Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Τεχνικά το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα καλό ΙΜΟ. Από αυτά που είδα στο demo θα έλεγα ότι τα γραφικά είναι πολύ μέτρια. Αισθητικά είναι μία χαρά, πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Τώρα το gameplay παρουσιάζει ενδιαφέρον, κυρίως γιατί ο ήρωας κινείται πάρα πολύ άνετα μέσα στο χώρο. Μου έκανε εντύπωση πόσες εναλλακτικές έχεις για να πας κάπου και πόσο έξυπνα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χώρο για να αποφύγεις πυρά εχθρών και για να φτάσεις στον προορισμό σου. Στο δεύτερο κομμάτι του demo, εκεί που κηνυγάς το tank, πήδηξα πάνω στις ράγες του τρένου, ενώ δεξιά και αριστερά υπήρχαν reapers, πήδηξα προς το tank αφού απέφυγα τους πάντες, έριξα όσες grenades μπορούσα στο tank και μετά την έκανα πλαγιώς, ενώ αυτό καταστράφηκε. Πολύ εύκολος χειρισμός, πάρα πολύ καλή κίνηση στο χώρο και πολύ γρήγορη εκμάθηση όλων των μηχανισμών.
ΟΚ δε θα το παίξω ποτέ, απλώς το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον.
Αν δεν ειχε αλλαξει ο κωδικος απο τον φιλο του φιλου που το κατεβασα.lol.θα σου εδινα τους κωδικους να το κατεβασεις.
Τωρα μπορεις απλα να περιμενεις μεχρι τις 20-21 του μηνος που θα βγει κανονικα στο store.
Βρηκα το demo απο εναν φιλο.Υπηρχε για λιγο χρονικο διαστημα στο store του Hong kong,oποτε πολλοι προλαβαν και το κατεβασαν και το μοιρασαν σε φιλους.:p
Το δοκιμασα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ειναι αρκετα μεγαλο το demo και σου δινει μια ιδεα περι τινος προκειται.
Θα ελεγα οτι μοιαζει με το GTA μονο που εδω χειριζεσαι εναν ηρωα ή αντιηρωα-infamous(ειναι δικη σου η επιλογη).Βεβαια το demo δεν σε αφηνει και τοσο να επιλεξεις εσυ αλλα σου δινει την δυνατοτητα να εισαι hero αλλα και infamous καποια στιγμη.
Οπτικα ειναι οσο καλο ηταν το GTA.Αλλου καλυτερο και αλλου χειροτερο.Βεβαια εδω εχεις μεγαλυτερη ελευθερια,που δεν περιοριζεται στους δρομους της πολης,αλλα εχεις την δυνατοτητα να σκαρφαλωσεις οπου εσυ θες.Τα textures εινα πολυ καλα για τετοιο game.Tα εφε επισης εντυπωσιακα.Η Θολουρα στο βαθος ειναι ενα αρνητικο βεβαια αλλα οκ.
Το gameplay ειναι διασκεδατικοτατο και πολυ ευκολο στον χειρισμο.Μπορεις να σκαρφαλωνεις πολυ ευκολα στα κτηρια και την ιδια ωρα να βρισκεσαι σε μαχη,να καλυπτεσαι πισω απο αντικειμενα,να μενεις στον αερα για αρκετο χρονικο διαστημα.κτλ..γενικα το gameplay ισως ειναι το καλυτερο κομματι του παιχνιδιου.Απλα εκμεταλευεσαι τον ηλεκτρισμο(οπου υπαρχει) για να γεμισεις την ζωη σου και οι δυνατοτητες που εχεις μεσω του ηλεκρισμου σε βοηθουν να κινηθεις γρηγορα(δινοντας κινηση σε τραινα,γλυστρωντας πανω σε καλωδια κ.α,αλλα και να αντιμετωπιζεις του εχθρους.
Μου αρεσε πολυ σε γενικες γραμμες και αν δεν εμπαινα στρατο ηταν σιγουρη αγορα.Τωρα το σκεφτομαι,αλλα δεν αποκλειεται να το αγορασω τελικα.
Όσα trailers είδα στο PSN μου θυμίζουν έντονα το Crackdown. Το οποίο ήταν πολύ καλό game( το είχε παίξει αρκετά ο bro μου και μου είπε καλά λόγια). Ο αδερφός μου σίγουρα θα το ευχαριστηθεί και το inFamous. Αν δω και άλλα καλά reviews θα το τιμήσω σε καλή τιμή. Online, αλήθεια θα έχει?
Leave a comment: