Announcement

Collapse
No announcement yet.

InFamous

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hideo
    replied
    Mολις το τερματησα.
    Παρα πολυ καλο παιχνιδι και το τελος ηταν σουπερ.
    Αντε να βγει το 2.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Alexandros View Post
    Το παιγνίδι θα υποστηρίζει μόνο την γλώσσα της χώρας στην οποία πωλείται. Αναρωτιέμαι ποια έκδοση θα φέρουν στην Ελλάδα

Εγώ πάντως μετά από αυτό ήδη το έκανα pre-order από το eBay.
    :kill::kill::kill::kill::kill::kill::kill::kill::k ill::kill::kill::kill::kill:
    Δηλαδη ειναι καλυτερα μεσα στη μουγκα παρα με ξενογλωσσο voice acting?

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το παιχνίδι το έχω λέιώσει εδώ και μια βδομάδα και μπορώ να πω ότι ναι μεν είναι καλό, αλλά όχι τόσο καλό όσο λένε. Πιο κοντά στο 7/10 είναι ΙΜΟ.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Τεχνικά το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα καλό ΙΜΟ. Από αυτά που είδα στο demo θα έλεγα ότι τα γραφικά είναι πολύ μέτρια. Αισθητικά είναι μία χαρά, πολύ καλή ατμόσφαιρα.

Τώρα το gameplay παρουσιάζει ενδιαφέρον, κυρίως γιατί ο ήρωας κινείται πάρα πολύ άνετα μέσα στο χώρο. Μου έκανε εντύπωση πόσες εναλλακτικές έχεις για να πας κάπου και πόσο έξυπνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χώρο για να αποφύγεις πυρά εχθρών και για να φτάσεις στον προορισμό σου. Στο δεύτερο κομμάτι του demo, εκεί που κηνυγάς το tank, πήδηξα πάνω στις ράγες του τρένου, ενώ δεξιά και αριστερά υπήρχαν reapers, πήδηξα προς το tank αφού απέφυγα τους πάντες, έριξα όσες grenades μπορούσα στο tank και μετά την έκανα πλαγιώς, ενώ αυτό καταστράφηκε. Πολύ εύκολος χειρισμός, πάρα πολύ καλή κίνηση στο χώρο και πολύ γρήγορη εκμάθηση όλων των μηχανισμών.

ΟΚ δε θα το παίξω ποτέ, απλώς το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Το παιγνίδι θα υποστηρίζει μόνο την γλώσσα της χώρας στην οποία πωλείται. Αναρωτιέμαι ποια έκδοση θα φέρουν στην Ελλάδα

Εγώ πάντως μετά από αυτό ήδη το έκανα pre-order από το eBay.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Σε μένα οπτικά, από τις εικόνες που παρέθεσες, μου φαίνεται καλύτερο του GTAIV.
    Kοιτα,σε καποια σημεια ειναι καλυτερο σε αλλα χειροτερο.Δεν εχουν μεγαλες διαφορες ομως.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Οπτικα ειναι οσο καλο ηταν το GTA.
    Σε μένα οπτικά, από τις εικόνες που παρέθεσες, μου φαίνεται καλύτερο του GTAIV.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Άλλο ένα preview

Ok,it's official.Do want.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    IGN review 9.2/10

video review

Preview

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    No prob . Ήλπιζα πως θα το έβρισκα σε κανά torrent a la Resi 5 demo αλλά nahh... Τίποτα

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Αν δεν ειχε αλλαξει ο κωδικος απο τον φιλο του φιλου που το κατεβασα.lol.θα σου εδινα τους κωδικους να το κατεβασεις.
    Τωρα μπορεις απλα να περιμενεις μεχρι τις 20-21 του μηνος που θα βγει κανονικα στο store.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Niιιιce!!! Do want demo... Τι μπορώ να κάνω άραγες για να το βρω? :bleh:

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Βρηκα το demo απο εναν φιλο.Υπηρχε για λιγο χρονικο διαστημα στο store του Hong kong,oποτε πολλοι προλαβαν και το κατεβασαν και το μοιρασαν σε φιλους.:p

Το δοκιμασα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ειναι αρκετα μεγαλο το demo και σου δινει μια ιδεα περι τινος προκειται.
    Θα ελεγα οτι μοιαζει με το GTA μονο που εδω χειριζεσαι εναν ηρωα ή αντιηρωα-infamous(ειναι δικη σου η επιλογη).Βεβαια το demo δεν σε αφηνει και τοσο να επιλεξεις εσυ αλλα σου δινει την δυνατοτητα να εισαι hero αλλα και infamous καποια στιγμη.
    Οπτικα ειναι οσο καλο ηταν το GTA.Αλλου καλυτερο και αλλου χειροτερο.Βεβαια εδω εχεις μεγαλυτερη ελευθερια,που δεν περιοριζεται στους δρομους της πολης,αλλα εχεις την δυνατοτητα να σκαρφαλωσεις οπου εσυ θες.Τα textures εινα πολυ καλα για τετοιο game.Tα εφε επισης εντυπωσιακα.Η Θολουρα στο βαθος ειναι ενα αρνητικο βεβαια αλλα οκ.

Το gameplay ειναι διασκεδατικοτατο και πολυ ευκολο στον χειρισμο.Μπορεις να σκαρφαλωνεις πολυ ευκολα στα κτηρια και την ιδια ωρα να βρισκεσαι σε μαχη,να καλυπτεσαι πισω απο αντικειμενα,να μενεις στον αερα για αρκετο χρονικο διαστημα.κτλ..γενικα το gameplay ισως ειναι το καλυτερο κομματι του παιχνιδιου.Απλα εκμεταλευεσαι τον ηλεκτρισμο(οπου υπαρχει) για να γεμισεις την ζωη σου και οι δυνατοτητες που εχεις μεσω του ηλεκρισμου σε βοηθουν να κινηθεις γρηγορα(δινοντας κινηση σε τραινα,γλυστρωντας πανω σε καλωδια κ.α,αλλα και να αντιμετωπιζεις του εχθρους.

Μου αρεσε πολυ σε γενικες γραμμες και αν δεν εμπαινα στρατο ηταν σιγουρη αγορα.Τωρα το σκεφτομαι,αλλα δεν αποκλειεται να το αγορασω τελικα.

Καποιες εικονες απο το demo.Οχι δικες μου.

videos απο το demo

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Nομιζω οτι δεν εχει Online.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Όσα trailers είδα στο PSN μου θυμίζουν έντονα το Crackdown. Το οποίο ήταν πολύ καλό game( το είχε παίξει αρκετά ο bro μου και μου είπε καλά λόγια). Ο αδερφός μου σίγουρα θα το ευχαριστηθεί και το inFamous. Αν δω και άλλα καλά reviews θα το τιμήσω σε καλή τιμή. Online, αλήθεια θα έχει?

Leave a comment:

Working...
X