Απλά η κάμερα είναι πολύ "γραμική" όπως και το ίδιο το Mario Galaxy, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και αρνητικό (για το παιχνίδι, όχι την κάμερα).
Είναι κρίμα να μην μπορεί να εξερευνήσεις την πίστα για να την απολαύσεις περισσότερο, αν και είδα κάποια videos στα οποία ο Mario πετάει!!!!! Ουαααου ναι πετάει wtf (θυμίζει λίγο Angry VG Nerd το τελευταίο σχόλιο)!!!!!!
Είναι κρίμα να μην μπορεί να εξερευνήσεις την πίστα για να την απολαύσεις περισσότερο, αν και είδα κάποια videos στα οποία ο Mario πετάει!!!!! Ουαααου ναι πετάει wtf (θυμίζει λίγο Angry VG Nerd το τελευταίο σχόλιο)!!!!!!
) περίπου και ομολογώ πως έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μου.Για τι να πρωτομιλήσω?Για τη φοβερή μουσική του ή για τα καλοσχεδιασμένα γραφικά του?Για τους πρωτότυπους χαρακτήρες του(τα Lumas είναι απίστευτα!!!) ή για τα πολλά μυστικά του?Πιστεύω η Nintendo και δη ο Shigeru Miyamoto ξεπέρασαν τον εαυτό τους για άλλη μια φορά.Εννοείται πως μιλάμε για τον καλύτερο τίτλο του Wii έως τώρα και για έναν από τους καλύτερους τίτλους Mario που έχουν κυκλοφορήσει.
),έχω τελειώσει το μεγαλύτερο μέρος του Terrace,του Fountain και της Kitchen και μου έχουν μείνει μπόλικα αστέρια στα Bedroom,Engine(δε θυμάμαι αν λέγεται έτσι) και Garden.Έχω ταίσει όλα τα πεινασμένα Lumas που μου έχουν εμφανιστεί είτε στο Observatory είτε μέσα στους γαλαξίες,έχω πάρει όλα τα πράσινα αστέρια και το κόκκινο,καθώς και αρκετά αστέρια που σχετίζονται με κάποιο κομήτη ή με το Lugi(το Daredevil αστέρι στην πίστα του Boo με τον Bouldergeist με ζάλισε λίγο,αλλά άξιζε τον κόπο ).Άντε να πάω στα 120 σιγά σιγά να το τερματίσω και με τον Lugi. 

Comment