Announcement

Collapse
No announcement yet.

Uncharted 2: Among Thieves

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παει λοιπον και το Uncharted 2, οσο να ναι το πηρα μονοκοπανια κι αυτο και ακομα και χθες παροτι χωμα ελεγα πως δε θα κοιμηθω αν δε δω τα credits, με αποτελεσμα να ξεμπερδεψω κατα τις 6 το πρωι.

Μαλλον θα ειμαι απο τους λιγους που δεν επαθαν το σοκ των περισσοτερων που ειναι σε φαση omg UC2>>>>>>>>>UC1. Δεν ηταν κακο το 2 προφανως, απλα πιστευω πως και το 1 ηταν πολυ καλο και ειχε φοβερο setting, ισως και καλυτερο σε καποια σημεια.

Το 2 μου αρεσε πολυ στο urban σκηνικο και σε καποια σημεια προς το τελος οπως με τους παγους και μεσα στα temples κτλ.

Στο gameplay δεν ειδα φοβερες διαφορες, το παιχνιδι οσο να ναι σε αναγκαζει να το παιξεις τελειως γραμμικα και οι μαχες μπορει να ηταν λιγο καλυτερες, οπως και το ΑΙ εδω που τα λεμε, αλλα και παλι δε δουλευει καλα με αποτελεσμα να κανεις camp σε ενα σημειο με τις ωρες και να μην ερχεται κανεις κατα πανω σου, ενω εσυ καθαριζεις ολοκληρο στρατο.

Το setting, οι ατακες και οι χαρακτηρες ειναι αυτα που εν τελει ανεβαζουν τον τιτλο κατα πολυ και μαζι με το φοβερο κινηματογραφικο feeling, δινουν μια φοβερη εμπειρια στον παικτη. Μακαρι να χαμε κι αλλες τετοιες παραγωγες με τοσο εντονο και ιδιαιτερο χαρακτηρα και μακαρι στο 3ο μερος να δουμε και λιγο πιο ενδιαφερον και συνθετο gameplay, γιατι για εμενα μονο αυτο τους μενει να φτιαξουν.

Α και τα γραφικα προφανως ηταν απιστευτα και το OST παρα πολυ καλο, παροτι αρκετα διακριτικο στο μεγαλυτερο μερος του τιτλου.

Comment

• Τέλος το Uncharted 2 , Παρασκευή το έπιασα σήμερα το τέλειωσα με plat. trophy . Overall , προκειται για μια πάρα πολύ καλή εμπειρία και ευχαριστήθηκα το κάθε λεπτό χωρίς να μειωθεί το ενδιαφέρων στο ελάχιστο. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα χρώματα που συνδιάζε με τα μαγευτικά τοπία της ζούγκλας , οι σύντομες αλλά αποστομοτικές ατάκες του Drake και γενικά το όλο setting ήταν super.
      Το μόνο που μπορώ να πω πως με χάλασε ήταν η επανάληψη των μαχών που έπρεπε να κάνεις κάθε φορά συνέχεια το ίδιο πράγμα χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσθήκη αντιπάλων ή όπλων και το γεγονός ότι το παιχνίδι στο hard βγαίνει με αρκετή ευκολία.
      Κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναπιάσω το 1 για να τελειώνω και με αυτό 100% οπως του αξιζει...

Comment

Working...
      X