Announcement

Collapse
No announcement yet.

Call οf Duty: World at War

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Call οf Duty: World at War

Call of Duty: World at War - Beta gameplay
    http://www.eurogamer.pt/tv_video.php?playlist_id=15875

Δεν βλεπω και πολυ ενδιαφερον για τον τιτλο και ειδικα μετα το εξαιρετικο COD4 δεν μου φαινεται λογικο.
    Γιατι ετσι;

Νομιζω επρεπε να το καθυστερησουν λιγο και οχι σε διαστημα ενος ετους να δουμε 2 COD.
    Τωρα παιζω τη beta στο 360, οποτε θα γραψω εντυπωσεις οταν ασχοληθω λιγο παραπανω.
    Εκ πρωτης προτιμω την ατμοσφαιρα του 4 - αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
    Στον τεχνικο τομεα δε φαινεται να αλλαξε κατι παντως..

Comment

Ζητω αδεια να αλλαξω το τιτλο.

Το Call of Duty 5 οπλοφορει το 2009.

Φετος κυκλοφορει το Call of Duty World at War.
      Do a barrel roll!

Comment

Το Call of Duty 5 κυοφορει το 2009[/b]
        FIXED!!!
        I attack sharks
        when i smell them bleed
        I dont go swimming
        water just wants to be around me.

Comment

Whatever suits you best mate.
          Do a barrel roll!

Comment

Eπ!! Μπαμπεσία! Αλλαξες το ποστ σου παρτάλι ραμπίδι! Δεν παίζω!
            Sorry ρε hideo για το σπαμ! Με βάρεσε η απαλεψιά του γραφείου!
            I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

Comment

To call of duty world at war δεν είναι το call of duty 5 αλλά ένα spin off ουσιαστικά.
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

To Call of Duty:WaW(και οχι "5") ειναι στην ουσια συνεχεια του 3(ιδια developer η Treayarch) με την μηχανη του 4,οποτε δεν περιμενω σπουδαια πραγματα,ελπιζω σε ενα αξιολογο single-player ωστε να το νοικιασω.Παντως περιμενω σιγουρα το επομενο απο την IW και μαλιστα υπαρχουν rumors οτι θα εχει sci-fi setting.

Comment

Η αληθεια ειναι πως δεν ηξερα οτι δεν ονομαζεται 5.Τεσπα οσο ζεις μαθαινεις

Ναι μεν ειναι συνεχεια του 3 greengr,αλλα απο τα βιντεος μου θυμιζει περισσοτερο το gameplay του 4 παρα του 3.Και αυτο ειναι καλο.

Περιμενω εντυπωσεις απο Xeno.

Comment

Παιδιά, μπορεί το παιχνίδι να μην γράφει στο όνομα του το νούμερο 5, αλλά θεωρείται το 5ο μέρος της σειράς. Το επόμενο που θα κυκλοφορήσει, αν έχει νούμερο θα είναι το 6. Απλά για κάποιο λόγο αποφάσισαν να αφαιρέσουν τον αριθμό και να το ονομάσουν όπως το ονόμασαν.

Τεσπά, σχετικά με το παιχνίδι το περιμένω με μεγάλη αγωνία ως μεγάλος fan της σειράς (Call of Duty 1,2,4 τα έχω λιώσει on-line. CoD4 παίζω ακόμα competitive Clanbase και promod tours με το team μου) ,αλλά χωρίς να είμαι προκατειλημένος με προβληματίζει το όνομα της Treyrach στην δημιουργία του. Γι'αυτό περιμένω να κυκλοφορήσει και τότε θα γράψω τα σχόλια μου και θα βγάλω τα συμπεράσματα μου. Πάντως από videos που έχω δει μοιάζει πάρα πολύ με το CoD 4, απλά είναι στο Β' Παγκόσμιο. Τα αεροπλάνα πχ. τα έχουν αντικαταστήσει... αμολούμενα σκυλιά και τα σύγχρονα όπλα τα αντίστοιχα του Β΄ Παγκόσμιου. Πάντως αν μου αρέσει όσο το 2 ( Μ1 Garrant ftw!!! ) σίγουρα θα ασχοληθώ σοβαρά και με αυτό. Κατά πάσα πιθανότητα το CoD 4 δε θα το παρατήσω μιας και εξακολουθεί να με γεμίζει και είναι ακόμα 1000άδες οι ομάδες που ασχολούνται σε Clanbase και ESL μαζί του.
                    Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Ασχολούμαι με τον τίτλο, άρχισα πρόσφατα. Το ξεκίνησα στο Hard (η όπως αλλιώς λέγεται), όμως αφού προχώρησα λίγα στάδια το ξανάρχισα στο Veteran.

Μέχρι τώρα, αυτό που έχω να πω, είναι ότι κάτι τέτοιες περιπτώσεις σε κάνουν να σκέφτεσαι το μεγαλείο τον Halo και τι παιχνιδάρες είναι μπροστά σε πολλά FPS.

Το AI, είναι poor, κυριολεκτικά. Τον εχθρών όχι τόσο, αλλα τον "συντρόφων" σου απλά ridiculous.

Comment

poulaei to multi perisotero

Comment

Επισης το World at War ειναι της Treyarch, της Infinity Ward ειναι ανωτερα. Βεβαια ακομη και σ' αυτα το Multi ειναι το δυνατο κομματι των τιτλων.
                          Do a barrel roll!

Comment

Indeed. Όμως αν ήθελα να είμαι ο Mr.NoLife (aka online gaming) θα ξανάρχιζα να είμαι ο mighty Hunter Dwarf στο WoW.

Θα δοκιμάσω όμως και τα αλλα στο μέλλον.

Comment

[ ] baller ITT

Comment

Working...
                              X