                        ειναι κοπελα για ρουφηγμα

και....

Hidden Parts in Stage Builder
                        http://www.smashbros.com/en_us/gamemode/va.../various27.html
                        δεν εχω ασχοληθει ακομα με την κατασκευη πιστας. σου δινει αρχικα τρεις ετοιμες και μπορεις να φτιαξεις οσες θελεις.

Comment

• Τσεκάρω εδώ και λίγη ώρα το OST του Brawl.
                          Πραγματικά μιλάμε για απίστευτη δουλειά, η καλύτερη που έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια σε Nintendo game. Ένα πραγματικά απίστευτο Nintendo tribute με καταπληκτικά remix και κλασικές μελωδίες που θα μπορούσε κάλλιστα να βγει στην αγορά σαν αφιέρωμα στα 20+ χρόνια της εταιρίας στο gaming, απίστευτα flashbacks ακούγοντας τα κομμάτια, τα οποία πραγματικά είναι κάθε λογής.
                          Ποτέ ξανά midi Nintendo, πραγματικά όμως.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Τσεκάρω εδώ και λίγη ώρα το OST του Brawl.
                            Πραγματικά μιλάμε για απίστευτη δουλειά, η καλύτερη που έχω συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια σε Nintendo game. Ένα πραγματικά απίστευτο Nintendo tribute με καταπληκτικά remix και κλασικές μελωδίες που θα μπορούσε κάλλιστα να βγει στην αγορά σαν αφιέρωμα στα 20+ χρόνια της εταιρίας στο gaming, απίστευτα flashbacks ακούγοντας τα κομμάτια, τα οποία πραγματικά είναι κάθε λογής.
                            Ποτέ ξανά midi Nintendo, πραγματικά όμως.
                            [/b]
                            Ετσι,μόνο και μόνο στα κομμάτια ζέλντ φαίνεται η διαφορά της επικότητος.Επίσης τρομερή εντύπωση η κλασσική εκτέλεση του tetris theme&#33;
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• OMG
                              Έχει και Super Sonic Racing teh cult, μετά κι από αυτό τι να πει κανείς, η τελειότητα απλά.
                              Γενικά έχει αρκετό πράμα από Sonic, δε παραπονιέμαι, αλλά θα ήθελα να δω παραπάνω remix από αυτό της Angel Island που ποτέ δε μου άρεσε και πολύ έτσι κι αλλιώς.
                              Ναι του Tetris είναι όντως φοβερά τα κομμάτια, βασικά αυτό που είπα και πριν, έχει πραγματικά κάθε λογής μουσική μέσα.
                              Ακούς φοβερά remixes από Tetris και το γυρνάς σε epic καταστάσεις με Zelda, ύστερα σε μεταλλιά F-Zero μετά σε hyper trash pop Super Sonic Racing για να γουστάρεις κοκ.
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• To UNO μόλις απέκτησε μόνιμο Cd στο Cd player του.
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X