Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Κι εγώ το προπαρήγγειλα από Zavvi και περιμένω... Είχα κατεβάσει το ιαπωνικό αλλά για χάρη του Frank West και του Zero αξίζει η αγορά
eida to post sou , mphka zavvi kai ekana kai egw account.parhgeila tatsunoko kai egw , ALLA grafei free delivery on everything kai me xrewse 1,15 an 8ymamai kala eurw.meta parhgeila kai to madworld kai me xrewse pali metaforika e3oda.... WTF???????
Από χθες το έχω στα χέρια μου. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αλλά και πιο δύσκολο από ότι ήμουν συνηθισμένος (smash bros βασικά...). Όποιος το έχει επίσης να ανταλλάξουμε και κανένα friendcode για online!
Το PAL εξώφυλλο του τίτλου να δούμε επιτέλους κανένα αξιόλογο 2d fighting στο Wii διότι έχουμε λιώσει στο Guilty Gear XX Accent Core Plus και στο Brawl και όπως και να το κάνουμε θέλουμε και λίγη cliceδούρα hadooken και Soryouken και στο Wii.
Τι προσθηκη κι αυτη, ο Frank απο το Dead Rising. Για χαρη του Ferryman το καναν .
Αυτη η εκδοση του TvC θα κυκλοφορησει τις τελευταιες μερες του Ιανουαριου σε ολα τα regions μαζι με extra chars/new music/wi-fi play κτλ.
Ο τύπος από το eventhubs κατ' ουσία μαζεύει την πληροφορία που υπάρχει χίμα στο Internet. Το ότι ο οδηγός του είναι φτωχός οφείλεται στο ότι δεν έχει βάλει ακόμα μέσα πολλά πράγματα. Give it time. Είναι καλό να είναι μαζεμένα κάποια πράγματα και να συνοδεύονται και με videos.
Οχι πως νοιαζεται και κανεις αλλα δεν το συνιστω σε κανεναν το παραπανω λινκ. Δεν εχει τιποτα ουσιαστικο, οποιος ενδιαφερεται για mechanisms και combos ας δει το shoryuken forum + shoryuken wiki, γιατι οι λιστες με specials και supers καθως και τα οποια properties τους δε βοηθανε και πολυ.
Apparently the first press release Capcom sent out wasn't the correct version. The updated press release for Tatsunoko vs. Capcom is below.Some of the things that were removed from the first press release are:Instead of saying there ...
Κουβεντα να να γινεται οπως λες, αλλα μιας και ξενυχταμε για χαρη του Μιγιαμοτο ας κανω ενα ακομα ποστ.
Οντως ειναι λιγο ματαιο να προπονεισαι για να γινεις ο καλυτερος οπως λες, αλλα το να κατσει κανεις καποιες ωρες στο training μου φαινεται οχι απλα λογικο, αλλα αναγκαιο.
Σε αυτα τα παιχνιδια θα δω combos ή θα τα βρω ετοιμα σε καποιο forum και θα τα δοκιμασω μεχρι να τα μαθω (οσα μπορω να κανω execute, αλλα θα παλεψω και τα υπολοιπα γιατι δε μου αρεσει ποτε να κανω give up). Στο SF4 κανω λιγο πολυ ο,τι θελω, ενω στο TvC οχι, αφενος γιατι το παλεψα ελαχιστα και αφετερου γιατι τα σοβαρα combos ειναι 30-100 hits και δεν εχω ορεξη να προσπαθησω εστω να κανω memorize μια τεραστια αλληλουχια κουμπιων.
Στα αλλα 2d games συνηθως συνδυαζεις απο 1 μεχρι 3-4 απλα hits με μια special/super/whatever κινηση πραγμα που ειναι απολυτα στα μετρα μου. Δεν ειναι ευκολα απαραιτητα, αλλα δεν προωθουν τα ατελειωτα combos οπως τα marvel vs, capcom vs κτλ...
Τα τουρνουα στην Ελλαδα που εχουν επαθλα συνηθως ειναι περα για περα ασοβαρα παρεπιπτοντως. Πιο σοβαρα σκηνικα θα οργανωσει η dedicated fanbase παρα ο οποιοσδηποτε 3ος. Το TvC δεν εχει βρει ανταποκριση και δε θα βρει βασικα γιατι απ οσους παιζουν τετοια παιχνιδια 1 στους 20 εχει Wii ξερω γω..
To Smash αποτελει σωστο παραδειγμα παιχνιδιου που οσο χαβαλες φαινεται, αλλο τοσο hardcore μπορει να γινει. Εχω δει πολλα videos επι εποχης SSBM, ενω με το Brawl δεν ασχοληθηκα ποτε, παντως εχω μια ιδεα αυτων στα οποια αναφερεσαι.
Οπως και να χει εν τελει δε φαινεται να με κερδισε ουτε το SSB, ουτε το TvC, αλλα καποια πραγματα οφειλονται και στον παραγοντα συνηθεια και στο μυαλο μου εχουν επικρατησει τα SF series ως τη σειρα η οποια ειναι στα μετρα μου, χωρις αυτο να σημαινει πως δε μου αρεσουν αλλα παιχνιδια του ειδους ειτε 2d, ειτε 3d.. Στο TvC ειπα τι με χαλαει και οσο για το SSB δεν ξερω τι να πω.. παντα το βλεπα σαν κατι εναλλακτικο, αλλα στην τελικη ποτε δεν ειχα και παρεα με ορεξη να μαθει το παιχνιδι, οποτε γιατι να το μαθω εγω.
Ο ανταγωνισμος (as in αμιλα) ειναι βασικη και αναγκαια προυποθεση για να ασχοληθει κανεις με ενα vs game, γιατι χωρις κινητρα για βελτιωση δε γινεται δουλεια...
Τσεκαρε τα ολα αυτα παντως οταν εχεις την ευκαιρια και θα κρινεις τι ειναι στα μετρα σου και τι οχι.
ΤvC επαιξα μολις 1 φορα με 2 ατομα απο εδω περα και αυτο ηταν ολο.
Ναι, δεν έχεις και πολύ άδικο, απλά δε θα κάτσω να "προπονούμαι" κιόλας για να γίνω ο καλύτερος, lol. Απλά παίζοντας και διασκεδάζοντας ανεβάζω και το skill level μου, με φυσιολογικό τρόπο από τις ώρες gameplay που ξοδεύω στον τίτλο επειδή μου αρέσει. Δηλαδή είναι εντελώς διαφορετικός ο αυτοσκοπός.
Το SF IV έχει πολλά tourneys, λίγα εκ των οποίων είναι "σοβαρά", δηλαδή παίζονται λεφτά ή οποιοδήποτε δώρο-έπαθλο, αλλά πχ το Brawl και το Melee έχει πολύ λίγα Tourneys σχετικά με το SF IV, αλλά πέφτει σφαγή και πολλοί διαγωνίζονται σαν να εξαρτάται η ζωή τους από αυτό. Δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί, αλλά στο SmashBoards μπορείς να δεις τα πιο pathetic τυπάκια όλης της γης μαζεμένα αν ενδιαφέρεσαι (δεν λεω πως όλοι είναι έτσι, Mind you, απλά μεγάλο σύνολο του forum εκείνου).
Το ξέρω πως δεν αναφέρθηκες σε pro level, απλά κουβέντα να γίνεται. Νομίζω είναι φυσική εξέλιξη της συζήτησης περί tiers/balance/whatever.
Leave a comment: