Announcement

Collapse
No announcement yet.

Super Smash Bros. Brawl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mia xara einai 6 Iouniou .. Ekei pou perimena Oktovrio, tora tha mporo na to paikso to kalokairi me parea ... To Mario Kart tha protimousa omos na ginei delayed .. Fainete unpolished pros to paron ..

Comment

• επομένως 7 Ιουνίου αγοράζω Wii...
      Carpe diem

Comment

• Το σημερινό update...

Special Moves & πώς να τον ξεκλειδώσετε
        http://www.smashbros.com/en_us/characters/hidden04.html
        NDS themes

Comment

• επομένως 7 Ιουνίου αγοράζω Wii...
          [/b]
          Εδώ καλά καλά δεν έχεις πάρει το 360 που το λές τόσο καιρό και θα πάρεις το Wii στις 7 Ιουνίου?

Comment

• Originally posted by smashbros.com
            He has the best initial jump of all the characters, and he likes shooting his Blaster as he leaps about.
            Short hop laser for the win!
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Απαράδεκτο στις 7 Ιουνίου...Και εγώ που νόμιζα ότι θα'ρθει Μάρτη.Ας διαψευστεί σύντομα θεέ μου!Αρχικά υπολόγιζα κοντά στο Πάσχα να'ρθει.Ιούνη παραπάει...
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Νωριτερα; LOL
                Εχει βουϊξει ο κοσμος οτι το παιχνιδι Ευρωπη θα αργουσε αρκετα. Παλι καλα να λεμε.
                Do a barrel roll!

Comment

• Το αρκετά το ήξερα αλλά οι εκτιμήσεις μου ήταν μέχρι το Πάσχα.
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Κατέβασα το OST του Brawl.
                    Παιδιά, είναι απίστευτο....
                    Έχει μέσα 313 τραγούδια απο τα οποία η συντριπτική πλειοψηφία είναι 2λεπτα, 3λεπτα και 4λεπτα. Είναι φοβερό το αίσθημα να ακούς ενορχηστρωμένες τις αγαπημένες σου μελωδίες απο τα πολύ παιδικά σου χρόνια.
                    Τώρα έχω βάλει τον ύμνο του Zelda και θέλω να ακούσω πολλά άλλα, αλλά δεν πάει το δάχτυλο στο next...

Comment

• Εδώ καλά καλά δεν έχεις πάρει το 360 που το λές τόσο καιρό και θα πάρεις το Wii στις 7 Ιουνίου?
                      [/b]

Λεπτομέρειες...το Φλεβάρη θα πάρω xbox 360, τον Απρίλη θα πάρω ps360 και τον Ιούνιο θα πάρω Wii & DS.Που είναι το πρόβλημα; <_< <_< <_<
                      Carpe diem

Comment

• Λεπτομέρειες...το Φλεβάρη θα πάρω xbox 360, τον Απρίλη θα πάρω ps360 και τον Ιούνιο θα πάρω Wii & DS.Που είναι το πρόβλημα; <_< <_< <_< [/b]
                        Ο Φλεβάρης τελειώνει

Εγώ το PS 689431536843126354

Και τέλος το πρόβλημα είναι οτι χρειάζεσαι μέσα στο νερό 1000-1200?

"to katarameno mixanima de deixnei ti photo... axristi eparxia, den vazan perysi kai mia fwtia se ayto to net cafe na ta pernan ola kainouria grrrr"

by Fyge 114 Amaliada edition

"Εγώ όμως και μόνο που πατάω goombas με το Mario αφηνιάζω&#33; "

by Chaoscrow

Comment

• Ο Φλεβάρης τελειώνει

Εγώ το PS 689431536843126354

Και τέλος το πρόβλημα είναι οτι χρειάζεσαι μέσα στο νερό 1000-1200?

[/b]

πρώτον:ο Φλεβάρης έχει ακόμα 10 μέρες
                          δεύτερον: ps3 60gb hd εννούσα
                          τρίτον:υπάρχουν και οι πιστωτικές,τα γραμμάτια κτλ... B)

πιστεύω να σε κάλυψα. B)

υ.γ.το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχω χρόνο να πάω να τα πάρω λόγω φόρτου εργασίας...
                          Carpe diem

Comment

• Η ΝΟΕ αρνειται οτι το Smash κυκλοφορει 6/6. Απλως μια φημη ειναι λενε.
                            Do a barrel roll!

Comment

• Αυτο που θα με εκνευρισει ειναι να το δουμε Σεπτεμβριο στην Ευρωπη.

Μεχρι και τελη Ιουνιου ειναι σχετικα καλα. Μετα ψιλοχεζεται η υποθεση..

Comment

• To σημερινό διπλό update:

[b]περισσότερα εδώ:
                                http://www.smashbros.com/en_us/howto/basic/basic10.html
                                NDS themes

Comment

Working...
                                X