Announcement

Collapse
No announcement yet.

InFamous

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Τελείωσα το Infamous μετά από κάνα 20ωρο περίπου χωρίς να κάνω καθόλου side quests και γενικά απλά κάνοντας αποστολές και stunts.
    Μου άρεσε αρκετά,αλλά σε σημεία με κούραζε,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω μεγάλα sessions.
    Αν έπρεπε να το βαθμολογήσω, 7/10 και πρόκειται για το χειρότερο παιχνίδι από τα 4 της Sucker Punch που έχω παίξει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω,ότι το 2 θα το ευχαριστηθώ πολύ περισσότερο.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το πρώτο παίζεις;
    Το 1ο δεν με ενθουσίασε, το 2ο είναι απείρως καλύτερο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Epic grave digging post.
    Είμαι 12 αποστολές πριν το τέλος,καλό είναι,μου αρέσει,αλλά δεν μπορώ να παίξω πολύ ώρα,με κουράζει το ανελέητο shooting.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    symfwnw ;)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Fair enough .

Από το 2 έχω πολλές απαιτήσεις πάντως. Παρόλο που το χάρηκα πάρα πολύ το 1, τα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν είναι αρκετά.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Γενικα το design των πάντων ήταν λίγο χάλια, πόσο μάλιστα των εχθρών. Δεν ξέρω βέβαια πόσο προσεγμένο θα μπορούσε να είναι κι όλας.

LOL den einai sto Wii to game, sygkentrwsou.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Γενικα το design των πάντων ήταν λίγο χάλια, πόσο μάλιστα των εχθρών. Δεν ξέρω βέβαια πόσο προσεγμένο θα μπορούσε να είναι κι όλας.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    to design twn exthrwn pantws den einai xalia? san kathysterimenoi na poume.

congrats gia to platinum

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ το έκανα platinum το game .

Tα shards τα βρήκα όλα μόνος εκτός από ένα, που το είδα από οδηγό. Δε δυσκολεύτηκα σχεδόν καθόλου βασικά, όποτε έβλεπα ένα στο χάρτη το έπαιρνα. Στο τέλος του παιχνιδιού δεν είχα πάρει 3 από το Neon District, 2 από το The Warren και 1 από το Historic District. Πηγαίνοντας γύρω γύρω σε καθεμία από αυτές τις περιοχές βρήκα τα 5 από τα 6, το 6ο ήταν αυτό που είδα από τον οδηγό.

Το hotfoot (πώς λεγόταν) το πήρα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα πάντως.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Πες μου πως βρηκες απο μονος σου ολα αυτα τα shards....

Eπισης ενα κωλοτροφυ που πρεπει να κανεις κατι χιλιομετρα rail δε μπορουσα να το παρω με τιποτα, ποτε δε τελειωνε.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τελείωσα και το 2ο playthrough ως κακός, βγήκε πολύ πιο γρήγορα στο normal και χωρίς κανένα side missions (πέρα από τα infamous). Ωραία και η αλλαγή του σεναρίου και οι διάφορες χαρακτηριστικές πινελιές στη συμπεριφορά του Cole. Γενικά πολύ απολαυστικό παιχνίδι. Άντε είμαι 100% έτοιμος για το 2 τώρα .

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ήταν ωραίο ναι, η όλη comic super ήρωας αισθητική είχε την πλάκα της. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στο 2, με τις πινελιές της Naughty Dog .

Edit: Έκανα μία γύρα τα νησιά και βρήκα σε μισή ώρα τα τελευταία 5 shards. 350/350 λοιπόν . Το ξεκίνησα και 2η φορά, δεν ξέρω αν θα το τερματίσω τώρα αλλά έχει πλάκα να είσαι κακός .

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Το σενάριο μου άρεσε και ειδικά ο τρόπος αφήγησης,
    Αυτο ηθελα να ακουσω απο εσενα.Το πως βρηκες το σεναριο και την αφηγηση(γιατι ξερω οτι δινεις βαση σε αυτα).Γι αυτο ηθελα να το τερματησεις.Και τελικα συμφωνουμε
    Ηταν καλυτερο απο οτι περιμενα σε αυτον τον τομεα, κατα την γνωμη μου.

blast shards νομιζω δεν θα εχει το 2.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    To τερμάτισα κι εγώ. Μάλλον είναι αργά για να πω εντυπώσεις, θα αρκεστώ μόνο στο ότι το διασκέδασα πάρα πολύ και σίγουρα περιμένω το 2. Δε θα το παίξω day one φυσικά, αλλά κάποια στιγμή, όταν το βρω φτηνά, θα το αγοράσω και θα το παίξω.

Το τερμάτισα ως hero, αργότερα θα κάνω και ένα replay ως infamous στο normal. Το πρώτο playthrough ήταν στο hard, πήρα όλα τα dead drops, έκανα όλα τα stunts, ελευθέρωσα όλες τις περιοχές και μάζεψα 345/350 shards. Ίσως να ψάξω και για τα 5 τελευταία, ξέρω ότι 2 είναι στο Warren και 3 στο Neon District.

Πράγματα που πρέπει να αλλάξουν: χειρισμός και γεωμετρία, να φύγουν τα blast shards, να μπει ποικιλία στις αποστολές και γενικά να υπάρχει λίγο πιο πλούσιο gameplay από μεριάς πραγμάτων που έχεις να κάνεις. Φοβερή εξερεύνηση και κίνηση στο χώρο πάντως. Το σενάριο μου άρεσε και ειδικά ο τρόπος αφήγησης, οι μάχες αρκετά διασκεδαστικές, αν και θέλουν δουλειά. Γενικά πολύ καλές εντυπώσεις, πέρασα πολύ ωραία.

78% των trophies btw . Platinum όποτε το ξαναπαίξω.

Leave a comment:

Working...
X